Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bétaverzió

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Hajós András írása „- Kérem szépen, tanár úr... tanár úr kérem...- Na, mi az? Mit akarsz?- Kérem szépen, tanár úr... itt az van... itt az van...- Mi van? Hogy hívnak?- Neugebauer.- Ja, te nálam megbuktál! Na csak eriggy haza, aztán majd készülj a pótvizsgára.”(Karinthy Frigyes:…..
A 24.hu szúrta ki a Mérték Médiaelemző Műhely észrevételezése után, hogy az MTVA augusztus 22-i Híradója, hogy is mondjuk, hogy érthető legyen, megint nem a teljes igazságról számolt be egy hír tálalásakor. A rendkívül szomorú történet azzal indult, hogy augusztus 21-én a törökországi Gaziantep…..
  Meggyőződésem, hogy a politikának alapvetően semmi keresnivalója sem a munkahelyeken sem a baráti kapcsolatokban. Kerülni igyekszem mind a munkahelyeken mind ismerőseim körében (pl. a Facebook-on) is a politikai véleménynyilvánítást, éppen azért, mert a politizálás többnyire csak zavart okoz…..
Magyarország halszagú - éneklik a legújabb ner himnuszban, de amúgy szabadok vagyunk mert kivívták ezt nekünk. Márhogy szabadon írhatja elő a Főni, nekünk itt mit szabad és mit nem szabad. Egy pártfunkci feleségének és segítőjének kopaszok segítségével szabad megakadályozni egy népszavazási…..
Ahol egy kormány (és főképp a vezetője) azzal a szlogennel vívja a harcát és stilizálja azt nemzeti üggyé, hogy "a haza nem lehet ellenzékben", illetve a politikai ellenzékéről lépten-nyomon megpróbálja bebizonyítani a nemzetellenességét, ott egy nemzet öntudata óhatatlanul fog függeni az adott…..
bétaverzió 2016.08.07 21:51:21
@Moin Moin: "És bár Jenő a jelennel sem elégedett, de úgy érzi, hogy a jövő "még szarabb-veszélyesebb lesz"

Csakhogy Jenőből van a legtöbb a világon. A velük nem foglalkozó politika vagy kipusztul, vagy a Jenők pusztulnak ki. Tudom, te most megvonod a vállad: nem hívnak Jenőnek. De Jenők nélkül jóformán egy krumplit nem tudsz meghámozni.
Alapvetően a Kövér László nevű entitás nem éri el az ingerküszöbömet, elvégre már akkor tudni lehetett, hogy egy főállású bunkó, amikor Tolcsvay László hasonmásaként jött-ment a Parlamentben. Azóta pedig ezt a tézist bizonyítja újra és újra. De amikor a bajuszkirály a demokráciát kezdi el félteni a…..
Soha nem hagyták még el annyian Magyarországot, mint a tavalyi évben. A hivatalos elvándorlók száma 33 ezer körül van, ami olyan, mintha egy megyeszékhelyünk, például Salgótarján teljesen kiürült volna. A statisztikák ráadásul csak azokat mérik, akik jelezték kiköltözési…..
Schifferből hiányzik az X faktor. Nem az énekesi, hanem az erkölcsi. Ha csak hamiskázna valamelyik kereskedelmi csatornán, kevesebb galibát okozna idehaza, mint így, hogy természetvédőből, pechünkre -eredeti elhatározását sutba dobva- politikusi pályára adta a fejét. Eddig is "elévülhetetlen…..
Nem az a baj, hogy az emberek nem akarnak vasárnap dolgozni. Én sem szerettem sose, de ez mégis ki a büdös szart érdekel rajtam kívül? Senkit. Jogomban áll olyan munkát választani, ahol nem kell ilyen tevékenységet végezni, mondjuk lehetek küldeménykézbesítő, és kelhetek reggel négykor, hogy…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Felvettek egy 0-24-ig nyitva tartó kisboltba, mint eladót még októberben. Minimálbérre bejelentve természetesen, azzal a szépen hangzó ígérettel, hogy a próbaidőt követően a rendes, kézbe kapott…..
bétaverzió 2016.04.15 10:24:07
@Sörömpőőr: Nem életszerű, hogy néhány ezren kapjanak nyugdíjak, a többiek még nézik és csendben éhen halnak.
Egyes nemzetek gazdagok, míg más nemzetek szegények   A „Miért buknak el a nemzetek?” egy olyan könyv, amit szintén érdemes a kezünkbe vennünk, még ha minden egyes állításával nem is értünk egyet. Komoly magyarázóerővel bír olyan jelenségekre, amelyekkel mindennap szembesülünk, sőt most, hogy…..
