Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kzt

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..
Republicator A nagy fogyás 2008.07.16 05:00:00
Sokáig azt hittem, hogy a népességcsökkenés egyáltalán nem baj. Sőt, egész jó dolog, hiszen a szüleink, nagyszüleink által megtermelt tartós fogyasztási cikkek, vagy az őseink által birtokba vett erőforrások kevesebb részre osztandók, ha kevesebben vagyunk. A nagyi lakásán nem…..
A Hírextra.hu portálon olvasható a tegnapi Bokros interjú egy rövidített verziója. Érdekes, hogy Bokros ugyanazt követeli, amit - többek között - a tegnapelőtt megünnepelt forradalmárok is követeltek, méghozzá közteherviselést.Ami azért érdekes, mert nemrég volt egy…..
 Mint minden nagysikerű alkotást, A bukást is utolérte a modern idők végzete: ahogy rajen felhívta rá figyelmünket, az Underdog folytatással jelentjezik. Hiába távolították el az első részt több videómegosztóról is (vagy vették ki pl. a Videa legnézettebb…..