Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Sallai

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Agenda 2020 megnyitotta az utat a közepes méretű országok, (fő)városok előtt az olimpiarendezés felé, és a Magyar Olimpiai Bizottság, a Fővárosi Közgyűlés valamint az Országgyűlés…..
István Sallai 2015.08.17 19:09:47
@Endrődy: Dettó ez volt nálunk is! Nagymamámék Sopronból utaztak el hozzánk, hogy együtt legyen mindenki. Sajnos ők már nem velünk néznék a versenyeket, de mennyi családot, baráti társaságot hozna össze most is, belegondolni is szép:) És akkor még ott van az a rengeteg külföldi szurkoló, akikkel együtt nézhetnénk a kivetítőket. Beleborzongok, hogy milyen nagy élmény lenne!
István Sallai 2015.08.18 11:48:33
@nolto: Igen, nagyon sokan komolyan azt gondoljuk, hogy Budapestnek és Magyarországnak most jött el az idő, hogy Olimpiát rendezzen! Lehet azzal jönni, hogy biztos csak lopni akarnak, meg hogy milyen veszteséges Olimpiák voltak, csakhogy egyrészt nagyon szigorú nemzetközi ellenőrzés és felügyelet lesz az előkészületek kapcsán, másrészt az Agenda miatt az egész észszerűbben kivitelezhető.
Ma már az olimpiai létesítmények jó része moduláris elemekből épül. Ezeket mint valami óriás Legót tudják az építészek és tervezők a világesemény után…..