Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János Harmati 1

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyák napján számoltunk be arról a tiltakozó levélről, amelyet egy fiatal édesanya írt a Nemzeti Médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. A nyílt levéllel párhuzamosan petíciós kampány is indult, amelyet egyetlen nap alatt több mint…..
Több mint ezer olvasói visszajelzést kaptunk a Felház mozgalomról megjelent írásunkra. Köszönjük mindenkinek, hogy megosztotta gondolatait, véleményét. A reakciók Facebook-oldalunkon és az eredeti cikk alatt olvashatók. Az alábbi nyílt levelet tartalma és terjedelme miatt külön posztban közöljük, de…..
Alig egy évvel a Magyarországon is nagy visszhangot kiváltó Megvásárolt újságírók című médiakritikai könyve után újra forró témához nyúlt Udo Ulfkotte német tényfeltáró újságíró, aki 17 éven keresztül volt a nagy hírű Frankfurter Allgemeine Zeitung haditudósítója és szerkesztő-riportere. Ulfkotte…..
Új geopolitikai és stratégiai szövetségeseket keres Izrael Európában, hogy a megváltozott közel-keleti helyzetből a zsidó állam megerősödve kerülhessen ki. Meglepő módon ebben olyan országok a partnerek, amelyek korábban távolról sem számítottak Izrael barátai közé. Ugyanakkor Izrael számára…..
Animációs filmet készített egy eddig ismeretlen iráni csoport arról, hogyan nézne ki egy pusztító rakétatámadás-sorozat Szaúd-Arábia ellen. Az interneten terjesztett 4 perces filmben a Jemenből indított rakéták sorra rombolják a szaúdi rezsim legfontosabb célpontjait, az olajmezőktől a rijádi…..
Videoblogger, katona, keresztény, izraeli. Több mint negyvenezren követik a Facebookon és a Twitteren. Népszerű YouTube-videóiban Izraelről, hitről és a katonaságról mesél. Keresztény neveltetést kapott, majd tizenöt évesen odaadta az életét Istennek. Még tíz hónapja van hátra a kötelező katonai…..
János Harmati 1 2016.01.09 17:49:24
Hatgyermekes amerikaifutball-edző apa, újjászületett messiáshívő zsidó prédikátor, vietnami menekült család gyermeke, az iráni iszlamista forradalom elől Amerikába kivándorolt háromgyerekes keresztény családanya is volt a kaliforniai mészárlás áldozatai között. Az…..
János Harmati 1 2015.12.18 16:38:02
Öt gyerekektől fosztotta meg a norvég gyámügy a román-norvég Bodnariu házaspárt. A vád: "keresztény radikalizmus". A legkisebb gyermek mindössze három hónapos, édesanyja még szoptatta. Miután rajtaütésszerűen "kihallgatták", majd elszállították a gyerekeket, különböző nevelőcsaládoknál helyezték el…..
János Harmati 1 2015.12.09 14:48:17
A világ 38 országát vizsgálta a Migrant Integration Policy Index abból a szempontból, hogy mennyire lehetséges a bevándorlók integrálása az adott társadalomba. Az EU tagállamokon kívül Ausztráliában, Kanadában, Japánban, Dél-Koreában, Új Zélandon, Norvégiában, Svájcban, Törökországban és az Egyesült…..
Az izraeli miniszterelnök beszéde közben közel egyperces szünetet tartott, miközben farkasszemet nézett hallgatóságával. Az alábbiakban Netanjahu teljes beszédét közöljük, magyar felirattal. A drámai jelenet a felvételen 14.45-től kezdődik, a miniszterelnök innen kezdve 45…..