Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vismajor2

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
próba 2020.01.27 21:50:24
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
vismajor2 2017.03.02 20:49:54
@józanakaroklenni: Hiába olvasgatom nem értem mit is akart ez a jó ember. Egy pszichoanalitikus tuti elgondolkodna a személyiségén. Bűntudata van mert nem tudott segíteni az apjának és szittyós ( bár ennek a szónak a jelentésével nincs tisztában ) exén? Az exe mellette lett alkoholista? Akkor értem a bűntudatot ( az írás alapján megértem a feleségét is :) ) de nem látom, hogy annyira segíteni akart volna neki. Ha ő maga segítségre szorult miért nem fordult orvashoz, pszichológushoz? És én kihez is forduljak: orvoshoz vagy a jóistenhez? Elárulom, jártam addiktológusnál bár ma már tudom, csak azért h a környezetemnek megfeleljek... Tíz perc alatt kiderítette h felettébb értelmes vagyok ( tényleg :) ) és jártas a témában. ( gugle jóbarát segít a bajban ) Majd kérésemre megkaptam a tabblettáimat ami alkohollal keverve rosszullétet okoz. Nem mondok újat : azt tipikusan öngyilkosságra találták ki. Már ha az ember olyan lelkiállapotú. Kíváncsiságból kipróbáltam vodka sörrel majd egyetlen széles mozdulattal az egész készletet kivágtam a budiba. Már miután helyrebillent a szervezetem.

Na jó, leesek erről az irományról! Csak még egy megjegyzés, a gyenge jellemű emberekről :) Épp az elébb olvastam egy valami hírt amely alatt Orbán Viktornak butykosból önti a pálinkát a veje :) Egész jót röhögtem :D
próba kép 2015.08.16 15:17:46
??? ..