Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lekvárosnokedli

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen lenne teherhajóval körbejárni a világot? Esetleg egy ilyennel?  Jó szervezéssel akár ez is lehetséges, mert egyre több teherhajó fogad és szállít utasokat is. Amikor először hallottam / olvastam ilyen utakról, meglódult a fantáziám: hátha ezeken olcsóbban lehet utazni, mint az üdülőhajókon.…..
lekvárosnokedli 2017.05.01 02:11:03
@kiskutyauto: Gratulálok a hsz-hoz. A hatalmas élettapasztalatod lenyűgöz. Gondolom rengeteg kikötőben jártál már, sok tengerészt ismerhetsz. A legjobb rész a "potyázás", és a "berúgás után felvesz mert haver vagy". Túl sok "ZS" kategóriás filmet nézhettél. Alkalmi matróz hogy lehet az ember? Hogy lehet bejutni egy kikötőbe? Mielőtt degradálod a többieket, olvass utána a dolgoknak, vagy kérdezz olyantól aki már látott vasat úszni a vízen. Szánalmas, dilettáns hozzászólásodra válaszul. Üdv.
Laslavic Tímea Amikor utazik az ember, a pihenés mellett fontos szerepet kap az étkezés is. Már csak azért is, mert ilyenkor más készíti el számunkra nap mint nap az ételt. Nem nekünk kell bevásárolni, hosszasan a konyhában főzőcskézni és utána elmosogatni (mondom ezt úgy, hogy én…..
Sziasztok!   Akkor,ahogy ígértem,folytatom. Vannak gondjaim a képek méretének kezelésével,de talán sikerül megoldanom.   Tehát a dokkok: a kikötő északi oldalán van az 1-es és 2-es dokk. Ezek úszó vagy inkább ”lebegő” dokkok. Az 1. egy nagyon régi dokk,még…..