Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angel.sylvia

125 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Görögország – Rodosz – Első repülés   Izgalmas és őrjítő dolog, mikor olyan országba készül az ember, ahol még nem járt. Egy egészen más kultúra, más emberek, más szokások, különleges látnivalók, és persze az oda vezető út. Sokan indulnak egyénileg egy-egy távolabbi utazásra, de célszerű utazási…..
Amikor egy jó kiállású, magas, erős, domináns, szexcentrikus férfi áll egy visszafogott, védtelen lány előtt, nem csoda, ha a lány porrá hullik, és feladva józan gondolkodását, visszafogottságát, átformálódik egy telhetetlen vadmacskává. Ragaszkodása nem csak a szexre orientálódik, hiszen szívében…..
Az Etikából elégtelen az egyik kedvenc könyvem, és az első olyan írásom, mely tele van túlfűtött erotikával. Bemutat egy olyan világot, melyben kevesen érzik otthon magukat, de aminek szenvedélyére és tűzére nagyon sokan vágynak. Szereplőit tekintve kissé polgárpukkasztó, hiszen épp egy középiskolai…..
Több olyan kéziratom van, amit félbe hagytam, aminek története megakadt, kifogyott belőle a szusz, elveszítette varázsát, vagy inkább én fáradtam bele a mindennapokba, az életbe, és ezzel együtt a fantáziavilágom helyett megrekedtem a valóságban. Így történt a "Fatum" sorozat negyedik kötetével is…..
Azt mondják, aki Olaszországban jár, és a csizma száránál nem megy tovább, mindenképp látogasson  el Caorleba, mert ott láthatja a tenger kövesebb arcát. És szó szerint az arcát, hiszen a parton, a Scoglieri Viva-n felállított hatalmas kőtömböket évente egyszer kőfaragó művészek lepik el, és…..
A mai nap egy kis utazásról szólt, na meg több órás sétáról. Velence mindenkiben kialakított egy képet a régi filmekből, vagy csak a hallomásokból. Egy vízen élő csoda, egy gondolán végigjárt szerelemváros. Már az utazás kezdete élmény volt, csak épp nem pozitív. Bibionéból Latisanaig kocsival…..
Nyaralásunk második napja egy nagy sétával kezdődött, a környék felfedezésével, és némi csecsebecse vásárlással a Sole del Corso-n, ahol az üzletek előtti kirakodóvásárban a hűtőmágnestől kezdve a háztartási kellékeken át mindent meg lehetett találni. (hűtőmágnesek 2.5 eurotól már kaphatók) Mégis ez…..
Mikor egy bakancslista megszületik, több olyan utat célba vesz, amit egyébként nem tennénk meg, hiszen kis hazánkban is számos olyan hely van, ahol meseszép dolgokat lehet látni, kirándulni menni, fürdeni. Ám néha jó érzés elhagyni az otthont, eltávolodni mindentől és mindenkitől. Szállásunkat a…..
Tauplitz egy hegyekkel körülölelt, méltán népszerű síparadicsom Stájerországban, Ausztriában. Síútjai összekötik Tauplitzalmmal és Bad Mitterndorffal.   Már a Hegyeshalmi határátkelő után érezhető  a két ország (Magyarország és Ausztria) közötti különbség.Itt…..
A mai világban, ahol "Magyarország jobban teljesít", nagyon sok ember él a létminimumhoz közel. Nincs jövőképük, mert a havi fizetésük csak arra elég, hogy az adott időszakban elvegetáljanak. Sokuknak még álmaik sincsenek, mert azt is luxusnak tartják. "Minek álmodni, álmodozni,…..
Az emberek nem egyformák. - És bizonyára mindenki egyetért abban, hogy ezzel nem mondtam újat. És talán azzal sem, hogy mindenki képes arra, hogy megváltozzon, vagy azzal, hogy minden tanulható. Talán ezek a mondatok azok, amivel legjobban jellemezni tudnám a mai otthonról végezhető…..
Kisfiammal kedvenc társasjátékunk ihletet adott, és kíváncsivá tett. Vajon hogyan gondolkodtok? Rájöttök-e néhány információról a válaszra? Ki tudjátok deríteni? Meg tudjátok fejteni a rejtélyeket? Itt a lehetőség! Húztunk nektek egy kártyát.   Olvassátok el a rajta…..
