Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suntime

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Még lejjebb alkudták 2009.05.05 12:04:00
A Tv2 a hűtő legalsó polcán megtalálta a két hete ottfelejtett töltött káposztát, leszedték róla a zölden pettyező penészt, megmikrózták, és csak azért is az ünnepi porcelán étkészletbe tálalták. Mert ha már ehetetlen, legalább adjuk meg a módját. Ez a válságdiéta…..
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
A Nitrome-antifanok és a disztroj kedvelői pedig próbálják ki a Space Mutants FROM SPACE! című csodát, ami egy Space Invaders-variáns, csak az eredeti játéknál sokkal jobb a grafikája (még jó), pörgősebb, és van benne egy rakás fejlesztési lehetőség. A játék címéért…..
Irodaházban vagy áruházban dolgozó rabszolgák kedvelt szórakozása elképzelni, mekkorát kaszálnak az illetékesek az italautomatákon. Nekem voltak automatás haverjaim, akik egy darab géppel már olyan jól ellustultak, hogy külön embert vettek föl a pénz kiürítésére, kettőből…..