Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeMonkeyFace

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden - az adott esemény előtt alkotott elemzés csupán fikció. Az, hogy jó-e az elemzés, illetve az elemzés alapján megtett tipp, mindig csak utólag derül ki (oldrider)..
A sportfogadás műfajába tartoznak az amúgy nehezen hihető dolgok is, de ezekkel lehet keresni (Pyriel)..
A világos látáshoz néha elegendő a nézőpont megváltoztatása. (Antoine de Saint-Exupéry)..
LeMonkeyFace 2015.11.07 08:30:38
Easy 3X odds mára :

Pospisil/Sock-Inglot/Lindstedt H

Hatalmas előzésre készülnek Pospisilék. Párizsnak úgy vágtak neki, hogy van még egy pici sanszuk kiharcolni a világbajnokságot, ez mostanra óriásira duzzadt, ugyanis az előttük álló két páros kiesett, így ha megnyerik Párizst, akkor utazhatnak Londonba. Felszívták magukat, az előző körben a Bryan-tesókat ütötték ki. Ingloték jó párost alkotnak, de itt komoly faktor lesz a motiváció.

Raymond van Barneveld-Andy Boulton H

Barneyt nem kell bemutatni senkinek sem, Boulton selejtezőből jutott fel, ahol volt szép skalpja, de kb ez lesz élete első nagy PDC-s fellépése, aligha fogja a tudása legjobbját hozni. Nincs egy kategóriában a két játékos, ha Barneveld legalább egy közepes szintet hoz annak már elegendőnek kell lennie, azt pedig az utóbbi, kicsit gyengébb időszakában is rendre hozta.

Monaco - Paris Levallois H

A Paris gyengült az elmúlt évekhez képes, 2/4-el állnak hat fordulót követően, ami mindössze a 14. helyre elegendő. Keretük átlagosnak mondható, idegenben azonban még nyeretlenek ebben a szezonban.

Usak-Galatasaray V

A Galatasaray idén nagyon erős, öt meccset nyertek zsinórban és ezek közül csak egyet a Hapoel ellenit nem tudták 10 pont feletti különbséggel lehozni. A Fenerbahcét 17-el, a Volgográdot 16-al, a Gaziantepot 15-el az AEK Athént pedig 24-el verték.
Az Usak egy átlagos török csapat semmi több ettől. Legutóbb a Torkutól kaptak ki 11 ponttal ami mutatja hogy bőven sebezhetők.
A szerencseszázalék és a megérzés nagyobb arányban van bármilyen statnál tény és való. (desike)..
A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne !  (tuti1x2)..
LeMonkeyFace 2015.10.22 13:09:39
@Egy ment el: Ha nincs az, hogy Szingapúrba kijuthat Suarez, még nyert is volna :-)
LeMonkeyFace 2015.10.22 13:10:55
@Tutifix: Efes 6 al nyer vagyis (-5,5), Pana nyer majdnem dupla, elég is ennyi az eu ligából tippnek szerintem.
A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer  (FortuneBet) ..
LeMonkeyFace 2015.10.20 11:49:31
@Afrojack: Még mindig jobb akár egy Martingale tétemeléses módszerrel beszállni az 5. után ami nagyon kevés valószinüséggel tart max vagy 10.-ig fény évente 1x mint 0-ról vinni 10-ig azt lehet nem bírnád de az elsőt igen, ezért jobb minél későbbinél beszálni.. persze szerencse a legfontosabb mint az élet minden területén..
LeMonkeyFace 2015.10.20 11:54:04
@LeMonkeyFace: Garancia meg természetesen arra nincs hogy nem lesz egy 10-en x akaránhányas sorozat de... a te elméleted szerint ha lehet 4 egymás után akkor lehet 10... de ennyi erővel ha előre gondolkodunk mi a garancia arra hogy akár nem lehet egymás után 30 db fekete ha már volt 10? :-D természetesen SEMMI, nézed az asztalokat és meglátod, tegnap több mint 10 óra után 7 db asztalon nem volt több 8-as sorozatnál ennyi, lehet máskor lesz lehet nem :-)
A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg kell találni az arany középutat, és tényleg csak játék marad ! (Pannonymous) ..
LeMonkeyFace 2015.10.19 20:28:59
@LeMonkeyFace: Nem szoktam sokat rulettezni, mondom, most igazából csak unatkozás képen léptem fel s néztem a szériákat lehet van amikor sokkal nagyobb van de egész délelőttől most estig figyeltem és 7-es széria volt a legnagyobb.
LeMonkeyFace 2015.10.19 20:29:42
@gomes666: Pontosan így kell kinéznie.
LeMonkeyFace 2015.10.19 20:35:12
@LeMonkeyFace: Azóta kértem megint kifizetést 77 ezret fél 6 kor ( azért 77-et mert 80 ig mentem fel megint s 3 at bebuktáztam ) de ez már a 3. vonalam ma amit ezzel a találmányommal felvittem... először 90k utána 60 s most 77k...
Képzed magad,vagy örök bérletet vettél a frusztrált járatra... (sherpa8) ..
A gondolkodás nem csak a bukik fegyvere! (tibák)..
LeMonkeyFace 2015.10.14 17:25:55
Pótselejtezőről csak annyit hogy....

