Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duce

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergely a MÁV-figyelő egyik legtermékenyebb olvasója (beküldője). Ha napvilágot lát egy érdekes közlekedési hír egyből billentyűzetet ragad és leírja véleményét, észrevételeit. Most a vonalbezárások kapcsán sem tett másképp. Megvizsgálja az egészet kormányzat, vasutas,…..
Az alábbi emil kicsit kivágta nálam a biztosítékot. Most akkor mi is a helyzet a vasútbarátokkal? Segítenek a vasútnak, és erre ez a hála??? Kicsit pofátlanságnak érzem. Mindenesetre megkeresem a MÁV Vezérigazgatóságot az ügyben. Tisztelt blog! Szeretnénk megosztani…..
Lepsényi csatlakozós, nem csatlakozós. Sziasztok!   Igazából nem is értem miért idegesítem magam fel minden alkalommal, amikor pórul járok, de ha egyszer visszakaphatnám azt az időt, amit elvesztegettem állomásokon ücsörögve…lehet, hogy ez lenne az egyik kívánságom…..
Új MÁV blog Fürge róka lábak 2008.03.27 13:48:00
Ilyen esetre lenne jó a korábban kedvelt utazó takarító személyzet. Tisztelt MÁV Start Zrt.! Kedves georgejr! Szerencsen átszálltunk az 521-es számú gyorsvonatra, hogy elinduljunk Nagyfalu (Budapest) irányába. Az M41 utáni 1. osztályúnak nevezett kocsiba szálltunk fel 1-1…..
Új MÁV blog Szándékos szivola? 2008.03.17 10:49:39
Pályavasút továbbra is szarik az utasra. No megállj csak. Hulljon a férgesse, vagyis az aki nem tudta normálisan tájékoztatni a szerencsétlen utast! Mekkora pofátlanság, hogy ilyen esetben nem áll meg a tök üres vonat. Gratulálok MÁV. Jól hátbaverni az ilyet, hogy a…..
Szívatás GYSEV módra. (2006. december) Hogyan távolítsuk el utasainkat a vonaton történő utazástól, máv, gysev módra: Történt egy hete, hogy 4 éves(némiképp vasútbarát) gyermekemmel, nekivágtunk az országnak, főleg nyugatnak. Már a kelenföldi pályaudvaron figyelnem kellett…..
A fenti vasútvonalon lévő települések fontolgatják a vasútvonal kistérségi üzemeltetését.Ha ez tényleg beválik, és minimális lesz a ráfizetés, akkor szép példája lehet egy új fajta vasúti szolgáltatásnak, melynek fő mozgatórugója a kistérség. Így egyes bezárásra…..
A szombati vihar továbbra is tombol. Igazából azt nem értem, ha van büfékocsi és tudják a mávosok, hogy itten mostan sehova, akkor miért nem visznek körbe teát, ásványvizet? Legalább nyugodtabbak lennének az utasok. Mi az, hogy az állomásfőnök nem tudja, hogy 2-3 km-re a nyílt…..
Duce 2008.03.03 14:09:36
Az önállóan működő személyszállító vasúti társaság legfőbb feladata, hogy megfeleljen utasai igényeinek, szolgáltatásai és fejlesztési programjai hozzájáruljanak a kényelmes és komfortos utazás megteremtéséhez. Ennek érdekében az elmúlt öt évben számos…..