Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hruarm

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az FC Barcelona egykori legendája, Xavi úgy véli, hogy a Juventus legújabb csillaga, Paulo Dybala, valamint a Paris Saint-Germain alkalmazásában álló olasz válogatott középpályás, Marco Verratti is kiválóan illeszkedne a katalán csapat játékába, "Két olyan játékos is van, akit nagyon kedvelek, s…..
A Juventus a torinói visszavágón is legyőzte az angol bajnoki címvédő Manchester City-t, s a mérkőzés egyik kulcsembere a zebramezesekhez nyáron csatlakozó Alex Sandro volt, aki a Torino, majd az AC Milan elleni találkozók után, ismét gólpasszal vette ki részét a sikerből.  A…..
Az Atalanta elleni győzelmével a Juventus a tabella tizenkettedik pozíciójáig kapaszkodott fel, s mindössze hat pontra csökkentette hátrányát az Interrel szemben, illetve továbbra is tartja a követési távolságot az AS Roma mögött. A zebramezes csapatnak most a Sassuolo otthonába…..
Az éjszakába nyúlóan is folytatódtak tárgyalások a Juventus legfőbb célpontjává vált Julian Draxler ügyében, s a felek közel járnak a 32 millió eurós vételárhoz. A Sky Sport Italia állítása szerint a torinóiak elszánt és utolsó rohamot indítanak a Schalke…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Julian Draxler 24 órán belül a Juventus játékosa lehet, mivel az ifjú német arra kérte jelenlegi munkaadóját, hogy adja el a torinóiaknak. A Bajnokok Ligája monacói sorsolása után a Juventus igazgatója ugyan arra tett utalást, hogy Draxler nem…..
A török sajtó értesülései szerint az átigazolási piacon változatlanul aktív, minőségi játékmestert kereső Juventus továbbra sem tett le a Bayer Leverkusen török játékosa, Hakan Çalhanoğlu megszerzéséről. A Radyosport rádióállomás állítása szerint a Juventus 25…..
Az olasz sajtó újra érdekes pletykákkal örvendeztette meg a bianconero szurkolókat, ugyanis állítólag a Juventus megfontolja Riccardo Montolivo megszerzését az AC Milan csapatától, amennyiben tervezett igazolásai kútba esnek. A torinói klub a nyár eleje óta egy trequartistát…..
A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta megerősítette, hogy közel vannak Sandro leigazolásához, de Draxlerről már lemondtak. A bianconero csapat a mai napon játssza hagyományos felkészülési meccsét a Primavera-csapat ellen Villar Perosában, a torinói klub elöljárója itt…..