Dánia Az I-csoport harmadik helyezettje a továbbjutás elbukását valószínűleg a szerb-albán mérkőzésen történt balhénak köszönheti, no, meg annak, hogy nem tudták hazai pályán legyőzni az albánokat, valamint Örményországból is csak egy pontot hoztak el. Morten Olsen csapatában minden posztra akadnak sztárok, de igazán nagy játékosuk nincsen. A többségében idegenlégiósok alkotta nemzeti csapat generációváltáshoz közeledik, többen is átlépték a 30-at, így nem lenne meglepő, ha mondjuk Lars Jacobsennek, Simon Poulsennek, Jakob Poulsennek vagy épp Michael Krohn-Dehlinek ez lehetne az utolsó tornája. Egymás ellen: Az elmúlt években háromszor is találkoztunk a dán csapattal, tavaly májusban barátságos mérkőzésen 2-2 lett a végeredmény, míg a 2010-es vb-selejtezőkön Magyarországon gólnélküli döntetlent értünk el, Dániában pedig nyerni tudtunk 1-0-ra. Igaz, annak a meccsnek már nem volt tétje, Dánia addigra már megnyerte a csoportot Portugália és Svédország előtt.

A dánok közel verhetetlen ellenfél számunkra, de még így sem a legrosszabb forgatókönyv lenne Poulsenék érkezése. Esély: 20%. Írország Ne szépítsük, ez ellen az ír válogatott ellen semmi esélyünk sincsen. Aki látta a lengyelek elleni utolsó fordulós meccset, láthatta, teljesen más szintet képvisel a D-csoport harmadik helyezettje. Eltiltás miatt ugyan John O'Shea nem játszhat ellenünk az első mérkőzésen (ahogy a mi középső védőnk, Juhász Roland sem), de az ír csapat így is pokolian erős. A németektől négy pontot csentek el, de a lengyeleket is ikszre kényszerítették hazai pályán. Keane-ék leginkább a skótok elleni egy pontot sajnálhatják, ezen bukták el ugyanis a biztos Eb-részvételt. Minden poszton elképesztően erősek, de a támadósor különösen is félelmetes: Robbie Keane, Shane Long, Kevin Doyle, Joanathan Walters mellett Anthony Stokes már a keretbe sem fér be.

Egymás ellen: Nem is olyan régen, három éve döntetlent tudtunk kiharcolni az írek ellen, ami hatalmas eredmény lenne még hazai pályán is. Ne legyenek kétségeink, semmi esélyünk a Premier League- és Championship-játékosokkal teletűzdelt írek ellen. A realitás kettős vereség lenne ellenük, ráadásul a brit futball amúgy sem fekszik nekünk. Hiába öregecske már ez a csapat és a következő Eb lenne a generáció utolsó tornája, esélyünk elenyésző megállítani őket. Esély: 10%. Norvégia 20 percre voltak az egyenes ági továbbjutástól a norvégok, amely egyébként azt is jelentette volna, hogy a horvátok miatt nem lettünk volna kiemeltek a pótselejtezőn. Ödegaardék a H-csoport harmadik helyén végeztek, de ebből messzemenő következtetéseket kár lenne levonni. Olaszország ellen pontot sem tudtak szerezni, a horvátok ellen is csak egy győzelem jött össze, de a Bulgária elleni hat pont óvatosságra inthet bennünket. Több játékosuk a Bundesligában játszik, de az orosz Premjer Liga, az angol Premier League, a skót Premier League és a skandináv bajnokságok is adnak játékosokat Per-Mathias Hogmo csapatának. A Real Madrid fiatal tehetségén kívül kevés igazán ismert nevet találunk, de a csapatuk átlagéletkora is 24 körül van mindössze.

