Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M'hael

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ennél többet nem lehet elmondani – csak tenni.” D. Trumbo Szinte percre pontosan 90 évvel ezelőtt, 1918. nov. 11-én, 11 órakor ért véget az első világháború. Bár minálunk ennek a napnak nincs olyan kultúrája, mint mondjuk Angliában (ahol a legtöbb ember pipacsot…..
Amióta az okostelefonok elkezdtek kilépni a "mobiltelefon mindenféle bizarr, bővíthető extra alkalmazással" kezdeti kategóriájából, egyre gyakrabban felmerül a gondolat, hogy valahogyan ki kellene, hogy váltsák az asztali számítógépeket. A gépet alapvetően médiafogyasztásra…..
Üdvözlök minden kedves érdeklődőt blogomon, melyet az idő kereke sorozatnak kívánok szentelni. Miről is szólhatna az első bejegyzés, mint az íróról, Robert Jordan-ről!…..
Unatkozik a Nemzet T(r)oll(j)a. Az aláírási nagyüzem szünetel, madridi észosztása után a külföldi érdeklődés is lanyhulni látszik személye iránt. De kedvenc mondásával élve no pain, no gain, feltűrt ingujjal nekilátott a hazai feladatok elvégzésének. Ne rémüljön meg a…..
Subba Buli van: Ő meg ki? 2011.01.10 11:35:00
Ki ez a kékre festett pofa, aki egy '77-es AC/DC koncerten lazít? (Tipp: ma is aktiv.)..
M'hael 2011.01.10 19:49:36
Nem értem, Walter miért olyan pikírt, levelében miért feszegeti a "nonprofit" szó jelentését, amikor egy ennyire szórakoztató szórólapot kapott a nagykörúti villamoson. Remeg az asztrofizikai kozmikus energiamezőnk minden mondatától, kéjesen bizseregnek a tengelytónusos…..
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..
Kikerült hát, mert kitette az ABC, hiszen az ingyenreklámnál nincs olcsóbb, a szájhagyománynál meg hatékonyabb. A sorozat arró szól hogy egy szép napon eljönnek az idegenek, akik első blikkre rendesek, szépek, meg jó fejek, aztán meg persze kiderült, hogy frászt azok, rohadék…..
Mindig is irigyeltem azokat az embereket, akik fogják magukat, teljes magabiztossággal leülnek a metrón, fülükben fülhallgató, és vagy könyvet olvasnak, vagy csukott szemmel beletemetkeznek saját kis világukba. Évekig csak figyeltem, tanulmányoztam őket, majd a közelmúltban…..
A B-oldal álombanda következő megszavazható "pozíciója": a dobos. Hasonlóan az énekesi szavazáshoz, itt is 1 hetetek van, hogy az alábbi listából közös erővel megszüljétek, ki legyen a dobok ura a képzeletbeli álombandában. A lenti és fenti kék nyilakat használjátok…..
M'hael 2009.08.06 12:00:11
@efes: Ha szabad tudnom, miért is műmájer Lars Ulrich?
Óvatos duhaj lett a Homár vissza-visszatérő sztárteása, Kozsó. Egyfelől elárulja az étlapon, hogy az ő teázójában találhatók a világ legdrágább kannái, másfelől annyira megijed önnön bátorságától, hogy azonnal bumfordi lopásgátlót erősít a hírbe hozott kannákra.…..
A szerencsétlenül induló sítábor történetének második részét is megkaptuk, Ákos levelében megdöbbentő részleteket közöl: táborozókat felpofozó biztonsági őrök, mentőautóban aludni kényszerülő mentősök és sms-ben kapott finom fenyegetés a Homár poszt miatt. Mi még…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
M'hael 2009.02.04 07:57:55
A főszereplő úriember egy szánalmas balf@sz. Nem értem, hogy lehet ilyen módon árajánlatot kérni valamire. Akadhatnak kivételek (közbeszerzés, stb), de egy olyan belterjes szakmában mint a kovácsoltvas-művesség, ez egy hülyeség!
Másrészről viszont toll a fülébe az olyan mesterembernek (cégvezetőnek stb...) akinek van pofája ilyen válaszokat adni.
M'hael 2009.02.04 08:08:40
@Taurusz: Már csak azért sem érdemes nyíltan árajánlatot kérni azonos termékre több gyártótól, mert azok a fránya gyártók hajlamosak árkartellt kötni! Oké, persze ez nem egy akkora tétel, de én a mindennapi munkám során árajánlatok százait kérem be, és találkoztam már érdekes dolgokkal... Ez nem "sunnyogás" kérdése!
Szolgáltatást lemondó ügyfél a legrosszabb, hiszen egy csomó vesződség van vele, aztán meg nem is akar többet fizetni. A DigiTV példás bosszút áll előfizetőjén, akinek volt pofája 450 km-rel arréb költöznie. Természetesen csak a szerződést megkötő ügyfélszolgálaton lehet…..
M'hael 2009.02.02 11:27:06
Péter szerint nem tévedés történt, a győri netszolgáltató harcában a Vidanet ügyfeleinek kérés nélül szállítja ki set top boxot, és mellékeli hozzá átvételi elismervényként a szerződést, hátha valaki aláírja és 1 évig biztosan nem vált új szolgáltatóra. A Vidanet…..
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
M'hael 2009.01.23 08:41:25
M'hael 2009.01.23 09:02:32
@morrisal_: Ez zseniális! Grat @morrisal_! MMMBÁJÁPSZ! LOL!
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
M'hael 2009.01.19 14:05:16
Kedves olvasónk a többi kedves olvasóbarátját ezúton szeretné figyelmeztetni, hogy ha a VI.kerületi Bajnok utcában jár, figyeljen oda, hogy hol parkol az autójával. Az aláírás szerinte eléggé nyomatékosítja a figyelmeztetés komolyságát, mi ezt sem megerősíteni sem cáfolni…..
M'hael 2008.03.10 15:50:10
Ki csodálkozik azon, hogy a jegylenyúlós eset nem egyedi? Na ugye. Máris jött a szintén bliccelni próbáló Zsolt válasza, aki sorstársnak nézte az ellenőrcsajt és lyukasztani akart neki is, ő viszont lyukadási hajlandóság helyett inkáb elkobozta a jegyét. Ilyenek ezek a nők. Csak…..