Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamóca14

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
szamóca14 2018.11.16 09:20:42
@Nervus: Esetleg hobbitot is jól játszanál:)

Egyébként tökéletesen igazad van.
szamóca14 2018.11.16 10:42:30
@Lawliet- Ryuuzaki: Katherine McNamara is egy szar casting Clary szerepére a Shadowhunters-ben, de ha erre a véleményre azt mondja valaki, hogy fanyalgás, azt el is fogadom.

De Tom Cruise arra a Jack Reacher-re, aki a könyvek főszereplője, totál alkalmatlan.
szamóca14 2018.11.16 12:44:57
@Amanitin3: Ez oké, csak akkor ne hívjuk a faszit Jack Reacher-nek.
Úristen! Eddig csak olyan szakításokat kaptunk, ahol az egyház által megbolondított lelkek pattintották le tiszta szívű párjaikat. Most meg: egy lelkész töri-zúzza a lányszíveket. A Tövismadarak megelevenedik a magyar pusztában! Az én történetem kissé szokatlan, mert…..
Még mindig a heti örökzöld, az állami vezetők javadalmazása .... Tudta Ön, hogy Veres János pénzügyminiszter bankkártyájának éves díját Mi, az adófizetők finanszírozzuk? Természetes a napi betevő elemózsiáján és öltönyein kívül! Vajon nem futja rá a másfél…..
hogyvolt House 3x19 - Légy gyerek 2008.04.10 09:00:00
Ebben az epizódban senki nem a korához illően viselkedik (innen a cím, eredetiben Act Your Age), és a szokottnál többet operálnak érzelmi vonalon, de nem kell félni cunamitól, ez nem olyan sorozat. Ismét gyerek-hetibeteges sztori van, az ilyesmi mindig izgalmas, ráadásul most ketten is…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..