Egymás ellen: Norvégia ellen csupa rossz emléket őrizhetünk, az elmúlt tíz évben három meccsből három vereség, 1-10-es gólkülönbséggel. Ez a norvég csapat már a verhető kategóriába tartozik, nem az a félelmetes válogatott, amely volt az előző évezred végén. 2000-ben jártak utoljára világeseményen és a pótselejtezős csapatok ellen szerintünk csak ellenünk lenne esélyük, de ellenünk favoritok lehetnek. Esély: 35% Szlovénia Aligha meglepő, ha megkérdezünk egy futballfanatikust, hogy melyik válogatott ellen lenne a legnagyobb esélyünk, 10-ből 10 ember mondaná azt, hogy "ide nekünk Szlovéniát!". Szomszédaink - a norvégokhoz hasonlóan - a várakozásoknak megfelelően abszolválták a selejtezősorozatot, hiszen Anglia és Svájc mögött a harmadik helyen végeztek. Érdemes ugyanakkor megemlíteni, hogy a vb-nyolcaddöntős helvéteket hazai pályán legyőzték és idegenben is csak 3-2-re kaptak ki úgy, hogy a 80. percben még két góllal vezettek. Potenciális ellenfelünk rutinos playoffos, csak ebben az évezredben négyszer is játszottak pótselejtezőt, melyből háromszor tovább is jutottak. Rendkívül összeszokott csapatról van szó, különösen a középpályán egy nagyon stabil mag található. Minden posztra van remek játékosuk, Handanovic és Oblak személyében például két világklasszis kapust találunk a keretben. Egymás ellen: Szlovéniával legutóbb 2008-ban találkoztunk, akkor barátságos mérkőzésen hazai pályán szenvedtünk 1-0-s vereséget. Az ellen a csapat ellen, ahol a védelemben Jokic, Cesar, a középpályán Ilicic, Birsa, Kampl, a támadók között pedig Novakovic és Matavz neve található, nem vagyunk esélyesek. Ez a szlovén csapat nem csak rutinos, de játékosai Európa topligáiban edződnek. Közel sem vagyunk benne biztosak, hogy tényleg ők lennének a legjobb ellenfél és nem Norvégia. Esély: 35%.
"Azért, mert meglátunk egy ajtót, még nem biztos, hogy be kell mennünk rajta"(Jólesz György)..
LeMonkeyFace 2015.10.12 14:48:30
@vécés jóska: Szia, ha drága a KFC és még is igényes ételt szeretnél enni ajánlom az Onyx éttermet a Vörösmarty téren :-DD
LeMonkeyFace 2015.10.12 20:40:16
ukrán-francia vb-pótselire gondolok, ahol Ukrajna megsemmisítette a franciákat, pedig ugye ott a franciák sem tét nélkül gurigáztak. (Más kérdés, hogy aztán a franciák a 2-0-ra 3-0-al válaszoltak otthon...)

Szóval én úgy vélem, Ukrajna játékosai mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy nyerjenek. Ukrajnának remek játékosai vannak, akad egy-kettő a Sahtarban, egy-kettő a Kijevben, és még többen a Dnipróban, de ugye Konoplyanka már pont onnan került át a Sevilához. Ő és Yarmolenko szervezik a játékot, főleg ők lehetnek azok, akik leginkább kreativitásban hozzá tudnak tenni, de ez a mai esetleges siker leginkább csapatként érhető el. Egyénileg jobbak a spanyolok, de csapatként nem biztos, hogy ma jobbak lesznek! Sőt. Én azt hiszem, itt a Cazorla meg Fabregas féle srácok aligha mennek majd bele olyan szituációkba, amelyeknek kétes a kimenetele. Itt azért a spanyolok vigyázni fognak, nehogy lesérüljenek, ráadásul amilyen idő van Európában, és vélhetően Ukrajnában, hát nem hiszem, hogy ízleni fog ez a hideg, és talán esős idő a spanyoloknak. Abban is biztos vagyok, hogy a spanyol kapitány felforgatja a csapatot, nem lesz az a spanyol gépezet annyira olajozott, mint sokan hiszik. Én azt vallom, ezt a meccset az a csapat nyeri, amely jobban akarja a sikert. Itt ma a tili-toli, szipi-szopi nyili-nyali játék nem fog működni. Én azt hiszem, Ukrajna behúzza a meccset.

Ja, és van itt még egy indok, a neve Vad II. Ne feledjük az alapvonali ténykedését. Akkor, ha nem is tudatosan, de mi b@asztunk ki velük. Most pedig ők velünk, és akkor egálban leszünk! Le lesznek fagyva a spanyolok, olyan meccset, mint volt az említett ukrán-francia vb-pótselejtező.
Ésszel, ne hévvel !  (tuti1x2)..
LeMonkeyFace 2015.10.09 14:47:43
Sokan kérdezték tőlem, hogyan fogadok gólokra- ezért most ezt megosztanám itt publikusan.

Ha időm engedi, akkor a délelőtti órákban megnézem a mérkőzéseket és kiválasztom, hogy melyikekre figyeljek. Azonban, ha kevesebb a ráfordítható idő, akkor az éppen futó vagy a várható mérkőzéseket nézem, ez történik, amikor csak este 7-kor ülök le. Ilyenkor az aktuális és az esti mérkőzéseket megnézem. Hogyan is néz ki a kiválasztásom…

