Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SapkásLány

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A holland Radboud University nagy hangsúlyt fektet a kommunikációs képzésben a gyakorlatorientált, munkában és mindennapi életben is használható tudás átadására. Beszámoló. Az ELTE BTK Kommunikáció és médiatudomány mesterszakos hallgatójaként lehetőségem volt Erasmussal…..
SapkásLány 2015.09.30 10:27:29
@Le Orme 2: Én is a bölcsész szakon tanultam az Elte ölelésében és igenis probléma, hogy semmilyen komolyabb gyakorlat nincs, amikor az utána elvárás a jegyszerzésnél és, hát lássuk be az életben is, és így az elmélet is sokkal maradandóbb lesz a diákok fejében.
Én nem éreztem úgy,hogy a cikk írója feltétlenül jobbnak gondolja ezt az oktatási stílust, sőt az irománya elején jelezte nem tesz összehasonlítást. És szerintem remek dolog, hogy 2000 évek előtti szakirodalom nem használható, ez egy részt azt jelenti, hogy van friss szakirodalom(!) és a tanárok megfelelőnek ítélik meg, tehát hozzák a színvonalat. Történészként számos alkalommal jártam úgy, hogy 1960-as években kiadott műből kellett dolgozatot írnom, úgyhogy állandóan levetkőztessem a szocialista köntöst a mű lényegi tartalmáról...
Puzsér Róbert Média: a népek ópiuma címmel tartott stand-up estet csütörtökön a Bazaar Klubban. Terítékre került Hajdú Péter, Friderikusz, Tvrtko és Horváth Ádám, a Szomszédok rendezője is. Kérdés, hogy mennyivel különb náluk a magyar média fenegyerekének kikiáltott kritikus, aki maga is a…..
SapkásLány 2015.09.30 09:59:15
@athenee: tetszett ez a Vass Virágos hasonlat :) és nagyon igaz is
Mikor először találkoztam a következő videóval, naivan azt gondoltam, hogy jópofa. Persze a videó végén szánalmasan vonaglanak a hölgyek, és erőteljesen hangsúlyozzák a…..
SapkásLány 2015.08.17 09:08:47
@¿Qué tapas hay?:

Egyetértek a szavazós dologgal, ez így egyre csak rosszabb lesz. Azt nem gondolom, hogy bárki megérdemelné a halált, csak mert buta vagy magamutogató.
A legszörnyűbb az egészben, hogy az internet egy nagyszerű lehetőség lenne, hogy az emberek tanuljanak, ismereteket, tapasztalatot cseréljenek egymással, és e helyett selfiekre meg képmutatásra használják.

Megint egy találmány amelyhez nem nőtt fel az emberiség.