Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GL78

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Hol laktak az őseid? 2011.08.01 07:01:00
„Budapestről az utazási könyvek azt írják, hogy gyönyörű ifjú hajadon a vén Duna partjain.” (Krúdy Gyula; 1916)    Budai polgárok és pesti aszfaltbetyárok! Nektek szól a Budapest Főváros Levéltára gondozásában működő online budapesti lakcímjegyzék, ami…..
Nem mintha semmi alapja ne lenne annak, amit Kósa mondott. De ilyet akkor sem mondunk, mert nagyon hamar önbeteljesítő próféciává válhat. „Úgy tűnik az átadás-átvétel alapján, hogy a közvetlen államcsőd elkerülése a cél jelenleg, szűk esélyünk van arra, hogy…..
comment:com Magdi anyus feltámadt 2009.12.02 11:30:00
Talán már behegedtek a sebek, letelt a gyász, júliusban történt ugyanis, hogy Magdi anyus távozott közülünk. Ha az a fránya lépcső nincs a történetben, akkor ma is köztünk lehetne, remélem, felelősségre vonták a forgatókönyvírókat gondatlanságból elkövetett…..
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
GL78 2009.04.16 22:16:39
Szerintem szánalmas ez a posztíró, egyrészt milyen könyveket hiányol a könyvei helyett a polcról, ha már az ilyenkor szót is pontos j-vel írja. Hihetetlen, hogy ilyen pasik lézengenek tucatjával mindenhol, egyrészt nem tudnak felnőni, aztán ha szerintük elcseszték az életüket a "családdal", ráfogják egy nőre, mivel ez a legkézenfekvőbb megoldás. Már alapvetően nem értem, hogy lehet egy felnőtt férfi fő szórakozása a játékkonzol nyomogatása? Több családban is az asszony hazamegy munka után, elkezdi a második műszakot, főzés, mosás, vasalás stb. a férfi meg leül gépezni és az a nagy problémája, hogy le kell lőni a havert, aki éppen szintén a játékban van. Halihóóóó ébredjetek fel emberek!!!!! Aztán csodálkoznak, hogy a nők idegesek és frusztráltak.
Másrészt egy gyerekről így beszélni, hogy büdös és ordít, persze a posztíró egy mintagyerek volt, szagos volt és csendesen ordított. Azért az anyja csak felnevelte őt is nem?
Persze nem állítom, hogy a sárkány természet nem bújik ki néhány nőből egy idő után, de ha valaki ezt nem bírja elviselni lépjen le még családalapítás előtt, aztán keressen kedvesebb, normálisabb nőt magának. Hozzáfűzném még, hogy a férfiak is elgondolkodhatnának azon, hogy véletlenül nem játszott-e nagy szerepet viselkedésük és dolgokhoz való hozzáállásuk a "sárkánnyá" válásban.
Minden nőnek a posztíró helyett egy normális pasit, férjet kívánok.
Ismét lement egy tüntetés az előrehozott választásokért – nem is téma, már rég megszoktuk. Néhány gondolatot azonban megérdemel a tüntetők egy nem kicsi és eléggé érthetetlen része. Nevezetesen az, hogy Magyarországon élnek olyan emberek, akik kitalálták, hogy ők addig…..
comment:com Alig nézték Oscart 2008.02.26 11:03:00
Nem mondom, hogy váratlanul ért a dolog, de azért csak meg kell emlékezni róla: a vasárnapi Oscar-gála a puccos szoborátadás 80 éves történetének legalacsonyabb nézettségét hozta. Jó, nem 1928 óta közvetítik a gálát a tévében, és a Nielsen is csak 1974 óta méri a…..