Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valaki2011

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú Katinka a tegnapi látványos, szerződéstépős sajtótájékoztatóját követően a Facebook falam tanúsága szerint igazi népmesei hőssé vált, aki kisemberként szembefordult a hatalommal.  Nagyon tisztelek minden teljesítményt, különösen, ha látványos eredményekkel is alá van támasztva, érje el…..
Nehéz az első órákban megállapítani a "közhangulatot", de a kommentekből egyelőre úgy érződik, Hosszú Katinka újabb kiállását egyfajta nemzeti hőstettként, bátor kiállásként értékelik. Olyan vélemény is van, amely szerint a fekete ruhás nővérrel, Sándor Máriával…..
valaki2011 2016.01.07 11:19:32
@kis_kiraly: Nem, a férje még mindig nem a magyar úszó pápa. Még mindig nem az ő módszereit vette át minden magyar úszó edző. Persze, nem ingyen adná át.
valaki2011 2016.01.07 11:26:50
@monddazigazatmar: Katinka a férje szócsöve. Látszott ez a felolvasás folyamatosságán is. És a férje nem engedte, hogy időpontot egyeztessenek Kiss Lászlóval.
Talán Shane-nek egy kicsit el kellene merülnie a magyar úszósport történetében és megismerkednie a többszörös vagy csak egyszeres olimpiai bajnokokkal és tanulnia a szerénységükből.
Vagy visszamenni Amerikában és ott a sok száz-ezer nagyon tehetséges úszó között megmutatni, hogy valóban mennyit ér "világrengető" edzési módszere. Biztosan tudna találkozni pl. Mark Spitz-cel, akitől szinten tanulhatna alázatot. Persze, gyakorolhatná a módszerét egy kevésbé tehetséges úszóval is, akkor kiderülne, hogy ki is a nagy tehetség.
De előtte legyen annyi vér a pucájában, hogy ő álljon ki a követeléseivel és ne a feleségével mondassa el.
valaki2011 2016.01.07 11:32:12
@Hefe: Mert akkor ellenérveket is hallanának és nem egyoldalú lenne a panasz áradat.
Ez az egész csak marketing amerikai módra. Bár Katinka már most is szuper profi, akkor mit akar elérni.
Persze, Shane-cske önmagát akarja reklámozni, de saját maga kilépni már nem derogál az úrnak.
Majd meglátjuk Rióban, hogy a sok másnak akarom kikaparni a gesztenyét harc mellett marad-e energia a sportra is. Kár, hogy egy ilyen tehetséges úszónőt elvakít a szerelem.
Hosszú Katinka hatásos sajtótájékoztatója és megtervezett PR-kommunikációja megsemmisíti Gyárfás mutyizós és alázós stílusú médiajelenlétét. A világklasszis sportolónő következetes és hiteles nyilatkozatai, valamint a profin megtervezett médiaszereplései megmutatják, hogy van élet a "kapsz 12 millió…..
valaki2011 2016.01.07 11:10:23
@liliom: Talán van valami kötelessége a hazája és az őt támogató hazai szövetséggel is. Ha saját szóvivőt tud fizetni, akkor miért a szövetség által fizetett gyúró kiséri végig a világon. Erre már nem telik a saját szakács mellett. Vagy a szakácsot és a saját szóvivőt is a szövetség fizeti.
Jó lenne, ha végre a saját gondolatait mondaná el és nem a férje mondanivalóját olvasná fel tükör fordításban.
A The Voice amerikai kiadásának tegnap esti válogató adásában végre szerepelt Király Viktor, ahogy azt a Velvet, mi, és a Stenk is megírta (nehogy valaki lemaradjon a sztoriról), és a várakozásoknak megfelelően nem is bőgött le, hiszen jó hangja van, sármos, és elő is tudja…..
valaki2011 2015.09.30 11:40:20
@thor80:
Ugyanolyan kamu, mint itthon. Itthon is profik (igaz, másod vonalbeliek) "versenyeztek" együtt amatőrökkel. Az egész csak show-műsor. Akit győztesnek kiáltanak ki, az egy-két évig sokat szerepel (azt hiszi, hogy a csúcson van), aztán ejtik. Jön a következő 10-20.
  Anglia. Soroljam a szokásos, sokat hallott közhelyeket? A kutyák nem ugatnak.Nincs kutyaszar  sehol. /lásd .fotó: Southampton, tengerpart,saját kép/ Weston-super Mare,turisták által igen kedvelt kisváros utcáján....és nem kellett nagyon keresgetni ..(saját kép) A bolti…..
valaki2011 2015.09.25 18:35:27
@Amator:
Honnan tudod, hogy panelban lakik? A panel egyébként szovjet és nem bolgár. Vagy a szófiai rádiót hallgattad?
Szeretném olvasni a véleményed akkor is, amikor 2-3 év múlva haza kell jönnöd, mert a mostani vándorlók elveszik a munkádat, hiszen többet, morgás nélkül és olcsóbban dolgoznak. Ja, és Calais-ban is van vagy három ezer, akik előbb-utóbb át tudnak jutni.
Az, hogy a menekültügyi rendszer látványosan csődöt mond és alapvető kérdésekben sincs egyetértés, és nem csak Magyarország álláspontja lóg ki a sorból mutat rá, hogy alapvető problémák vannak a menekültügyi rendszerrel. Kezdjük a biztonságos ország definíciójával: A…..
A jól felépített fideszes kommunikáció pajzsán erős rés támadt. Mint emlékszünk rá, Németh Zsolt a minap úgy fogalmazott, hogy az „asszony nem ember”. Nos, ennek a kijelentésnek a valóságalapján lehet ugyan vitatkozni, de a legfelsőbb helyről sem érkezett rá cáfolat,…..