Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d2jangyu

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, amikor a web3 az annyira trendi, és rendi, hogy elfelejtődik, mi is az adatok felhaszálásának lényege. Tehát az, hogy a megfelelő elérhetőséget a megfelelő helyen és időben használjuk fel! Szóval, adva van egy techcég, egy bizonyos újhullámos, betazxy generációs firma. Elküldöm nekik az…..
A scorecard az egy kiegyensúlyozott eredménymutató, egy stratégiai teljesítménymenedzsment eszköz – egy jól strukturált jelentés, amely nyomon követi a személyzet által végzett tevékenységeket, és nyomon követi az ezekből adódó következményeket. (Wikipedia nyomán) A munkakereses olyan dolog, ami…..
Tényleg egy félreértés miatt érkezik az Európai Unióba több ezer migráns? Na, ne! A világszerte elismert német precizitás egyszerűen félreérthetően kommunikál? Tegyük fel elhiszem, és tényleg csak egy sok ezer embert érintő kommunikációs hibáról van szó. Akkor…..
Morgómedve Bazár a bolt előtt 2015.08.30 10:09:57
A napokban az egyik üzletlánc prospektusával együtt bedobtak egy kétoldalas lapot is, amin az volt, hogy vasárnap a boltjuk előtti parkolóban vásár lesz. Megnéztem mit kínálnak, hát csupa olyan dolgot amihez nem kell hűtő. Én egy kis asztali lámpát néztem ki magamnak, az…..
Oroszország (egyelőre) nem hivatalosan tiltakozik az ellen, hogy az Occupied avagy Okkupert (Elfoglalva) című norvég sorozatban az országot egy erőszakosan terjeszkedő hatalomnak állítsák be. A tízrészes, minisorozat formátumban képernyőre kerülő műsor forgatókönyvét még Jo…..
d2jangyu 2015.08.21 22:09:14
@f123: nem, baszod, az oroszok az amerikaiakkal egyutt tehetnek minden rosszrol... Ha ok nem tartanak fent a ketpolusu vilagot, picit masabb vilagban elnenk.

@csabakiralyfi: ne porladjal a musziklarol, Feheroroszorszagban multkor szepen lelottek egy muszka dront, a masik meg, hogy durvan repkednek Gruziaban is a Mijeikkel... Ne feltsed oket amugy, megvedik magukat szepen :)
d2jangyu 2015.08.21 22:44:40
@f123: nem lehet naci, aki a szlavokat vedi.
Nincs mese, el kell fogadnunk a megmásíthatatlan tényt, hogy a Secret Wars után nem lesz többé Újvilág (sőt, igazából már most sincs, de ebbe most ne menjünk bele) – ellenben kapunk majd egy vadonatúj, egészen másféle Marvel-univerzumot, amelybe átmentenek pár újvilági…..