Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mokuscunci

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem kell ahhoz folyamatosan tömni valakinek az arcát, hogy az AI előnybe kerüljön, ha pusztán a pénztárca szemszögéből vizsgálódunk...
Mokuscunci 2017.01.24 19:43:56
@Genius2: Teljesen elrugaszkodott árakat írsz.
Nekünk még soha nem fordult elő, hogy 25 ezernél több lett volna a retúr repjegyünk, az idén például 12 ezer lesz. Fejenként.
Egy hét szállás 50 ezer tisztességes helyen. Ha beszélsz nyelveket, ott helyben is ki tudsz venni, ha nem, irány a booking.com.
Nézelődj fórumokon, olvass sokat. Fektess időt a keresésbe.
Ne hidd el, hogy amit repjegy árat látsz, az annyi. Januárban csak az idióták vásárolnak nyári jegyeket. Ráérsz vele várni április-májusig.
Az egy évvel korábban olcsó elv is egy baromság.
Kitartás nélkül nem fog menni.
Tisztelettel bejelentjük, hogy új díj ütötte fel a fejét a hazai porondon és ha nem lett volna elég izgulni valód az utóbbi hetekben a kedvenc előadóidért, akkor halkan szólunk, hogy itt egy újabb indok - és nem is akármilyen.  A fiatal és laza arcok kedvenc rádiója ugyanis titkon szövetkezni…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
Már elmúlt néhány nap az óraátállítás óta, mégis sokan kóvályognak, mint az őszi legyek. Szerintem hülyeség ezt az egész felfordulást csinálni, mert nem sok értelme van. Még ifjú fejjel utáltam meg ezt az idő tili-tolit. Imádtunk focizni, és ki nem mondott megállapodás volt a szülőkkel, hogy…..
A Vörös-tenger csücskében fekvő Eilat télen is kellemes hely, nyári meleg, langyos tenger. Ám miközben mindent megtesznek a turisták kiszolgálásáért, vannak bosszantó hiányosságok. A cápákat és a rézbányát ugyanakkor meg kell nézni. A város egy komplett izraeli túra…..
Mokuscunci 2016.02.20 13:25:43
@AirFrance KLM: Őszintén sokra értékelnék egy olyan kiegészítést a bloghoz, ahol a gyermekkori bilireszoktatási nehézségektől a mai napig küzdő tagokat szűrni lehetne.

Ezt a fenti af logót kitevő csávót évek óta átgörgetem, de valóban üdvözölnék egy olyan lehetőséget, ahol a köcsögöket szűrni lehetne.
A Magyar Szatírszövetség összes csoportja közös közleményben védi meg az új dunaújvárosi közvilágítást...
Kedves követőinknek talán feltűnt, hogy kimaradt egy írás a sormintából. (Nem kedves követőink véleménye szerint kimaradhatna az összes.) Bizonyára eljő a pillanat, amikor elegünk lesz magunkból - kéretik nem türelmetlenkedni -, most azonban még igazi vérfideszesként megfogadjuk szeretett vezérünk…..