Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deer12

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Chievo elleni újabb pontvesztést követően, a Juventus mestere, Massimiliano Allegri úgy véli, hogy csapatának le kell ráznia magáról a nyomást, s egészséges vakmerőséggel kell kiállnia a mérkőzésekre. "Nem tetszik, hogy jobb teljesítményt is nyújthattunk volna a…..
A Juventus továbbra is győzelem nélkül áll a bajnoki tabellán, s a Chievo elleni hazai döntetlen egyetlen zebramezes gólszerzője, Paulo Dybala úgy véli, hogy csapata győzelmet érdemelt volna a listavezető veronaiak ellen. "Nehéz mérkőzés volt, azonban a Chievónak egyetlen…..
Marco Tardelli véleménye szerint Hernanes lehet a megfelelő trequartista a Juventus számára, miután a brazil játékos az átigazolási időszak utolsó óráiban csatlakozott a bajnokcsapathoz. A brazil játékosért a torinóiaknak tizenegymillió eurót kell fizetniük, és bár a…..
Deer12 2015.09.02 13:56:10
Deer12 2015.09.02 14:00:05
A Juventus új igazolása, az Intertől érkező Hernanes elárulta, hogy a trequartista pozíció áll legközelebb szívéhez, s örömmel nyugtázta, hogy több honfitársával is találkozik majd a zebramezes keretben. "Számos poszton játszottam már." - nyilatkozta Hernanes a Juventus…..
Deer12 2015.09.01 20:01:56
@Mass!mo: Khedirát elcseréljük januárba Mourinho ugy is szereti,vitte volnan már a chelseabe odaadja helyette Oscart vagy Ramitrezt és kész is....
Az olasz sajtó értesülései szerint megszületett a megegyezés az Inter és a Juventus között Hernanes ügyében, és a brazil játékos 11 millió € fejében igazol majd a torinói klubhoz. A Juventus a nyári átigazolási időszak alatt szinte mindvégig azon dolgozott, hogy egy…..
Olasz források szerint a Chelsea hajlandónak mutatkozik Juan Guillermo Cuadrado kölcsönadására a Juventus együttesének a következő szezonra. A bianconero együttes már többször hangot adott érdeklődésének a kolumbiai játékos iránt, amennyiben megfelelő feltételekkel…..
Deer12 2015.08.23 20:24:33
@hellan: elfogadom, nincs itt semmi gond, bár jó lenne ha el lehetne hozni szerintem, a lényeg viszont kell még egy jó középpályás
Juventus FC blog Mercato 2016.01.01 18:17:00