Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gondolkodj merészen

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábbi cikkeinkben már foglalkoztunk a dániai migránshelyzettel és a bevándorlás-ellenes kampányokkal. Cikkeink kapcsán egyik Dániában élő olvasónk (nickname: Navarone) hívta fel a figyelmünket az ottani helyzetre. Navarone másfél évvel ezelőtt családi okokból költözött…..
gondolkodj merészen 2015.08.08 12:18:12
@Larry Silverstein: a kereszténység alapja a zsidó vallás (Ó-testamentum), ha tetszik, ha nem. Tény, hogy a magyar Nobel díjasok kb. 80% magyar zsidó.
Én, személy szerint nem vagyok zsidó, sőt az 1944-es szüleim keresztlevelei szerint, amit akkoriban kötelező volt beszerezni, 1832 ig sem volt senki zsidó származású. Ez egy ostoba törvény volt, amit az akkori Horthy kormány kényszerítette ki. Nem a zsidóktól kell félni, akik beilleszkedtek a magyar társadalomba és annak megbecsült tagjai. Félni a bevándorló muzulmánoktól kell, akik ma még kérnek, holnap már követelőzni fognak.
Nyugat-Európában megbukott a multikulturalizmus!!! A terroristák 95%-a muzulmán, de természetesen nem minden muzulmán terrorista.
A muzulmán vallás, harcias és fanatikusokat nevel. Itt a főbűnösök a mecsetekben prédikáló agresszív imámok. A félművelt muzulmán egyszerű emberek bedőlnek nekik és terrorista cselekedet hajtanak végre ill. kényszerítenek másokat, hogy azokat a befogadó európai országban pusztítsák az emberek és értékeket.

A háború elől menekülő muzulmánokat IDEIGLENESEN be kell fogadni, egy ideiglenes tartózkodási és munkavállalási engedélyt kell adni nekik, ami az egész EU-ra érvényes legyen, de amit hat havonta meg kelljen újítani. Ha a származási országukban viszonylag rendezett lesz a helyzet, az EU engedélyt vissza kell vonni és el kell hagyniuk az EU területét. Sem házasság, se egyéb okokból nem maradhatnak. Kivételt képezhetnek azok a kevesek, akik beilleszkedtek az adott társadalomban és életszínvonaluk a munkájuk eredményeként az átlag felett van. Állampolgárságot legalább 20 éves probléma mentes tartózkodás után kaphatnának. Ez a vallását gyakorló muzulmánokra nem vonatkozna.
Központilag be kell tiltani a mecsetek építését, a burka viselését és egyéb külső muszlim jegyeket viselését. Aki erre nem hajlandó, békésen el kell küldeni az EU területéről.