Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozsef Kovesi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ tényleg igazságtalan velünk, férfiakkal szemben. Légy sikeres, légy gazdag, határozott, okos, ravasz, magas, erős, jóképű, erős - légy támasza a nőknek, a gyerekeknek. Tökéletes szerető, apa, pszichológus, szerető és szerelő. A férfi élete másról sem szól, csak arról, hogy törd az utat és…..
Az előző adásban (225) Winkler előre bejelentett, hogy csütörtökön ne is várjuk az eheti adást mert Izlandon lesz, de ígérete szerint pénteken összetrombitál egy adásra való embert. Reméljük nem hálóval kell őket összefogdosni majd, hanem szép hosszú tömött sorokban masíroznak befelé az egykori…..
A múlt héten megkaptuk szépen a heti adagunkat. Kifejezetten szakmai értekezést hallhattunk az olajokról és az olajcsere periódus meghatározásáról a 224. adásban, Göbölyös doktorral, akinek igazából nincs doktori címe, Novoth Tibivel és Winklerrel. Ezen a héten is lelkesen várjuk az új adást!…..
Eljött a csütörtök! Várjuk az új adást! Az előző posztban már megneveztem a bolg létrejöttének egyik célját, most jöjjön a másik. Tehát a blog másik célja, hogy nyomást gyakoroljon a szerkesztőségre, és kiköveteljük magunknak az eheti Égéstér falatot. Sajnos szükség van erre, mert az első két évben…..
Jozsef Kovesi 2016.09.01 08:18:20
@Jarics: Nehéz kérdés, mert tényleg egy dízellel ki lehet fogni, ha öreg azért, ha fiatal, akkor meg azért mert esetleg bonyolult és nem megfelelően használták. (Pl.: Rövid városi etapok)
Én magam a hibrid mellett tettem le a voksom, de ahhoz meg több tőke kell.
Amúgy a 8.5 még nem is olyan vészes ismerek olyan tulajdonost, aki Suzuki Swift 1.6 automata váltóssal jár és örül neki, ha csak 8.5 a fogyasztása autópályán. :)
+1. A rajongó Némiképp a poszt témájából is adódik, hogy önmagában is rettentően káros, hogy egyes néptömegek az interneten egyfajta virtuális aknamezőként funkcionálnak, arra várva, hogy célkeresztbe vegyék azt, aki nincs annyira megszállottan oda egy filmért, mint ők maguk. Akármi is legyen téma,…..