Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szimplafilm

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen nincs, komolyan mondom, ezt a pártot, ha nem volna, ki kéne találni. Miközben országunk nagyjai a Parlamentben tüsténkednek egy olyan új alkotmányon, amely kettészakíthatja a köztársaságunkat, az LMP holnapra beszélgetésre invitálja szimpatizánsait Daniel Cohn-Bendittel, az…..
A terézvárosi önkormányzat egy hirtelen fordulattal közölte, hogy március végéig fel kell számolni a gondosan felépített alternatív kulturális központot, sok-sok kerületi és budapesti fiatal kreatív műhelyét és szórakozóhelyét, a Tűzrakteret. Simor Ágnest, az egyik…..
Túlzás nélkül lehet mondani, hogy hiánypótló munkát végzett el Bodó Balázs és Lakatos Zoltán, melynek eredményét nemrég tették közzé. A kutatók 2008-ban néhány hónapig ráültek a három legnagyobb forgalmú magyar torrentközpontra, és megfigyelték, milyen filmeket milyen…..
A kisváros utolsó háza a Jászberénynek vezető úton: egy fakerítéses kopár kertben található a hányattatott sorsú Bauer sörház. A Bauer logó a kis fehér timpanonon úgy fest, mintha a hely évek óta zárva lenne, ezt azonban egy erősen túlhangsúlyozott „Nyitva”…..
A múlt héten rendezték meg a 6. Anilogue fesztivált, ahol animációs filmeket tekinthették meg az arra vágyók. Cyberpanka idén hiába vette meg jó előre a jegyet, a feliratosnak hirdetett Libanoni keringőt hangalámondással lett volna kénytelen végignézni. A nemzetközi jelzővel…..
Minden olyan válasz, amely abból indul ki, hogy a tud szóbokra tegnap délután fél ötkor helyet cserélt a szótárban a vél szóbokrával: 2 pont...