Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indigodecor

42 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IndigoDecor Születésnap volt 2016.12.27 14:49:35
Kitt-katt, csak képek, galériában...
Nagy összefogással és sok-sok segítséggel kicsit szebbé varázsoltuk azoknak a gyerekeknek a karácsonyát,akik kórházba járnak vagy kórházban töltik az ünnepeket az 1. sz. Gyermekklinikán...
Szívemnek nagyon fontos kezdeményezésben veszek részt, ugyanis az 1. számú gyermekklinika főlépcsőházának karácsonyi dekorációját készítjük el. ..
IndigoDecor Lufikapu helyett 2016.10.03 17:42:16
A hagyományos lufikaput egyáltalán nem tudom javasolni semmilyen szülinapra vagy esküvőre, de érdemes lufival dekorálni, mert viszonylag olcsó alapanyag és nagyon látványos dekorációt lehet készíteni belőle...
IndigoDecor Desszertasztalok 2016.07.01 22:20:33
Desszertasztalt (vagy limonádé standot, cukorkás asztalt vagy bármilyen tematikus asztalt) készíteni egy partira azért érdemes, mert jól bele lehet sűríteni a buli hangulatát és nagyon látványos. A legtöbb desszertasztal igaziból kicsit giccses vagy "sok", de nekem nincs ezzel bajom, szerintem ennyi…..
Egy aranyos 6 éves kerti partijának desszertasztaláról lesznek képek, nézegessétek végig!..
IndigoDecor Esküvői majális 2016.05.30 20:51:51
Roxi és Norbi egy nagyon laza, majális hangulatú esküvői mulatságot szerettek volna és a csodás időnek és vidám vendégseregnek köszönhetően ez meg is valósult. Nézd meg, milyen dekorációt álmodtam meg ehhez háttérnek!..
IndigoDecor Katicás szülinap 2016.03.07 13:19:06
Olívia 2 éves lett, a szülinapi ünnepségét ellepték a katicák. Mutatok pár katicás ötletet, hátha Nektek is kedvetek támad kipróbálni!..
Mindig is nagyon tetszettek zöld füves dekorációk, így a tavaszt várva pedig különösen aktuális, nézzétek meg!..
IndigoDecor Dekorálj képekkel! 2016.03.01 16:18:10
Manapság a poszterek, képek nem csak a lakberendezés világában divatosak, hanem bármilyen buli, zsúr, esküvő dekorációját feldobhatjuk velük. Szerintem egy szép kép, eltalált poszter nagyon jó dekorációs elem lehet bármilyen partiban...
Arról már írtam, milyen csodás szabadtéri randevút lehet összehozni, és hogy egy romantikus pikniktől télen sem kell megijedni. Most összeszedtem pár ötletet arra az esetre, ha csak otthon töltenétek a Valentin napot, nem akartok túlzásba esni, viszont szívesen csinálnátok egy szép, romantikus…..
IndigoDecor A tavasz színei 2016.01.22 13:30:02
A Pantone cég minden évben, évszakban, (hónapban és amikor a kedvük tartja) megmutatja, hogy szerintük mik is a menő színek. Persze ez is túl van hájpolva de inspirációnak szerintem jó és kétségtelenül nagy hatással van a trendekre...
Már régóta tervezem, hogy csinálok egy kis összeállítás a vendégajándékról, mert szerintem minden parti, zsúr esküvő, ünnepség elengedhetetlen része! A vendégajándék egy olyan apró kis meglepetés a vendégeknek, amit az ünnepség végén, búcsúzáskor - megköszönve, azt, hogy veled ünnepelt - adsz oda a…..
IndigoDecor Piknik télen is 2016.01.02 12:22:35
Nagyon szeretem a szép piknikeket, amikor sok mindent összepakolunk és tényleg egy különleges pikniket varázsolunk. Az a nagy szerencse, hogy erről az élvezetről télen sem kell lemondanunk, ugyanúgy csinálhatunk egy szép téli pikniket! Legyen valami amire leülhetünk,…..
