Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kappel

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagyjából negyven nap van hátra az első fordulóig, s kíváncsiak vagyunk, t. kommentelőink mire számítanak a választásokon. Öt párt területi listás eredményeinek országos átlagára vagyunk kíváncsiak (tehát arra, hogy az összes pártlistás szavazat hány…..
  Mint egy magát megnevezni nem kívánó hírportál beszámolt róla, tegnap több megbízható szemtanú látta Herényi Károly MDF-elnökhelyettest, ahogy a Ferenciek terének aluljárójában egy szál tollboában - Bokros Lajos és volt frakciótársa, Lengyel Zoltán, valamint…..
kappel 2010.01.08 10:48:36
kappel 2010.01.08 12:30:03
    Az előző századfordulón a Budapest-Kolozsvár utat a vonat 6 óra alatt tette meg. Ma ez a legjobb esetben is 6 óra 55 perc. Ha Székelyföldre megyünk, akkor nyugodtan számíthatunk 12-14 órát. Sajnos nem jobb a helyzet autóval sem. Eddig. Románia nemzeti ünnepén,…..
kappel 2009.12.11 13:58:33
@homoródkarácsonyfalvi:
nono, az nem egészen ellenreformáció!
helyesen katolikus megújulás! ;)
amúgy hajrá!
A Necropsiának végre kapható a Mélység lemeze CD-n ismét. A Simian Mobile Disco nem állt be a prosztótech-csapatok sorába. A Magrudergrind egy élelmiszerboltról kapta a nevét. A Mumakil olyan, mintha a Crowpath tagjai tolnának grindcore-t. A Sonata Arctica nyálas heavy metalt…..
Mandiner blog Világbéke? 2009.10.09 11:27:43
  Brékin nyúz: Barack Obama, regnáló amerikai elnök kapta a Béke Nobel-díjat! Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a világbéke kitört-e már, mert ennyire közel sosem jártunk hozzá! Písz, lav end juniti!..
A ménesi csodatévő   Saját felhívásomnak eleget téve, kitekintettem.   Néprajzos barátaim szokták vala mesélni, hogy a szép –vagy tán nem is oly’ szép- emlékű Monarchiában a szegedi polgároknak komoly szőlőbirtokai voltak az Arad-hegyaljai borvidéken. E…..
  Hiányzik Puzsér ordibálása az éterből. Összefutottam vele és kértem egy gyors elemzést. Sajnos már halkabban beszél és nem zavarja, hogy kiesett a politikából. Kárörömmel veszi tudomásul, hogy a liberális értelmiség most megeheti, amit főzött és szerinte az emberek a…..
kappel 2009.06.18 17:14:44
@Tudom, hogy FAI:
sejtettem, hogy ez lesz a gyenge pont :)
kezdjem el leírni precízen az LMP, HP, Élőlánc, ATTAC Mao. programját?
túl sokat kívánsz :)
marad az idézőjel
  Szili Katalin nagyon büszke arra, mekkora összefogást teremtett - a pécsi polgármester-választáson az SZDSZ épp úgy őt támogatja, mint az MDF. Talán maga sem gondolta volna, hogy ekkora személyes integrációs potenciállal bír: 18 twitteres követőjén (vajon hányan lehetnek…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
 Újra bepörgetik a világegyetemet a Vágtázó Halottkémek, habár ezúttal Vágtázó Életerő az egyik legsajátosabb magyar zenekar neve. Grandpierre Attila, csillagász, filozófus, író-költő és nem mellesleg modern kori sámán decemberben jelentette be a nagy hírt. A koncert…..
Mandiner blog Világnak végén 2008.10.21 12:01:00
 Utazván Kerry grófságban, Valentia szigetén, az írek földjén, Európa legnyugatabbi pontján, a 2008-as esztendő október havában. „Our noisy years seem moments In the being of the eternal silence” (Wordsworth) „Gördülj sötétkék Tenger,…..
Mandiner blog Peking welcomes you 2008.08.01 11:01:00
 Megérkeztem Pekingbe, túl vagyok az első kultúrsokkon.  Az olimpiai csapat szimpatikus úszóival és tornászaival repültünk, hajnali 6 körül értünk ide.  A repülőtér meglepően kihalt volt, mintha a mi gépünkön kívül nem is érkezett volna másik akkortájt. A…..
 Ma este az Arénában lép fel Lenny Kravitz, az alternatív zene térfoglalása előtti utolsó rockhősök egyike, dinoszaurusz junior. Ugorjunk a közepébe, és elemezzük Kravitzot politikus szemüvegen keresztül, úgyis arra gerjednek az olvasók. Liberális szemszögből nézve Lenny…..