Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artemisz

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homárt a napokban ott csapták fejtoron, ahol a legkevésbé számított rá. Miután az ismerősök körében - including Műtannin és Subba Sándor - szlogenné vált, hogy a város pillanatnyilag legjobb étterme a Csalogány 26, fogtuk magunkat nyolcan, és oda szerveztünk egy vacsorát.…..
Berlin Tavasz 2008.03.07 14:29:00
Jövő héten Lipcse, könyvfesztivál. Meg közlekedési sztrájk Berlinben, teljesen megáll az élet, se vonat, se metró, se villamos, se busz. Nem megyünk dolgozni, házicsoportba, stb.Március 20-25 otthon vagyok, de megint sűrű lesz a program...
Berlin Doktori 2008.02.27 20:38:00
Eddig a két legfontosabb fejezetet írtam meg itt, ez azt jelenti, hogy lassan a felénél tartok az egész munkának. Akit érdekel, az áprilisi(?) Alföldben olvashatja az első Weöres-cikkemet.Lapis J. értékelése róla itt: www.parnasszus.hu (január:Weöres-szám)Az itteni könyvtárazás…..
Berlin Suli 2008.02.26 20:25:00
Hittan már egyedül! Megy. Van egy saját Musikprojektem, mit tegyek, ha egyszer így hívják, na, és képzeljétek, a bemelegítést is én csinálom a tornaórán. Kiváló, nem? azonkívül első és második osztályban ott vagyok, amikor önállóan dolgoznak a napi fleadataikon németből…..