Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akár már időn ősszel betilthatja az Európai Bizottság a nagy teljesítményű háztartási eszközöket, például vízforralókat, kenyérpirítókat vagy hajszárítókat. A bejelentéssel állítólag a brit uniós népszavazás miatt vár még Brüsszel...
Hunin 2016.05.11 10:42:30
@Csiki91: Gondolom nem általánosságban tiltanák be őket csak az olyan típusokat amik tényleg nagy energia felhasználásúak , ezekből is biztos vannak energiatakarékos típusok , mint a villanykörtéknél.
Az utóbbi időben újra fellángolt a vita a homeopátiával kapcsolatban, elsősorban Boldogkői Zsolt professzor cikkei kapcsán. Helyes is, hogy elkezdődött egy diskurzus, mivel ez talán hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen tájékozódjanak a módszerrel (annak történetével,…..
Hunin 2015.08.22 19:19:45
@Tejforraló:
A "hagyományos" orvos azért nem foglalkozik az ember lelkével mert nincs rá ideje. Mint többen elmondták ezeknek az alternatív terápiáknak a hatásossága abban rejlik hogy több idő jut meghallgatni a beteget ami által a beteg úgy érezheti hogy törődnek vele és valószínűleg ezeknek a gyógyítók pozitívabb szuggesziójú üzeneteket használnak amik így egészében javíthatják a beteg állapotát. Jó kommunikációval és segítőkész hozzáállással biztos vagyok benne hogy sok esetben kevesebb gyógyszerrel is képesek vagyunk javulást produkálni .Tény hogy ebben az állapotban ahogy az egészségügy most áll az úgymond hagyományos orvosok inkább a gyógyszer biológiai hatására koncentrálnak míg az alternatív gyógyászok a gyógyszerhatás környezeti tényezőire fektetik a hangsúlyt.
Az emberi elme olykor csodákra képes ,de szerintem nem kellene ezt mint valami misztikumot eladni , beszélünk itt holisztikus meg mindenféle szemléletmódokról ,emberségesnek kellene lenni ,leülni és meghallgatni a beteg minden gondját még akkor is ha nem kapcsolódik feltétlen a aktuális betegségéhez ,szerintem ezzel hatalmas mértékű javulást lehetne produkálni a betegek állapotán és lehet hogy se homeopata se másmilyen gyógyszerre nem lesz szükségük :)
Hunin 2015.09.10 13:57:36
@Tejforraló: Ebből a szövegből süt az egoizmus és a vitapartnerek lenézése . A nem vitatkozom veled, mert nem érnéd fel ésszel típusú megnyilatkozások mutatják meg a másikról hogy milyen is valójában.Ha igazad van akkor ez csak azt mutatja meg hogy önző vagy megosztani a tudást ,ha pedig nincs igazad akkor ez csak azt mutatja hogy nincs több érved csak nem akarod beismerni a vitában az alulmaradásod és inkább hárítasz ,ami nem egy felnőttes hozzáállás.

Ez teljesen független meglátás az egész vitától.Ez csak egy meglátás akart lenni a kultúrált és egyenlő felek között zajló vitáról.