Ha már adtál egy dobozt a Mikulásgyárnak, készíthetsz egy ajándékpakkot egy szeretteidnek is. Az ajándékpakk (angolul így keresd: gift in a box) egy olyan meglepetés ahol valamilyen dobozba vagy más edénybe sok apró ajándékot összegyűjtesz egy témában. Lehet kreatívkodni,…..
IndigoDecor A csoffadt a menő 2015.12.10 11:32:34
A karácsonyfa akkor jó, ha dús, a törzse alig látszik. Forgatgatjuk, hogy a ritkás fele legyen a sarok felé. És persze szimmetrikus is legyen. De képzeld, eljött azok ideje, akik 24-én délben veszik meg a fájukat! Ma már nem csak a dús karácsonyfa menő, hanem azok is, amelyek…..
IndigoDecor Kosár? Jó! 2015.12.08 12:52:40
Mi legyen a karácsonyfa alján? Itthon egyszerűen karácsonyfa talpat használunk, esetleg valamilyen anyaggal leterítve. A talpak között is vannak szebbek és persze kevésbé esztétikusak is. De itt egy jó ötlet, hogy ha a csúnyácska talpat elrejtenéd, vagy csak menő karácsonyfát…..
Most ne fanyalogjunk! Nem baj, hogy a képek beállítottak és az asztalokon enni sem lehet. Vagy hogy csomó pénz lenne ilyet csinálni. Vagy, hogy a kaja alig lesz kész még erre is időt kéne szánnom, hogy tökéletes karácsonyunk legyen? És különben is hogy mutatna az örökölt…..
  Szeretem az ültetőkártyákat, személyessé teszik az ünnepi asztalt. Nem csak esküvőre, hanem egy családias karácsonyi vacsorára is jók. Összegyűlt pár könnyen és gyorsan elkészíthető karácsonyi, meg is mutatom: Képek forrása és…..
Gyorsan, egyszerűen és akár gyerekekkel is elkészíthető karácsonyi képeslapokat hoztam. Tényleg érdemes belefogni, mert igazán szépek és egyszerűek. Nem csak képeslapnak, hanem ajándékkártyának is jók! Hóember Nagyon aranyos és gyorsan kész van! Csak a megfelelő gombokat…..
Hoztam egy válogatást, hogy milyen szuper dekorációkat lehet készíteni nemezgolyókból! A legjobb dolog, hogy bármelyik alábbi dekorációt az aktuális ünnephez igazíthatjuk, mert nagyon szép színekben kapható. Lehet őszi, téli, tavaszi, babazsúrra és akár esküvőre is. Az…..
IndigoDecor Szarvasokkal táncoló 2015.11.17 10:57:36
A (rén)szarvas, őz motívum mindig is a karácsonyhoz tartozott, nincs ez ma sem másképp, csak már modernebb formában használjuk fel! Nem vagyok trófea párti, de ma már csomó félét kapni papírmaséból amiket kedvünkre festhetünk. Ez a fönti elég bevállalós, de nekem…..
Úgy látom, aki blogot ír, annak megmondó embernek is kell lenni, és igencsak határozott véleményének kell lennie a területről, amiről blogol. Hát, jól van, vágjunk bele! :) Legyen akár esküvő, születésnap vagy valamilyen más ünnep, szerintem a jó parti dekoráció…..
IndigoDecor Várjunk csak! 2015.11.12 10:19:40
Az IKEA-ban már hetek óra karácsony van, és ki vagyok én, hogy ellent mondjak valakinek, aki akerkulla névvel is képes eladni egy terméket? Induljanak a karácsonyi posztok, nincs megállás! Először az adventi naptárakról írok, mert ennek tényleg aktualitása van, december elejére…..
Szuper helyen jártam hétvégén, ismerjétek meg ti is Dióligetet ! Már a nyári képeken, a honlapon is gyönyörű volt, de így ősszel is magával ragadó! Persze rögtön arra gondoltam, milyen ünnepeket lehetne itt tartani. Egyelőre csak két kis ház van, ahol összesen 6-7…..