Első lépés, hogy a bajnokság gólátlagát nézem meg, ha ez 2.5 felett van, akkor érdemes a gólvadászatra. Persze, ha 2.3-2.4 a gólátlag akkor is vetek egy pillantást a mérkőzésre, hiszen vannak olyan bajnokságok, ahol a húzó csapatokra lehet építeni.
A következő lépés, hogy megnézem milyen távolságra vannak csapatok egymástól. Ha a bajnokságban 3-4 helynyi különbség van, akkor jó lehet a gólvadászatra, hiszen a csapatok között jelentős a különbség. De Itt már lehet akkor is fogadni, ha 1 vagy 2 hely van köztük, csak meg kell nézni, hogy mennyi pontjuk van, illetve milyen gól gazdagok. Mennyit rúgtak illetve mennyit kaptak. Ha az előrébb lévő csapat jóval többet rúg, mint kap és a hátul lévő csapatnál fordított a helyzet, akkor nem defenzívek, így több gólt is kaphatnak. Arra érdemes figyelni, ha a középmezőnyben van egy csapat és sok az underes mérkőzésük, akkor nem a sok góllal, hanem az underes döntetlenes, defenzív játékkal vannak ott. Ezeket érdemes kerüli, mert könnyen lehet veszíteni.
Ez után megnézem az összes meccsük közül mennyi volt 2.5 felett és alatt. Ha az over 2.5 nem éri el a 50%, akkor már ki is esett a fogadási listából.
A következő lépés, hogy megnézem a két csapat utolsó 6 mérkőzését. Legyen az bajnokság vagy kupa. Ha itt legalább 5 mérkőzésen volt két gól, akkor érdemes lehet figyelni. Ezt követően a hazai és a vendég meccseket is megnézem, ha ezek közül is 5-n volt legalább két gól, akkor jók vagyunk a over 1.5-re. Ezt lehet fokozni azzal, ha nem csak over 1.5, hanem 2.5 szeretnénk fogadni, hogy mennyi volt a 2.5 gól. Érdemes a csapatokat is külön megvizsgálni, hogy az elmúlt meccseken rúgtak-e gólt, ha rúgtak mennyit.
Ez után az következik, hogy élőben követem a mérkőzést. Ha nem tetszik a játék menete, nincsenek szögletek vagy kevés a támadás, a veszélyes támadás és a kapura rúgás. Akkor inkább tovább kivárok és csak AH 1.0 fogadok. Milyen kritériumokat használok? Ezt főként az időmúlásával egyeztettem össze. Kapura rúgás 5 percenként legalább egy legyen, de ez tényleg csak a minimum. A két csapat támadása körülbelül 2x annyi, amennyi perc eltelt. A veszélyes támadás pedig ennek az 50%. Pl. Eltelt 20 perc. Akkor legalább legyen 35-40 támadás és 15-20 veszélyes támadás, továbbá 4 kapura rúgás.
Jöhet a kérdés, hogy ez mindig így van? Nem, mert vannak speciális bajnokságok, ahol lassan kezdenek. Ilyenek a brit meccsek, ahol kevesebb támadással is beérem, de a kapura rúgás mindenhol kritérium.
Szögletek is nagyon mérvadóak, hiszen ebből tudhatjuk, hogy mennyit járnak a kapu előtt. Ha a támadás inkább az oldalakon történik több a szöglet és jóval több gól is születik, ha oldalról kapják a labdát, mintha középen vezetnék végig, hiszen ott több hátvédbe is beleakadhat a labda.

Emellett érdemes megnézni, hogy a milyen az idő. Tiszta idő mindig jobb, mint a csapadékos. A hőmérséklet is fontos, amikor kesztyűben játszanak jóval lassabb játékot is láthatunk. Ez attól függ, hogy kik játszanak. Mert egy német meccsen játszó spanyol támadó sokkal több energiát veszít, mint egy északabbi társa, aki hozzá van szokva a hidegebb hőmérséklethez.
Ha ezek jók, akkor fogadni kell az overre és várni a gólokat. Amit majd elfelejtettem, hogy a felállások is fontosak, hova helyezik a hangsúlyt, inkább támadnak vagy védekezni akarnak, de ez is látszik az élő meccsen.

Amire mostanában jöttem rá, ahol rendkívül sok a bedobás és elrúgdalják a labdát, az underes lesz. Ezt a bet365-n nem lehet jól, de a williamhill-en remekül lehet látni, hogy mennyi volt a bedobás, mert ott időpontokra végeznek feljegyzéseket. Így látszik, mikor pihennek, és mikor vannak felpörögve a játékosok vagy mikor unják az egészet.

Bajnokságok, amelyekre fogadok:
Német, Osztrák, Brit, Skót, Izland, Svájc, Portugál, Horvát, Dán, Svéd, Finn, Olasz, Spanyol és Görög. Ritkán Török, Francia. Európán kívül a Brazil, a Japán és Kínai mérkőzéseket is kedvelem. A távol keleti országokban más tud lenni a motiváció, ezért ott a motiváltság sokkal erősebb, mint Európában.

Kupa meccsek… Kupa meccsekre is érdemes overre fogadni. De sokkal több körül tekintést igényel, mint a bajnokság. Hiszen a csapatok különböző országból érkeznek és más is közre játszat. Hol állnak a tabellán, ráérnek a kupára koncentrálni vagy a bajnokságban kell helyt állniuk.
LeMonkeyFace 2015.10.09 14:50:45
Amiről még lehet beszélni a gólos fogadásaimmal kapcsolatban az a program amit használok mellé :

Soccer Stats Tracker (
www.soccerstatstracker.com/english/screenshots.htm )
Az első dolog, amikor a programot használjuk, hogy a program adatbázisát lefrissítjük. Ezt az alábbi képen az Update/from Internet-re kattintva vagy a Ctrl+U billentyű kombinációval tehetjük meg. A program jelzi, hogy frissít majd elvégezi az adatbázis frissítését.

