Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yeti_666

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha most írnék egy bejegyzést arról, mekkora királyság is a Rock Band meg a Guitar Hero (aki nem tudná: műanyag hangszerutánzatokon kell a képernyőn megjelenő színeket gombnyomkodással lekövetni, és ha minden jól megy, szól a zene), akkor a kommentek nagyrészt két platformra…..
Az önmagában is csodálatos pénteki napot hogy is kezdhetnénk nagyszerűbben, mint egy jó kis jutyúb-diszkóval! (obligát klikk!) A Mashable volt olyan kedves, hogy a 10 legmenőbb legó-videoklipet összeszedte nekünk. Mivel szerintem az első két helyezett technikailag elég gyenge,…..
yeti_666 2010.05.02 17:05:08
Bár most jól lebuktatom magam, micsoda újságokat olvasok, de nincs mit tenni: a nap legós hírét a blikk.hu szállította, mint az a poszt végén kiderül, valószínű rosszul:A hírecske szerint berlini Potsdamer Platzon 2007 óta álló lego-zsiráf 30 centis férfiasságát ismét,…..
Szükséges némi kultúrtörténeti ismeret. Julian Szemjonov szovjet író hőse volt egy bizonyos Stierlitz, aki orosz felderítő volt a náci németországban. Igazából a Tavasz tizenhét pillanata c. sorozattal dörrent a köztudatba (úgy egy éve itthon is adta tán a Duna). Kis…..
Nem bírok magammal. 2008-nak rögtön vége, én meg ahelyett, hogy számvetést készítenék az év lemezeiről, máris előre tekintek. Lehet, hogy a halászlé vagy a sör túladagolás miatt, de túl vagyok pörögve, hirtelen nem tudom milyen lemezt tegyek be, amivel az ünnepi és…..
yeti_666 2008.12.29 19:27:18