Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karsai Feri

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi tények mindenkinek segíthetnek a valóság felismerésében:1.Pozsgay Imre és Horváth István III/III-at felügyelő belügyminiszter az 1956 utáni együtt töltött kecskeméti időszak óta szoros barátságban voltak egymással.2.Stumpf István 1983 augusztusában feleségül…..
Szórakozóhelyek, kocsmák, üzletek, térkő burkolat épül az egykori Városliget helyén. A fáknak, de még a Múzeumi Negyednek is búcsút mondhatunk. ..
Karsai Feri 2018.01.06 21:18:56
@FCUK15: nem baj, a kitartásuk mindenesetre becsülendő, hogy ott csöveznek már másfél éve :)
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
Karsai Feri 2017.11.06 17:14:11
@Okos Tóbiás:
Btk. 337. § Rémhírterjesztés
337. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Most már az ajtót kellett feszegetni. Legutóbb az ajtók a másik oldalon nyíltak ki, mint ahol az utasok várták. Még jó, hogy nem zuhant ki senki a sínekre. Napi félmillió utas életével szórakozik Orbán és Tarlós. Ha ők elfordulnak a Fidesztől, Orbán az egész választást elbukhatja. Itt a Kávézóban…..
Karsai Feri 2017.07.11 20:58:20
@incognito ergo sum: annyit sem, de lényegtelen
Karsai Feri 2017.07.12 06:39:37
@incognito ergo sum: Legyen igazad, ezen biztosan nem fogunk összeveszni
Hidd el, ezt a kormányt is - mint az összes többit - toronymagasról szarom le, de ez a kérdés nem bír akkora horderővel, ami jelentősen befolyásolná egy választás eredményét
Kb. hetente egyszer utazom az említett szakaszon, halálfélelmem még szerencsére nem volt...
Tamás Gáspár Miklós azon morfondírozott egy mai írásában, hogy az egész ellenzékből csak az MSZP induljon 2018-ban, mindenki más álljon be mögé, vagy tegye el magát a 2018 utáni időkre. Itt a Kávézóban arra gondoltunk, hogy 2018-ig már csak egyvalaki írjon politikai publicisztikát, a többiek tegyék…..
Eltelt néhány nap, mióta doktor Kocsis Máté kiőrjöngte magát a Facebookon azzal kapcsolatban, hogy Európa belvárosában, Józsefvárosban, a II. János Pál pápa téren a…..
Karsai Feri 2015.08.10 12:50:59
@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
egyik fő jellemzője, de a dzsuvát nem a polgármester hoerdta oda
Olvasom, hogy jobban teljesít a nagy magyar (műszaki?) határzár, fal, kerítés, pengesor, miegymás: alig kezdték el építgetni, máris átvágták a gyökér migránsok. De akkor sincs…..