Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csetlikbotlik

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha pontos és megbízható költöztetőt szeretnénk, semmiképpen se a Fuvar Levi szolgáltatásait vegyük igénybe - ajánlja Krisztina, akinek már egy ideje a bútorait kéne pakolásznia az új lakásban, és nem a Homárnak írogatni. Na persze, ha a fuvar szolgálat tartaná magát a…..
Coine kétszer is hibázott, amikor megpróbálta összevonni tévé és internet előfizetését a T-Home-nál. Először előbb mondta le meglévő szolgáltatásait, mint ahogy az újat bekötötték volna. A másikra majd rájön, ha bekötik.Valamikor augusztus közepére érett meg bennem, de…..
Marikát hajnalban keltette a délelőttre kért ételfutár, aki először szemtelenkedett, utána már direkte paraszt módon beszélt vele, és ami a legszebb, a végén tényleg nem adta neki oda a kifizetett ebédjét. Megmagyarázhatatlan éheztetés hajtás után:Ma reggel 7 óra 20 perckor…..
Attila megelégelte, hogy az újpesti Spar biztonsági őrei ahelyett, hogy a dolgukat végeznék és a vásárlókat védenék az erőszakos piás hajléktalanoktól, a kosárpakolásnál sokkal többre nem hajlandóak. Tisztelt Spar! Egy fontos problémával kapcsolatban kérem azonnali…..
csetlikbotlik 2009.03.04 21:46:09
Rendőröket feleslegesen kérem nem bacctatni! Csak annyit tehetnek amennyit a törvény enged, márpedig semmilyen törvény alapján nem vihetik el a hajlékonyokat. Az meg, hogy hová tűnnek, nos akkora a létszámhiány (a végrehajtó állományban, nem az íróasztalmellettkönyöklökéssemmitsemteszek állományban), hogy pl. Budapest egyik bűnügyileg igen fertőzött kerületében éjjelre összesen két járőrpár jut. Csoda, ha nem ütköznek beléjük az emberek lépten-nyomon? Mert annak a négy embernek kell kimenni a csb-hez, koccanáshoz, mindenhez. Nem csodálom, hogy kevesen vannak, havi 80.000.- Ft fizetésből nem leányálom megélni, főleg ha nem szállón laksz és családod is van. A hajléktalanok kérdése nem rendőri probléma hanem társadalmi, ezt tudomásul kell venni. Persze, hogy az átkosban bevitték őket, mert akkor még volt kmk. Most mit csináljanak velük??? Ezeknek az embereknek tényleg rehab kéne, de aki már hosszabb ideje az utcán él, kevés eséllyel tér vissza a normális életbe. Mert mivel lehet kordában tartani? Nem műveled a földet, nem illeszkedsz be? Esetleg módosítják a Btk-t, hogy ebben az esetben lecsukhassák? Mit érnek vele egy olyan embernél, akinek a börtön luxus ahhoz képest ahogy az utcán él? Röhög egyet és baccik földet túrni ha megélhet anélkül is. Egyébként kövezzetek meg, de azt sem tartom sokkal különbnek, aki kamu papírral leszázalékoltatja magát aztán vígan melózik feketén. Mert az ő nyugdíját ugyanúgy mi fizetjük meg, csak nem húszforintosonként adjuk át neki mint a koldusoknak.
A töltőkártyás csalás egy újabb válfaja, ezúttal csajok nélkül. Andrást az ismeretlen számról hívó idegen arról próbálta meggyőzni, hogy egy ismerőse bajba került, úgyhogy gyorsan töltse föl a telefonjukat 3000 Ft-al, különben nem tudnak telefonálni. A nem létező…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..