Programon belül a második fület, a Betting Statistics - Tree oldalon már sok hasznos dolgot találhatunk. Itt kitudjuk választani, hogy az összes meccset, a vendég vagy csak a hazai meccseket vizsgáljuk. A Liga kiválasztása utána, megadhatjuk a különböző szűréseket, amikre a jobb oldalon megkapjuk az információkat. A képen azt láthatjátok, hogy a 1.5 feletti meccsenkénti gólokat írja ki, illetve annak a bekövetkezési százalékát. Itt láthatjuk is, hogy a Salzburg ebben az első helyen áll, mert minden hazai meccsen legalább két gól volt.

Átlagosan 1 hónap alatt a bankod 100%-át megtudod szerezni, ha a téted a bankod 10%. Ez igen egyszerű, 10e esetén a téted 1e forint. ~ 1.5-s átlag odds-on és 80%-s sikerrel 30 fogadással egy hónapban ellehet érni a bank duplázást. Ez főként télre igaz, illetve a nyár közepére. Csúcsidőben a bank 10% játékkal 150-200%-s sikert is ellehet érni. Ami esetleg javasolni tudok, amit én csináltam, hogy mindig a hónap első fogadási napján indítottam a 10%-s tétet. Pl. Januárban 30e volt a bank, akkor az alaptétem 3e ezer volt. Nem sikerült dupláznom, de a február első napján 55e volt a bank, akkor 5.500 lett az alaptétem. Az elején kell nagyon észnél lenni, később már elég akár a bank 5, de 3%-ával játszani. Valaki azt mondja miért? Majd feltölti később. De akkor ott nincs önuralom.
Illetve az is lehetséges, hogy nem változtatunk a téten, egyszerűn csak 10e játszunk vagy 20e-el, vagy váltunk euróra vagy más pénz nemre és állandó tétel, pl. 100€ lesz a tétünk
" Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! " (Tippguru)..
" Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet ! " (pannonymous)..
LeMonkeyFace 2015.10.04 00:05:23
@BS56: Tavalyi bajnokságokat átvizsgálva kézilabdában ha döntetlenre akarsz / szeretsz fogadni ajánlom a következő csapatokat :

Dunkerque (francia 1.) tavaly nem játszott döntetlent, tehát tétemeléssel érdemes döntetleneztetni.

Midtjylland (dán 1.) tavaly 26/6 döntetlent produkált a dán férfi pontvadászatban!

GOG szintén 5 alkalommal remizett az előbb említett bajnokságban!

Mezőkövesd, Csurgó, Gyöngyös rendszeresen kutyálkodik, talán a déli illetve az északi határ közelsége miatt...

A Bundesligában a Hannover a tavalyi döntetlenkirály a maga 7 remijével, nem sokkal marad el tőle a

Flensburg és a Wetzlar ők 6-6 alkalommal osztozkodtak a pontokon, ezt nem tartom soknak, figyelembe véve a 36 fordulót és a viszonylag kiegyenlített erőviszonyokat.

A Seha Liga legnagyobb spílere ebben a kategóriában a Vojvodina 18/4 mutatóval (ebben az idényben már 5 meccséből 2 lett döntetlen, érdemes megnézni kik ellen...) Ebben a ligában a négy nagy mellett főleg szerényebb képességű délszláv csapatok játszanak, akiknek nem lehetnek vérmes reményei,viszont egy-egy becsúszott döntetlen vastagítja a bugyellárist...
LeMonkeyFace 2015.10.04 00:10:31
@Kettőegészötfelett: Mégis milyen rést akarsz keresni ? A fogadóirodáknak Alapvetően két típusa létezik: az online bukméker iroda és az úgynevezett „Fogadások Tőzsdéje” mint pl. a Betfair ami fogadási tőzsde, ahol az emberek egymás ellen fogadnak...

A bukméker iroda gyakorlatilag egy fogadási elszámoló. Egy esemény lehetséges kimeneteleinek bekövetkezésére pénzt fogad el, és fizet annak, aki jól tippelt. Hogy mennyit, az a bekövetkezett esemény nyereményszorzójától (odds) és a feltett összegtől függ, mivel ennek a kettőnek a szorzata fogja adni a helyesen tippelő nyereményét. Annak érdekében, hogy a bukméker egyensúlyban tudja tartani a beszedett pénzt és a kifizetéseket, következetesen kell eljárnia az események valószínűsíthető kimenetelét reprezentáló nyereményszorzók kialakításánál.

De a bukméker nem csupán az egyensúlyra törekszik. Azt szeretné, hogy az ő profitját megtestesítő beszedett pénz és kifizetések közötti különbség minél nagyobb legyen. Ezt úgy éri el, hogy olyan szorzókat alakít ki, amelyek nem tükrözik hűen az adott esemény valószínűsíthető kimenetelét. Egy picit mindig „alulárazza” valamelyik eseményt, amelynek következtében annak a valószínűsége, hogy a lehetséges események közül legalább egy bekövetkezik, több lesz, mint 100%. Ez a többlet adja az ő haszonkulcsát.

