Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merciless

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lakhatatlanná vált házak, kidőlt fák miatt összeroncsolódott autók. 80 településen több mint  kétezer károsult. Emberemlékezet óta nem látott vihar tombolt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében június 27-én. A 130 km/h-ás széllel érkezett, az elemi erejű vihar milliárdos károkat okozott ingatlanokban,…..
Június 22-én a III. LökiMan Közép és Olimpiai -távú Triatlonverseny 2019 pályáján Dr. Kovács Attila gyermekorvos és Agyagási Ákos, a Vajda János Gimnázium tanára képviselték Bicskét.  Dr. Kovács Attila korcsoportját jól jellemzi, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye innenső szögletében fekvő város…..
Csak az érdekesség kedvéért elmesélem a múlt péntekemet. 2015. november 20., íme... 6.45. Ármin helyett Dani ébreszt, mert kosáredzése van reggel, így mindenkinek jelzi, mennyire friss. Szemeim lassan nyílnak, szerencsére kávém már előkészítve - by czarmin -, egy falat…..
Mi élni szeretünk. Ti ölni szerettek. Mi békében akarunk létezni. Ti háborút akartok. Mi az alkotást díjazzuk. Ti a pusztítást. Mi a szabadságban élünk. Ti az alávetettségben. Mi este éttermekbe járunk, koncertekre, bárokba − vagy templomba, szabadba, önképzőkörbe…..
Merciless 2015.11.17 18:41:05
@árnyékgyuri: Ez tetszik - és igaz is lenne!
Kiss Judit Ágnes naplova Háborús 2015.08.28 18:18:00
Te mit csinálsz, ha kitör a háború? Én menekülök. Az első lövés után fölkapom a gyerekemet, húzom magam után a férjemet, és el innen az első helyre, ahol, nem lőnek. (A macska... Istenem, mi lesz a macskával?)Nem tudom, ki fogad be és hol. Nem tudom, meddig kell bujdosnom. Lehet,…..
Merciless 2015.08.29 16:15:17
Kedves Judit!
Jó írás, átélhető, valóban megindító szöveg. A baj azzal van, hogy hamis. Abban az értelemben legalábbis, amit Ön sugallni akar mindezzel.
Jó lenne értelmesen beszélni, s első érzelmi felindulásunknál tovább látni ebben az ún. menekült ügyben. Először is a Magyarország déli határaihoz érkezők döntő többsége NEM háború elől menekülő szerencsétlen, elmondhatatlan borzalmak túlélője, hanem az európai – saját bevallásuk szerint! – szociális ellátó rendszerre, illetve elképzelt, jól fizető munkalehetőségekre ácsingózó jó erőben lévő muszlim fiatalember.
Szeretném érzékeltetni, hogy az Európa irányába történő migráció által leginkább érintett muzulmán vallású országok népessége milyen ütemben növekedett az elmúlt kb. 3 évtizedben (millió főre kerekített számok):

Ország Év Lélekszám Év Lélekszám Növekedés
(millió fő) (millió fő) %
Afganisztán 1986 19 2015 27 42%
Algéria 1987 23 2015 40 74%
Bangladesh 1986 101 2015 159 57%
Egyiptom 1986 49 2015 89 82%
Irak 1986 16 2014 36 125%
Irán 1985 50 2015 78 56%
Jordánia 1986 4 2015 7 75%
Líbia 1985 4 2015 6 50%
Pakisztán 1987 102 2015 190 86%
Szíria 1987 11 2015 23 109%
Szudán + D-Sz.1985 24 2015 50 108%
Törökország 1986 51 2015 76 49%
Összesen: 454 781 72%

Ha jól tudom, a háborús helyszínek (Afganisztán, Irak, Szíria, Szudán) szomszédságában vagy közelükben lévő muszlim országokban már nem fenyegeti semmilyen veszély az életüket, pl. Pakisztán, Irán, Jordánia, Szaúd-Arábia, Emirátusok, Kuvait, Egyiptom, Líbia, Tunézia, Algéria, Törökország stb. Fogadják be ők muszlim testvéreiket! Sok európai állam és akár polgár - így én is! - szívesen ad minden hónapban némi pénzt segélyre, amíg vége a háborújuknak és haza mehetnek. Ám az, ami történik, az nem menekültügy, hanem illegális gazdasági bevándorló invázió.
