Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BEszósz Manufaktúra

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét eltelt egy negyedév. Megpróbálom összefoglalni mi is történt velünk röviden.Fólia építés projekt.mit is mondjak... nem volt egyszerű de sikerült. mondjuk azt hogy nagyjából 0 szakértelemmel faterral nekikezdtünk hogy a mi elképzelésünk szerint megcsináljuk a sátrat.  a tavalyi helyet…..
Boldog új évet kívánunk mindenkinek aki olvassa a kis blogunkat!Ez a 2016. évi első bejelentkezésünk! Ez lesz az első olyan évünk ahol már a nyílt piacra is kimerészkedünk és nem csak ismerősök és ismerősök ismerősei örülhetnek a finomabbnál finomabb csípősségeknek. Ami annyit jelent hogy megvan a…..
Szeretném nektek bemutatni, hogy mi hogy és milyen módon próbáljuk megvalósítani az elképzeléseinket 2015-ben. Tanulva a tavalyi évből, próbálunk nagyobb területet szerezni, ami szerencsére sikerült is. De kezdjük az elején: A családi fólia. Egy 2,5 x 5-m es fólia van otthon a…..
Szeretettel köszöntök mindenkit, aki nekiveselkedett, hogy elolvassa ezt az írást, amiről még nem garantálom hogy  rövid lesz. Mi egy debreceni pár vagyunk és közös agyszüleményünk volt, hogy…..
Igazából sose tartottam magam bőbeszédűnek és jó írónak, de azért megpróbálkozok egy kis blog indításával. Teszt jelleggel első alkalommal feltöltök egy képet, melyen sorba…..