Ebben az esetben három lehetséges kimenetel létezik: nyer az egyik csapat (1), egyenlő lesz (x), nyer a másik csapat (2). Továbbá feltételezzük, hogy a két csapat teljesítménye teljesen egyforma. Ennek megfelelően mindegyik kimenetel bekövetkezési valószínűsége 33,33%, és annak, hogy a három lehetséges közül valamelyik bekövetkezik 100%. Ezek ismeretében kialakított egyensúlyi szorzó minden egyes kimenetel esetében három. Ha a bukméker nyereséget akar elérni, csupán annyit kell tennie, hogy valamelyik, vagy akár az összes szorzó értékét három alá csökkenti annyival, hogy az a fogadók számára még mindig kívánatos legyen. Ha ez sikerül, akkor a bukméker profitot szerez. Ennek a profitnak a mértéke 5-7% között mozog. A legtöbb romániai felhasználót számláló online fogadóiroda (Bet365) esetében ez 6,1%. Emiatt az online bukméker irodák az esetek többségében nem számítanak fel tranzakciós díjakat.
LeMonkeyFace 2015.10.04 00:14:46
@LeMonkeyFace: A legtöbb fogadóiroda mint pl. a Bet365 is a BetRadar szoftverét használja online fogadások esetén is amit itt tudsz megtekinteni ( www.betradar.com/betting-solutions/live-betting-solutions/live-odds-service/ )

Közel csoportonként 150 db 24/7 online bukméker és matematikus és IT szakember alakítja a szorzókat és közvetitik az iroda felé, szóval az iroda csak ezeket jeleniti meg ott hibát / rést nem találhatsz, ők mindig nyernek ahogy játszanak a szórzókal, nekik igazából az a tuti profit...
A sportfogadásban a jó és a rossz kézen fogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár... (Angelina87)..
LeMonkeyFace 2015.10.02 09:41:26
@fonáktenyeres: Ez a rendszer igazából a profitszerzésre vonatkozik, mellette lehet játszani azt az aprós megérzős szelvényt, nem tiltja semmi...

Fel kell tennünk magunkban a kérdést...

Miért csináljuk?

- A pénzért. Munka mellett van annyi időnk, hogy foglalkozzunk vele, és jól jönne némi jövedelem. Esetleg tanulóként a megspórolt pénzünket szeretnénk még több zsetonná alakítani.
- A móka miatt. Ha elmegy a pénz belefér, egyébként plusz izgalmat hoz egy-egy mérkőzés.
- A fenti kettő keveréke.

Ha tudsz választani magadnak, akkor már tudod melyik szisztémát fogod választani... ha a második pontban ismersz magadra zt tanácsolom, hogy az összeg soha ne legyen több, mint amennyit sajnálnál elvesziteni... ennyi...

A legtöbb ember azért fogad hogy pénzt csináljon belöle nem azért hogy pénzt költsön rá, nem mindegy melyik, emellett ahogy írtam lehet tenni a megérzés szelvényeket pontosan annyival ahogy írtam hogy ne fájjon ha éppen elmegy...

Endinek is van egy szép történet... szépen vele mint a kisgyerekeknek ha benne vannak egy-egy mesében jobban átlátják / beleélik magukat...

Rendszertelen Endi és MoneyManagment Lemonkey 10.000 Ft-nyi pénzállománnyal kezdték a hetet. Eldöntötték, hogy ugyanazokat a mérkőzéseket teszik meg, azonban abban nem tudtak megegyezni, hogy mekkora téttel játsszák meg. Endi sokkal inkább kockázatvállalóbb, mint LeMonkeyFace ezért Ő 2000 Ft-tal játszott meg mindegy egyes játékot (20%-a a tőkéjének). LeMonkeyFace, aki inkább kockázatkerülő stratégiát követ, pénzének 5%-val tett meg minden meccset, ami 500 Ft-nak felelt meg. Rendszertelen Endi észrevette, hogy ha többet fogad, akkor többet tud szakítani. Igaza is volt. Az első nap 4-2 arányban találták el a mérkőzéseket. Endi 3600Ft-tal, míg LeMonkeyFace csak 900Ft-al lett gazdagabb. Endi nagyon büszke volt magára.

Másnap ugyancsak 4-2 arányban találták el a mérkőzéseket. Rendszertelen Endinak már 17200Ft pénzállománya volt, míg Bélának csak 11800Ft. Endi nagyon boldog volt és arra buzdította Bélát, hogy nagyobb tétekkel játsszon, azonban LeMonkeyFace idegenkedett az ötlettől. Talán most fordul Endi szerencséje? Rendszertelen Endi optimistán gondolkodott. Mindamellett eddig 8 tippjük bejött és csak 4 ment el.