Értekezhetnék erről hosszabban, de talán még Ön is megérti, hogy néhány évtized múlva vége lesz az Ön liberális világának. A most Önök által őszinte együttérzéssel támogatott muszlim illegális bevándorlók pár év múlva már követelőznek, hogy építsünk nekik mecsetet, ne járkáljanak lányaink rövid nadrágban stb., s mindezek mellett még le is néznek bennünket, mert nem az ő igaz hitüket valljuk. Tudja, kedves Judit, 50-60 év múlva a német kancellárt Abdulnak, a francia elnököt Hakimnak, a holland miniszterelnököt Khalidnak fogják hívni, s így tovább. S a század vége felé közeledve iszlám államvallású országokká válnak a jelenlegi európai országok. S ez puszta matematika, ha úgy tetszik, demográfiai szükségszerűség. Ezen országokban már most tíz százalék körüli a muszlim népesség száma, s 4-szer, ötször több gyerek születik e családokban, mint a keresztény gyökerű európai családokban. Ehhez jön még az illegális bevándorlók évi több milliós, pár éven belül évi több tízmilliós száma. S Önök még nem értik, de vége lesz az európainak nevezett életnek, világnak, értékrendnek. Le fogják rombolni templomainkat (igen, a kölni dóm vagy a párizsi Notre Dame talán mecsetté alakítva megmarad, bár nem valószínű, mert túl sok a szobor, élőlényt ábrázoló üvegablak stb., valószínűbb, hogy ugyanúgy felrobbantják, mint Ninive vagy Palmüra romjait nemrég), s minden, amit ma Ön európai művészetnek tart, az évszázad végére megsemmisül örökre. Botticelli Vénuszát éppúgy máglyára vetik, mint Leonardo Mona Lisáját, vagy Munkácsy Krisztus-trilógiáját. Az ő számukra ezek semmilyen értéket nem képviselnek. Nem az ún. Iszlám Állammal (IS) riogatok, Omár, az első kalifa hadvezére, Amr ibn al-Ász 640-ben felgyújtatta az alexandriai könyvtárat, ahol ezer év tudományos és művészeti kincseit, örökségét őrizték. S tudja miért? A hagyomány szerint Omárt kérdezték, mi legyen a Muszeion-nal? A kalifa azt válaszolta, hogy ha abban, amit ott őriznek, az van, ami a Koránban, akkor feleslegesek, ha más, akkor veszélyesek. Tehát el kell pusztítani. S tudja, a mai tunéziai, egyiptomi, szíriai stb. múzeumok az európai emberek kedvéért vannak, a turizmusból származó bevételek miatt. Számukra a múlt, a perzsa, görög, római, keresztény vagy zsidó kultúra produktumai megvetendő, legjobb esetben megtűrt valami.
Európában MOST még elég sokan vannak, akik illúziókban ringatják magukat. MOST még tehetik, de már nem sokáig…
Sajnos, Európa elmúlt bő ezer évben létrejött (kiszenvedett, újabb és újabb szélsőséges eszméktől újra és újra megvédett) kultúrája – mint fentebb láttuk – belátható időn belül megrendül, majd összeomlik, ha mielőbb nem tesznek vezetőink vagy a „nép” valami határozottat ennek megakadályozására.
Az ún. liberálisok, azaz Önök lesznek leginkább meglepve, ha a létrejövő európai iszlám állam(ok) semmibe veszik ún. emberi jogaikat, kiirtják a homoszexuálisokat, betiltják pl. az alkohol, a disznóhús és a drogok forgalmazását, a nőknek kötelezővé teszik a test eltakarását, tehát burka, s nem lesz ám fürdőzés a strandokon!
folytatás!
Merciless 2015.08.29 16:16:48
folytatás!
Engem speciel nem érdekel, hogy áll-e valamiféle összeesküvés, háttérhatalom e mögött az új népvándorlás mögött, az biztos, hogy ha igen, az a háttérhatalom igencsak ostoba, s nem lát túl a pillanatnyi (vélt!) érdekein.
Álláspontom szerint Európának meg kell óvnia önmagát, újra és újra megvédett, toleranciára épült civilizációját ettől a kizárólagosságra törekvő eszmétől/vallástól MINDEN ÁRON. Igen, hadihajókat kell küldeni a Földközi-tengerre, a Fekete-tengerre (itt megjegyzem, hogy nem azért, hogy lőjenek a lélekvesztőkre, hanem olasz, görög kikötők helyett török, líbiai, egyiptomi, algériai, marokkói kikötőkben rakják ki e hajókon tartózkodókat!), s hermetikusan le kell zárni a bolgár-török és görög-török határt. Igen, ki kell toloncolni az illegális bevándorlókat, a menekülteket pedig eljuttatni olyan muszlim országokba, ahol szabadon élhetnek iszlám vallásuknak, s nem fenyegeti az életüket semmilyen veszély. Európában pedig sem mecset, sem fejkendő, sem saríja. Európa MÉG elég erős, hogy ezt MOST megteheti, de 5-10 év múlva már reménytelen lesz.