"Tudok a gyermekemet ért bántalmazásokról, amiket nem mondok, nem dörgölök egyetlen szülő orra alá sem, de le kell írnom, mert azt akarom, hogy tudják: felelősséggel tartozunk, nem csak gyermekeink életéért, de a viselkedéséért is! Nem kívánom, hogy bárcsak a helyemben, vagy a gyermekem helyében…..
Néha felkattintok a netre, és olykor egészen véletlenül beleakadok egy-egy könyvembe. S bizony előfordul, hogy olyan helyen, ahol nem is gondolnám. Persze nem a kiadók oldalairól vagy a facebookról beszélek, hanem blogokról, fórumokról. Egy írónak nem létezik nagyobb elismerés,…..
"Ha létezne álomvilág, elvesznék, mert amit valóságnak vélek, csak egy mulandó színjáték, míg az álom egy örök élet."..
Néha van úgy, hogy az ember bizonytalan, hogy úgy érzi, nem bírja egyedül, és kell valaki, aki támogatja, segíti a munkáját. Ám lehet, hogy csupán kíváncsi, hányan állnának mellé, kik szeretnének részt venni egy érdekes, és nagy kihívást jelentő projektben. Persze, ha…..
Ha csak néhány szóval kellene jellemeznem a történetet, lekicsinylően egy érdekes szerelmi mesének mondanám, de lehet, hogy szavakat sem találnék arra, hogy megfogalmazzam. Mert néhány szóval lehetetlen elmondani azt, amit egy félszeg, anyjától és a világtól megalázott lány…..
Szokványos szerelmi történetnek indul, ahol adott egy férfi, aki időnként hazalátogat nagyszüleihez a zajos városból, a csendes, nyugodt kisfaluba. És adott egy fiatal, szerelmes lány, aki a szomszédba érkező férfit mindig, minden alkalommal tárt karokkal, és meleg ággyal várja. Az ember ilyenkor…..
Igen, jól értette, ebben egészen biztos volt, és ezzel együtt képzeletben maga előtt látta az új lány kipirult arcát, széles mosolyát. „Babám”. Úgy mart belé ez az egyetlen, rövid szavacska, mintha tőrt forgatnának benne. „Babám” – hallotta újra és újra, mint valami…..
Csend. Dorina első gondolata a hirtelen beállt csend volt, melyben csak saját szipogását hallotta. Felpillantott, szemei ködfátyolán át nagybátyját figyelte, és a végkifejletre várt. Magában ezernyi teóriát lejátszott, védekezést, támadást, különböző magyarázatokat, ám…..
Éjfélre járt, és a vendégek sorra távoztak, már alig-alig lézengtek néhányan, azok is csak ücsörögtek és beszélgettek. Egy-egy illuminált állapotú ember énekelgetett, mulatozgatott csak, de nem zavartak senkit. Dorina egyébként sem foglalkozott velük, őket Tomi szolgálta ki,…..
A nap ragyogó fénye betűzött az ablakon át, mikor Dorina csendes, szelíd szólongatásra ébredt. Valójában nem volt még tudatánál, de mosolygott, mert nagybátyja csendes hangját, ujjainak lágy érintését azonnal felismerte. Csupán szavainak kellett értelmet találnia, mert az agya…..
Az este nyugodtnak ígérkezett, így Dorinának több holtideje volt, mint eddig bármikor. Jobb híján odaült az egyik bárszékre, és kért egy újabb koktélt. Míg azt kortyolgatta Tomit figyelte, aki Alettának magyarázott és mutogatott. Türelmes volt, roppant türelmes, amitől a…..
Tomi felállt, és a helyiség másik végében lévő bokszhoz sétált. Marcsi követte, ahogy Klemi és Laci is, csak Dorina nem csatlakozott. Továbbra is ugyanott ücsörgött, és a kék koktélt kortyolgatta. Úgy vélte, mivel egyik italba sem kóstolt bele, véleményt sem tud mondani,…..
- Ő itt a főnök – mutatott a pult mögé. – Vigyázzatok, mert nagyon harapós tud lenni! - Üdv! – köszönt a fiú, és a kezét nyújtotta. Tomi ránézett a felé nyújtott ujjakra, majd a magabiztosnak látszó fiúra, végül Marcsira. – Mikor érnek ide a többiek? Arról volt…..