Ezután következett a 3. és a 4. nap, amikor már 2-4 és 1-3 arányban (győztes-vesztes) alakultak tippjeik. Egy szerencsétlen kör ugyancsak, de nem meglepő egy hosszú szezonban. Valójában a veszteséges időszakok elkerülhetetlenek, sőt garantáltak. MoneyManagment Lemonkey 2350 Ft-t veszített, míg Rendszertelen Endi 7800 Ft-t. Endinak már kevesebb pénze maradt, mint Bélának! Endinak 7800 Ft értékű tőkéje maradt. Endi úgy gondolta, hogy a veszteséges időszaknak már vége és továbbra is 2000 Ft-tal tett meg minden mérkőzést. A következő két napban 2-2 és 1-3 arányban jöttek a mérkőzések.

Nem fogod kitalálni mi történt? Rendszertelen Endi virtuális értelemben megkopaszodott, már csak 2800 Ft-ja maradt, amíg LeMonkeyFace 3600 Ft-t veszített, de még mindig 8200 Ft-tal rendelkezik. Az egyik játékos (Endi) csaknem teljesen kimerült, amíg LeMonkeyFace kezdeti pénzének 80%-a megmaradt.

Mi történt ezután? Nos, Endi kilépett. LeMonkeyFace folytatta a játékot és a veszteséges négy napot, három sikeres követte. Konzervatív Bélának 10-3 arányban jöttek a tippek. A következő 8 napban átlagosan 56%-os teljesítményt nyújtott. LeMonkeyFace 13000 Ft-tal zárt, ami 30%-al nagyobb, mint kezdeti tőkéje.
"A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a fogadóval szemben, meg hogy legyen egy jó pár kifizetési kötelezettségük" (LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /")..
LeMonkeyFace 2015.10.01 23:00:37
Ez a letakart szelvény téma annyira vicces, megmutatom hogy milyen faszagyerek vagyok nyertem, de azt nem hogy mennyit mert így hogy nem tudják biztosan azt hiszik hogy sokat tettem rá s sokat nyertem mert erre utalok az írásaimmal :-D

A fogadóirodák legnagyobb örömmel fogadják azokat az okos képzett embereket akik gyakran és sok pénzért játszik, mert az évszázados trend mindenkit elnyel, aki türelmetlen, rámenős vagy sokat akar nyerni. Márpedig mindenki az, és általában egy-egy nagyobb nyeremény után az emberi természetből adódóan mindenki többre és többre vágyik - itt pedig kapkodása szép lassan visszaküldi a pénzt oda, ahonnan jött...

Az emberek nyerő fogadás esetén szerencsésnek és okosnak érzik magukat. Bármire is esik a választásuk, arannyá válik a kezeik között.
Egyre többet szeretnének nyerni.
Elfelejtkeznek az előre lefektetett kockáztatási tervükről és a meghatározott napi nyereség/veszteség korlátról.
Önteltté válnak és megkerülik az előzetes elemzéssel kapcsolatos előre lefektetett szabályokat és a kiválasztási kritériumokat....

Pont az ilyen fogadójátékosok soha nem állnak meg egy pillanatra sem, hogy megszámolják a nyereményüket és azt mondják: „Ez most elegendő. Őszintén elégedett vagyok a saját teljesítményemmel.” Ehelyett úgy érzik legyőzhetetlenek, majd elhamarkodott és meggondolatlan fogadásokba bocsátkoznak. Ez az a pillanat, amikor általában hirtelen minden elromlik :-D

Ezután jön csak a vesztes széria, aztán szépen lassan elbukjuk a nyert pénzüket és szépen megfizetjük a kamatot amiért kölcsön volt nálunk az irodától mert rendszertelenül játszunk :-D bekövetkezik a szimpla pszichologiai reakció.... Hagyjuk, hogy az érzelmek uralkodjanak felettünk. A sikertelenségért hajlamosak vagyunk játékosokat, a játékvezetőt, saját magukat, az időjárást vagy a világon bármit hibáztatni.
Elveszítjük az önbizalmukat.
Kétségeink támadnak, hogy a múltban tökéletesen működő, előre lefektetett kritériumrendszerük megfelelő-e, különösen a napi nyerési- és veszteség limit létjogosultságát vagyunk hajlamosak megkérdőjelezni s a legrosszabb legutoljára ogy elkezdünk futni a pénzünk után: „A legjobb gyógymód arra, hogy elűzzük a veszteség felett érzett fájdalmunkat az, ha nyerünk.” Ez egy kétségbeesett próbálkozás arra, hogy gyorsan pótoljuk a veszteségeinket. Ezek a próbálkozások azonban nemcsak önpusztítónak tekinthetők, pénzügyileg még nagyobb bajba is sodorjuk...

