Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bizgentyű

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hányszor lehetünk szerelmesek az életben? A beküldő háromszor volt, a harmadikhoz hozzá is megy, ezért most rituálisan kiírta magából az előző szerelmeit. Az egyiket lázas betegen hagyta el, a másik ezért idegroncsot csinált belőle. Figyelem! Ékezetmentes történet…..
Szaffy New szakítós buli 2008.03.09 20:13:00
Engedve a szakítós blogon rám nehezedő nyomásnak, itt egy új poszt a következő buli szervezéséhez.Egyenlőre ott tartunk, hogy kezdésnek péntek 20-21 óra Parázs. Utána Morrison's 1. Jó lenne olyan helyre menni, ahol beszélgetni, táncolni és esetleg karaokézni is lehet.…..
Hazudozás a négyzeten, kettős szakítás a vonaton, és még mindig a pénz miatt. Egyébként most komolyan, ki menne el egy pecsétes trikójú férfival Hévízre, csak azért, mert irgalmatlanul jó szerető?     Kedves Blogírók! Az én szakításom története annyiban…..
Kénytelen vagyok egyetérteni a levélíróval, az általa nem is röviden felvázolt kapcsolat tulajdonképpen egy hosszú, szívatásokkal és kegyetlenkedésekkel tarkított szakítás. Heti tematikánk a pénz. Hol vannak már azok a nők, akik nevetnek a kajajegyen: már egész havi…..
bizgentyű 2008.03.10 13:38:22
bizgentyű 2008.03.10 13:40:39
Melyik a filmtörténet legjobb egymondatos szerepe? I'll be back - Arnold Schwarzenegger a Terminatorban, persze. De most még jobbat mutatunk nektek! Aki először használja ezt éles helyzetben, ajándékot kap. Kedves Szakíts Ha Bírsz! Az én történetem 2001 kora őszén kezdődik és…..
A szakítósblogon rendkívül sok történet kezdődik internetes ismerkedéssel, ami roppant veszélyes műfaj, nem győzzük hangsúyozni. Hogy miért? Ezért. A megdöbbentő levélről mi is tudjuk, hogy nem tartozik a szakítósblog legszorosabban értelmezett témái közé, de tanulságként…..
Ez most nem egy vicces lekoptatós történet, hanem egy segítségkérés, mert a fiú benne van egy rossz kapcsolatban. A fiú bajban van: se vele-se nélküle, nem tudja, mit csináljon. Most minden kommentező előveheti a szaktanácsadói énjét, hogy segítsen a beküldőnek. Kedves Szakíts…..
Emlékeztek még vl kedvenc levélírójára? Segítség itt. Hát megjött az a zsebadoniszos történet is, nincs benne se vidámság, se Johnny Bravo, csak nagy-nagy szomorúság. Nem akarok szpojlerezni, de akinek gondja volt a hétfő délutáni poszttal, annak lehet most is lesz. Kedves…..