Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[imagine]

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talk it out Ő 2019.12.03 23:16:52
Tetszik, hogy ilyen magabiztos. Hogy ennyire látja, mennyit ér, és hogy nem fél megmutatni. Legyen bármi, ő tudja, hogy értékes. Nem bátortalanodik el, és hisz magában. Még ha valami nem is sikerül neki, folytatja a napjait. Az élet megy tovább. Megvan benne az az elegancia. Szó szerint, és minden…..
Talk it out Furcsa 2017.10.12 18:26:58
Sziasztok! Itt az újabb rész. Egy gyors helyzetjelentéssel kezdem, aztán kitérek arra is, hogy mi a helyzet mostanában a pszichológussal. Ismét csak S. ről lesz szó, ugyanis a dolgok nem mennek olyan simán, mint hittem, hogy fognak. Illetve ha egészen pontosak vagyunk, reméltem, hogy most már…..
Talk it out Elkiabáltam... 2017.10.03 21:21:54
Sziasztok! A legutóbbi bejegyzésem viszonylag pozitívra sikerült, mert elkezdtem jobban érezni magam, annak ellenére is, hogy még mindig vannak megoldatlan problémáim. Na ma már meg is bántam, hogy nem kopogtam le amit írtam... Nem is kezdődött olyan rosszul ez a keddi nap, leszámítva, hogy megint…..
Talk it out Felfelé? 2017.10.02 20:51:29
Sziasztok! Az előző bejegyzésben elkezdett barátság-lezáró történetet (a végét?) hoztam ma el. Tehát ott tartottam, hogy pénteken megmondtam S.-nek, mit tartok helyesnek, de a reakciója nekem kicsit értékelhetetlen volt. Hétfőn folytatódott a suli, és ért egy adag meglepetés. Ugyanis mintha semmi…..
Talk it out A pont a végén 2017.09.17 16:13:10
Sziasztok! Hoztam a barátnős sztori végét, ma leírok mindent ami eddig történt. Szóval ott tartottam, hogy S.-sel megbeszéltük chaten, hogy ne legyen közös program. Az ő terve pár nap lett volna négyesben (ő, én, a barátja, meg az én barátom - korábban eljárkáltunk nagyon sok helyre, ez volt a mi…..
Talk it out Irritáció 2017.09.09 13:22:35
Sziasztok! Ismét kis eltűnés után, de jelentkezem. Azt ígértem, hogy beszélek a további problémákról a "barátnőmmel" kapcsolatban, hát most meg is hoztam azt a részt. Miután rájöttem, hogy nem tudom tovább tettetni az érdeklődést irányába (és miért is kötelező?), úgy döntöttem, szünetet kérek.…..
Talk it out A Titok 2017.09.01 22:32:51
Sziasztok! Kis időre eltűntem, de megint itt vagyok. Most a pszichológusnál tett fő felfedezésemről írok, és arról, hogy mik jöttek még pluszban hozzá, és váltották ki a pánikot, egyéb tüneteket. A legelső, és legriasztóbb jel a már említett eltávolodás volt, tehát az, hogy a barátnőmet nagyon…..
Ez egy kicsit rövid bejegyzés lesz, mert csak a rátalálásról lesz szó. A későbbiekben viszont leírom majd azt is, hogy mire jutottunk. :) A suliban kezdődött az egész. Sokszor van baj a hasammal, állandóan fáj, görcsöl, puffad, megyek is hamarosan kivizsgálásra. Aznap egyik órán elkezdett…..
Talk it out Hogyan kezdődött? 2017.08.20 11:45:53
Mindig inkább pozitív hangulatú voltam, mint negatív. Fecsegtem, vihogtam, rendben voltam... vagyis úgy tűnt, még nekem is. Az első változást akkor vettem észre, amikor több stressz jelent meg az életemben, és amikor éreztem egy ismétlődő viselkedésmintát. Ez így elsőre kicsit értelmetlenül hangzik,…..
Talk it out Intro 2.0 2017.08.19 23:31:51
Sziasztok!Ez a blog még eredetileg 2015-ben indult [két éve], és akkor is az én életemről, érzéseimről szólt. Azóta sokminden megváltozott, ezért szeretnék egy másik arculatot, hangulatot, tartalmat adni a site-nak. Az eredeti bejegyzéseket vázlati státuszba tettem, mert nem akartam tőlük megválni,…..
A krimiírás királynője, Agatha Christie éppen 125 éve, 1890. szeptember 15-én született. Nemcsak könyvei, de az írásai alapján készített filmek, sorozatok is elképesztően népszerűek. A születésnapján utazzunk egy kicsit vele - járjuk be virtuálisan azokat a helyeket, melyek róla, miatta…..