Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lightgod

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
XI. kerület Újbuda Önkormányzata 2011. április 21-én dönt a Zöld Pardon engedélyének meghosszabbítása ügyében. Igen, ez a nyitónapunk. Startra készen állunk, de nem tudjuk, kinyithatunk-e idén egyáltalán - az önkormányzatnak az elmúlt tíz hónapban nem sikerült érdemben…..
lightgod 2011.04.19 22:23:58
@zpvideo: De oda meg az van irva, hogy:
'További információ a várakozásról a zoldpardon.blog.hu oldalon.'
A HWSW már megírta, hogy a szegény microsoftos szakiknak újabb Internet Explorer sebezhetőséggel kell szembeszállniuk. Ami azt illeti, én ezt a lehetőséget nem is tartom valódi sebezhetőségnek - leszámítva egy kisebb részletet:A történet lényege annyi, hogy VBScript-tel fel lehet…..
BuheraBlog Konferenciák 2009.08.25 09:12:42
Néhány európai konferencia a hideg évszakokra:CONfidence, Varsó: még nincsenek a hivatalos oldalon  infók a 6., varsói rendezvényről, de az időpont november 19-20. lesz, és a CfP már ki van írva.SOURCE, Barcelona: Megjelent a beosztás. Az időpont szeptember 21-22, ütközik…..
Na, mint kiderült el van rejtve egy kis szeretetcsomag az itt hivatkozott kódban, ami lezúzza a rendszert ha hagyják, szóval tessék ésszel kísérletezni (lehetőleg live/virtuális rendszeren)! Innentől a poszt természetesen értelmét veszti, ezt benyaltam, sry... - thx dnetNéhány napja…..
lightgod 2009.07.15 00:38:51
@lightgod: De localban lefut... Szal hajra =) Remelem sokan kiprobaltak elesben =)
Egy haverom megnezte chroot-ban... es... hat =) a valasza:
/usr/bin/dir not such file or directory
00:35:21 ls -l -> /usr/bin/dir not such file or directory
00:35:22 :D
00:35:26 de **** :D
00:37:21 ugye
00:37:39 Ez nem SSH exploit
00:37:44 Hanem brain exploit
00:37:48 Aki volt olyan hulye hogy kiprobalja
00:37:51 Az meg is erdemli
00:37:52 :D
00:38:14 rm -rf / siman
00:38:20 Azert aranyos :)
00:39:12 en megmondtam... es meg futtatni se kellett hozza

* A szoveg egyes reszei cenzura aldozatava valtak...
Reggel 4-kor keltem, hogy most Google-kávét ihassak Zürichben, az új svájci Googleplexben. Nemrégiben adták át ezt az irodát. És nem mondott hülyeséget az egyik londoni Google-alkalmazott az előbb: "ez a svájci iroda egyszerűen WOW". Majd töltök fel képeket is, de addig…..
"Tudom, hogy visszavonultam, de bazmeg, ezt nem hagyhattam szó nélkül ... stb" - Angeldayjel cseteltem az imént, (mert ha nem tudná valaki, ma lement az első Justin.tv-be oltott Diggnation adás a Plastikon.) És szerinte kábé így kéne felvezetnem, hogy végülis azért erről…..
Még a hivatalos Gmail blogban is elámultak ezen a videón, pedig ők már sok mindent láttak...
A különféle tudományok törvényeiből szedte össze egy blog azokat, amelyek a web fejlesztésre is érvényesek.Az iromány tökéletes olvasmány az ebéd utáni szendergős időszakra. Olyan törvények olvashatók, mint például a Kilencven-kilencven törvény:"A kód 90…..
Ez a poszt leginkább egy felhívás egy beszélgetésre a kommentekben, amennyiben titeket is érdekel a téma:Sok webes projektben vettem részt, és mindenhol azt tapasztaltam, hogy a hazai felhasználókat rettentő nehéz rávenni arra, hogy részt vegyenek az oldal tartalmának…..
lightgod 2008.02.26 16:26:32
hu.gentoo-wiki.com/

Ez meg manapsag is gyarapodik... Bar nem oylan hujdenagyonhatalmas sebesseggel...

De egyebkent pont emiatt is kevesebb a hozzaszolas... Ide akartam regelni, hoyg hozzaszoljak... Aztan 20 perc volt mire eljutottam oda, hoyg "A **** *** *** meg, megnezem IE-vel, hogy azzal be tudok-e jelentkezni"..."Neeeeeeeeeedda be... FX meg be****ja magat es nem redirectel vissza"

magyarorszagon sok az oylan oldal, ahol nem vagy nehez bejelentkezni es nem sok embernek van erre turelme... Tovabba Amerikaban egy csomo ember raer... Nem 2-3 munkaja van, nem farad le tottalisan, es sokan akik epphogycsak iwiwezni tudnak rajta, mert nem ismerik a gepet es email cimuk is csak onnan van, hoyg gyerek/unoka/barat csinalt neki... Es itt nem csak a 06< -osokra illetve