Mindent meg kell tenni az olajtól való függőség csökkentésére, az alternatív energiahordozókra és az atomenergiára való átállás mindent megér, hogy ne függjünk a közel-keleti olajtól. Össze kell fogni Oroszországgal, (és Kínával, Indiával), ők is látják majd, hogy e civilizációs (hideg?)háborút csak közösen tudjuk megnyerni. Meg tudjuk csinálni, de ehhez tudatosítani kell az európai és a velünk szövetségre lépő népekben a veszély nagyságát, a lépések elkerülhetetlenségét, s olyan vezetőket kell választani, akik képesek ezt keresztülvinni.

Jól jegyezzék meg: ha mindez nem történik meg pár éven belül, a gyermekeink, unokáink sohasem fognak megbocsátani a mi nemzedékünknek, ÁTKOZNI, GYŰLÖLNI FOGNAK BENNÜNKET, mert HAGYTUK, hogy középkori szintű jogfosztott rabszolgákká tegyék őket a saját földjükön.
Indulatos szavakkal vádolta a magyar szélsőjobboldalt Ahmed Miklós Kovács, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke. Az egyházi státussal rendelkező felekezet vezetője vallási tilalmat hirdetett a muszlimok számára a Jobbikkal és a szélsőjobboldali szervezetekkel való…..
Merciless 2015.08.09 22:55:16
Abdiásnak abban igaza van, hogy Európa elmúlt bő ezer évben létrejött kultúrája belátható időn belül megrendül (pár évtized), majd összeomlik (újabb pár évtized, tehát mindössze kb. 50 év!!!), ha mielőbb nem tesznek vezetőink vagy a „nép” valami határozottat ennek megakadályozására.
A liberálisok lesznek leginkább meglepve, ha a létrejövő európai iszlám állam(ok) semmibe veszik ún. emberi jogaikat, kiirtják a homoszexuálisokat, betiltják az alkohol, a disznóhús és a drogok forgalmazását, a nőknek kötelezővé teszik a test eltakarását, tehát sem szoknya, sem fürdés a strandokon stb., s ezek az idióták a bevándorlók ajnározásával épp a saját világuk, „értékrendjük” pusztulását segítik elő.
Engem speciel nem érdekel, hogy áll-e valamiféle összeesküvés, háttérhatalom e mögött az új népvándorlás mögött, az biztos, hogy ha igen, az a háttérhatalom nagyon ostoba, s nem lát túl a pillanatnyi érdekein.
Európának meg kell védenie önmagát, a toleranciára épült civilizációját – álláspontom szerint – ettől a kizárólagosságra törekvő eszmétől/vallástól minden áron. Igen, hadihajókat kell küldeni a Földközi-tengerre, a Fekete-tengerre s hermetikusan le kell zárni a bolgár-török és görög-török határt. Igen, ki kell toloncolni az illegális bevándorlókat, a menekülteket pedig eljuttatni olyan országokba, ahol szabadon élhetnek iszlám vallásuknak (Szaúd-Arábia, Egyiptom, Algéria stb.), s nem fenyegeti az életüket veszély. Európában pedig sem mecset, sem fejkendő, sem saríja. Európa MÉG elég erős, hogy ezt MOST megteheti, de 5-10 év múlva már reménytelen lesz. Mindent meg kell tenni az olajtól való függőség csökkentésére, az alternatív energiahordozókra és az atomenergiára való átállás mindent megér, hogy ne függjünk a közel-keleti olajtól. Össze kell fogni Oroszországgal, (és Kínával), ők is látják majd, hogy e civilizációs (hideg?)háborút csak közösen tudjuk megnyerni. Meg tudjuk csinálni, de ehhez tudatosítani kell az európai és a velünk szövetségre lépő népekben a veszély nagyságát, a lépések elkerülhetetlenségét, s olyan vezetőket kell választani, akik képesek ezt keresztülvinni.
Jól jegyezzétek meg: ha mindez nem történik meg pár éven belül, a gyermekeink, unokáink sohasem fognak megbocsátani a mi nemzedékünknek, átkozni, gyűlölni fognak bennünket, mert HAGYTUK, hogy középkori szintű jogfosztott rabszolgákká tegyék őket a saját földjükön.