Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvátbonbon

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az üdülésünk során szeretjük, ha az internettől nem vagyunk elvágva. Ennek előnyei nyilvánvalóak, tudunk keresni mindenféle információt, (Google, Bing stb.) online navigációs térképeket használhatunk, (Waze, Google tékép, stb) hozzáférhetünk…..
Leüdültem a keretemet az idénre Vir szigetén, most érkeztem vissza, szeretném megosztani az idei tapasztalataimat a BonBon mobil internettel. Elsőre még mindig nem megy. Mint az előző bejegyzésekből kiderült, tavaly 4 Bonbon kártyát vettem, amit az idén menetkész állapotba szerettem volna hozni,…..
Újra aktuális a nyaralás, ezért átnéztem, az idén hogyan változtatak a feltétetlek az olcsó internetnek, amit tavaly fedeztem fel. A havi 5 Gigabájt mobilnet ára 1 Euróval feljebb ment, idén 7 Eurót kérnek érte. http://www.tourist.bonbon.hr/hu Azonban meglepő reklámkampányt indítottak: amennyit…..
A nyár közeledtével egy sorozatot kezdtem el írni, segítve ezzel a mobilmániásokat és a spórolni vágyókat. Ha nem akarsz a roaming díjak miatt túl sokat fizetni, ajánlom a következő pár bejegyzést. Nemrég az utazásom során ezt az SMS-t kaptam a T-Mobile-tól: EU-bòl EU-ba…..
horvátbonbon 2016.06.13 20:30:25
Az előző bejegyzéshez kapcsolódva kaptunk emailben egy tippet: A horvát VIP-nél prepaid data sim kártya ha jól emlékszem tavaly 30 kn volt, és ehhez 1.5 GB adat kemény 75 kn (ez utóbbi tuti, de az is lehet, hogy a 75 kunában benne volt a sim is). Btw valóban nem volt sehol…..