Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jrbundi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Mostmár 99,99% hogy nálam is lesz cukiság otthon:)Ő egy alig másfél hónapos kis homokszínű angóra vadászgöri, aki a hét végén költözik hozzám. Neve még nincs (a tenyésztőtől fog kapni egy törzskönyv-nevet, de az nem ugyanaz) ,szívesen vennék…..
jrbundi 2012.02.05 19:47:26
Avagy a geekség már annyira trendi, hogy jön hozzá a gagyi.Androidozni persze már rég nem geekség, ettől tehát tekintsünk most el, és vessünk inkább egy pillantást erre a Dealextrem.com-on talált rettenetre, amit úgy neveznek, Aranyos Google Android-szerű USB-s MP3-lejátszó…..
„Megcsörgetem, nem veszi fel, írok neki, nem válaszol. Még az is megfordult a fejembe, hogy nem egy másik lánnyal állok szemben, csak egy üres zsebbel” – a csaj saját bevallása szerint a rossz fiúkat kedveli, ám ezúttal ráfázik spéci ízlésére. A fickó eredetileg…..
Egy hónap szenvedés, egy igazán szar utolsó hétvégével - a téli házinyúlhoz is felmentünk melegedni, akivel tisztára jól kijöttem, hogy emeljük a helyzet elbaszottság-faktorát. Szervusztok szakítósok! Gumicsizmában nem voltunk, gumi sose voltam, teszkót használtunk. Aki…..
jrbundi 2011.03.21 12:05:50
Mike Stimpson, amatőr fotós és Flickr júzer, a fotótörténelem néhány legendás felvételét dolgozta fel otthon, a szobában, LEGO-ból. A fényezési technika csiszolását célzó kísérletekből tartós hobbi lett, egyes képek már poszter formátumban is rendelhetők...Via: Yatzer..