A Habony-fiúknak már megint nagyon messzire elgurulhatott a gyógyszere. Azt írják az egyik közpénzen kitartott médiatermékükben, hogy  Itt az ideje, hogy a szocik köszönő levelet írjanak Orbánnak...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt cím!   Én is leírnám az élettörténetemet. 43 éves vagyok, nőtlen. Egy borsodi kis faluban élek 500 fős zsákfalu Ózdtól kb. 15 km-re. Munkahely nincs, csak közmunka. Édesanyámat…..
30/40 Fábry - tévétükör 2016.03.26 00:07:09
Régen, hajdanában-danában egy Fábry Sándor nevű humorista képes volt arra, hogy megnevettessen egy országot. Vele született készsége révén érezte a poentírozást, válogatott szófordulatai bővelkedtek ívekben és dinamikában, filmgyári dramaturgként és forgatókönyvíróként rengeteg sztorit szippantott…..
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
Orbán Viktor tegnap évértékelőt tartott a Várkert Bazárban, amelyben ismét messze kalandozott mindattól, amit ma Magyarországon tapasztalhatunk. Győzelmi jelentésében egy másik univerzumba kalauzolt, ahol minden szép és jó, kormányzásuk pedig egy sikersztori. Mindeközben a magyar valóságban a…..
bétaverzió 2016.03.01 05:55:34
@Punxsutawney Mormota: Valójában nem Budapestet, hanem egész Pest megyét jelenti. Budapest önmagában sokkal magasabban áll az EU 107%-a felett. Pest megye van 107%-on. Elég irreális összevetni Pest megyét Prága vagy Pozsony régiókkal, de még belső-London régió is létezik (325%).
A Dal második középdöntője (ami egyébként simán lehetne elődöntő is, hiszen a középdöntő általában és a hagyományos sportnyelvben a selejtező/csoportkör utáni fordulót jelöli, az elődöntő meg a döntőbe jutásról döntő kört, az MTVA-nál meg fordítva, de hagyjuk, a kertévés nyelvezetben az élő…..
"Olyan jó látni, hogy a magyar televízió semmit nem változik. Ugyanolyan csökött, kommunista, szívtelen, ostoba, nem nyitott és nem ambiciózus. Borzasztó" – mondta Kulka János D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című beszélgetős sorozatában. A műsorvezető ennek kapcsán elmesélte, hogy többször is…..
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
bétaverzió 2016.02.15 11:41:35
@ajuci: Jól látod. A férfi olyan minta jó bor...
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
1000 leütés Befejeztem 2016.02.07 06:34:36
Búcsút mondok a nyilvánosságnak, ideértve a blogolást és a PKP vezetését. Az utóbbi bő három évben sok időt és minden mást áldoztam a polgári, liberális konzervatív gondolat, kultúra, és politika erősítésének, a megelőző húsz évvel együtt ennyire telt, elértem a korlátaimhoz. A pártnak a saját…..
A világot viszonylag egyszerű szabályok igazgatják, akkor is, ha ezeket a szabályokat sokan sokszor áthágják. Ennek ellenére a szabályok és törvényszerűségek évszázadok óta nem változnak. Nem változnak, mert ésszerűek, logikusak és hasznosak. Magyarország mégis úgy tesz, mintha nem léteznének, sőt…..
Magyarországnak fájdalmasan korán abbamaradt a társadalom egészét átjáró kapitalista és polgárosító korszaka. Immár száz éve, hogy az alapvetően helyes, pótlólagos modernizáció, amely ezen az úton haladt, véget ért. A modernizációs projekt kettéesett, helyét átvette a szívekben és a fejekben a…..
bétaverzió 2016.01.28 19:28:32
@neoteny: az az állításom,hogy éppen nem demokratikusan történik mindez. Az az állításom, hogy a Tesco, a multik, a bankok, a hálózati szolgáltatók Magyarországon illiberálisabbak, mint a Fidesz. Botrányosan azok. Ezért a magyar választó polgárok többsége éppen a nyugati liberális demokrácia iránti igényeinek megfelelően velük ellentétben, illetve az őket képviselő pártokkal ellentétben ezért jogosan a Fideszre szavaz.
bétaverzió 2016.01.28 20:01:44
@neoteny: Az oldaladról nem kevés kritika éri a Fidesz torzított választási rendszerét. De szó sem esik, és a kérdésed alapján meg sem fordul a fejetekben, hogy mennyivel torzabb az a szavazás, amire éppen hivatkozol.