Fogadjunk csak teljesen észtelenül fogjunk mindent a bundára az időjárásra és öljük bele a pénzt folyamatosan :-D ahelyett hogy utána nézzünk és képezzük magunkat... "A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot"
"A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen" (Special One)..
LeMonkeyFace 2015.09.30 20:27:39
@Barca86: Szia,

Természetesen igen, amiben tudok segítek, és válaszolok amikor időm engedi... lemonkeyface@gmail.hu
LeMonkeyFace 2015.09.30 20:39:46
@AstériX: Szia neked is, ez sem zavar engem, mindenki úgy bánik a pénzével ahogy jónak látja, valaki jól valaki rosszul engem egyik sem zavar, de.. ha már pár ember elolvasta és néha rá gondol amit írtam már megérte. :-)
"Hallgass mindig a megérzésedre!" (BlackBarry73)..
LeMonkeyFace 2015.09.29 22:14:53
Megmondom az őszintét nagyon sok ember, itt profinak hiszi magát és nagyon jó tippelőnek, repülnek az egyszeri nyertes szelvények gratulálok nekik, de, azt vettem észre hogy komolyabb fogadó nincs itt az oldalon sajnos...

1. A duplázos rendszer soha nem fog működni , ha valakinek nincs rendszere a fogadásban el sem kezdje rögtön megbukott és minuszban lesz... az egyetlen használható szisztéma jelenleg a progressziós fogadás az is csak A/B/C vonalon.. ( A érteke 1,1 egység (azért 1,1 mert ha nyerek 1,9 oddsra 1 egységet fizet) amenyiben vesztett az A kővetkezik a B ami 2,2 u es ha azt is elvesztem jön a C ami 4,4 u ,ha azt is el bukom nincs D sem E elfogadom hogy buktam 7,7 egységet.)

2. Aki mindenféle tippekre tesz amit itt hallott, meg kocsmában, illetve tippmix újságból esetleg tippmix-en játszik alapból bukott, aki nyerni akar azt kiemelném hogy hosszútávon lehet csak is pluszban lenni rövidtávon nem, az beregisztrál egy fogadóirodához..

3. Amint irtam tippeket nem hasraütés szerüen és hallomás szerűen választunk hanem alap a statisztikák átnézése értem ezalatt ( .H2H, Pitcher ,Picther H2H , Pitcher a Csapat ellen (Era,Whip) Trendek (pitcher,csapat,power rank) Rövidtávú ATS,Win% ,Bullpenek(Hit AVG. ,fáradság stb) Kontra fogadásnál (Underdog +1.5 Spread) nál pedig A Sweep Resistance-t és Line Reversal -t illetve Magas Favorit public % ML ben illetve Spreadben )

3. Bukások és a pénzed elvesztés elkerülése érdekében money managment rendszer használata ami a legegyszerűbb és a legbeváltabb minden bet-ed 0.5% vagy 1% legyen és az utobbit javaslom.

Nagy vonalakban ennyi, nekem a rendszerrel 3 hónapra 63% profitot tudok elkönyvelni statisztikával, táblázatokkal...
" Mindig az jön, amire nem is gondolsz! " (leon a proli)..
LeMonkeyFace 2015.09.27 20:16:42
@endi3pr0: A kiválasztásom során a hazai csapat utolsó 6 hazai, míg a vendég utolsó 6 vendég mérkőzését szoktam megvizsgálni. Erre alkalmas a futbol24-n, de a soccerway-n, a soccerfame-n és az oddsportal.com-n szoktam még tájékozódni. Az statisztikai adatokat megnézve a táblázatba beírom, hogy az adott csapatnak mekkora a gólátlaga, itt az összesítettet szoktam figyelembe venni, azaz a rúgott és a kapott gólokat egyben. A következő lépés az, hogy a 6-6 mérkőzésen hányszor teljesítettek 2,5 felett a csapatok, ennek a számát is beírom az táblázatba. Ezen adatok alapján már az over 1,5 és over 2,5 is körvonalazódik, de a félidő over meghatározásához megnézem, hogy az előbb említett mérkőzéseken hányszor született már gól az első félidőben. Ami pedig a félidő fogadásokat illeti, hogy két nagyon eltérő csapat esetén, ahol az egyik csapat oddsa 1,1 és 1,5 között van és az első 5-10 percben a támadások elég agresszívak és intenzívek akár a labda a kapuban is landolhat, ezért is tüntettem fel a táblázatban a hazai- és a vendégcsapat oddsát. Ami pedig még lényeges, de az odds is enged következtetni, hogy a csapatok milyen távolságra helyezkednek el egymástól. Ha a két csapat közel van egymáshoz, akkor 0 pontot, míg, ha 3-6 csapatnyira, akkor 1 pontot, nagyobb eltérés esetén 2 pontot adok. Ez a szám persze relatív, mivel vannak bajnokságok, ahol 18, míg másutt 25 csapat van. Ekkor egyénileg kell értékelni, de én inkább kitartok egy kisebb bajnokságnál is a kritériumok mellett, mert nem szabad egyetlen csapatot sem felülértékelni, mert az óvatosság és a türelem fontosabb.

Ha az adatok beírásával végeztük, akkor a táblázat automatikusan kiírja, hogy mennyire erős a tipp és melyek azok az opciók, amik elég biztosan beválnak. Természetesen egy korai gól, kiállítás, eső, sérülés módosíthatja az előzetesen prognosztizált tippet.