Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shrekova

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Mt! Durván másfél éve öt hónappal szülés után felhívtak a munkahelyemről, hogy ha most nem megyek vissza dolgozni, akkor vesznek fel helyettem valakit és nem számítanak majd a munkámra a védettség lejárta után. Jeleztem akkor nekik ,hogy az öt hónapos gyermekem felügyeletét nem tudom…..
Vannak ártalmatlan tévhitek, és olyanok is, amelyek akár veszélyesek is lehetnek. Ezek közé tartozik az alábbi, amely nemcsak e-mailekben terjed, hanem számos honlap (sajnos, köztük néhány "szakmai" is) is közli szó szerint vagy némileg átdolgozva: ÉGÉSRE-TOJÁSFEHÉRJE!!!Egy…..
Shrekova 2015.06.22 18:21:50
@dinna: nekem is detto tökéletes bármikor ha megkap a nap, kb 3-4x kell bekenni, és pár órán belül már nem is piros. de biztos semmit se ér, ha a cikk azt mondja :)
Shrekova 2015.06.22 18:22:45
@Shrekova: ja meg mikor sütőhöz nyomtam az ujjam is tojásoztam, olyan 15 pként és 2 óra alatt nyom nélkül eltűnt az éges...
hacsaknem Karácsonyi has-magyarok 2013.12.25 13:14:32
Egyáltalán nem az ünneprontás szándéka vezérel - vagy ha igen, csak legfeljebb annyira, mint a helyszínen fotókat készítő újságírót - amikor a Blaha Lujza téren kígyózó, éhező magyarok alkotta sorról készült felvételekkel kapcsolatban próbálom ünnepinek alig nevezhető…..
Most tessék szépen félretenni a cinizmust, a mondvacsinált celebek iránt érzett zsigeri ellenszenvet és undort, és értelmezni a posztot. Nem bértollnokságból született, nem felkértek rá, hanem jött, mert jönnie kellett. Az RTL Klub idei jótékonysági akciójának mottója: Minden…..
Pár éve Houstonban fogtam egy ceruzát, meg egy noteszt, és beálltam a sorba. Hogy akkor most kiderítsem, hogy ki volt a gyilkos, mivel gyilkolt és miért. Interaktív Cluedo a Helyszínelők dizájnjával szkinnelve: ennyi csak a CSI interaktív kiállítás, de ez pont elég ahhoz, hogy…..
Elhunyt Rubens de Falco brazil szappanoperasztár, akit a nyolcvanas évek végén már egy egész világ gyűlölt a Rabszolgasors gonosz Leonciójának szerepében. A kackiás bajszú színészt a Rabszolgasors című, 1976-ban készült brazil tévésorozatból ismeri mindenki Pekingtől…..