Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja

16 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Jó lenne, ha Putyin gondolkozna a jövőről" Mit mondott Brzezinski Putyinról  és Oroszországról egyik utolsó interjújában Alexandr  Braterszkij, Rusztem Faljahov Александр Братерский, Рустем Фаляхов 27.05.2017, 06:14 AP Két hónappal a halála előtt Zbigniew …..
Figyelem! Ha nem látod az admin felületen a feltöltött hirdetéseid, győződj meg róla, hogy az AdBlock ki van-e kapcsolva. Ha hirdetést szeretnél feltölteni a blogodra, azt a blogod admin felületén, a beállítások -> hirdetések menüpont alatt tudod megtenni:   A hirdetés beállító felületen…..
Brzezinski:meghalt Ukrajna fasizálódásának keresztapja     A 89 éves amerikai politológus, államférfi, szovjetgyűlölő lengyel Zbigniev Brzezinski távozása az élők sorából nem rendítette meg a világ közvéleményét, nem fakasztott könnyeket a világ és a kisebb…..
Neoácik világtalálkozója Szentpéterváron. Fotók. Mar. 23rd, 2015 at 1:00 PM Nagyon csodálkozom a tömegmédia és a blogoszféra reakcióján az Oroszország kulturális szívében, azaz Szentpéterváron megtartott neonáci világtalálkozóról. Pontosabban nem is a reakción, hanem az…..
  Majdan bukása: 2017-ben Ukrajna három részre bomlik 2017 február 12.-e vasárnap 17:57     A kép nyílt forrású  Marco Carlo olasz politologus a Notizie Geopolitiche nemzetközi kiadványban közzétett 2017 évre szóló geopolitikai prognózisában megjósolta Ukrajna szétesését.…..
A kérdés most az, tényleg akkora katasztrófa volt-e ez a látogatás magyar, illetve európai szempontból? Az Orbán–Putyin sajtótájékoztató után több liberális hírmagyarázó is azt állította: a találkozón nem történt semmi említésre méltó. Magyarország nem nyert semmit…..
Megbosszulta magát az a rögeszme, hogy egy központból, egyetlen kultúra és politikai felfogás jegyében lehetséges kormányozni a világot. Szándékosan hagyja Brüsszel, hogy a Keletebbre lévő országokat kormányzó politikusok és a holdudvarukba tartozók fosztogassák az Európai Unió kasszáját. A…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2017.04.30 12:06:34
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:

"Ha nincs Orbán, liberális oligarchák fogják vinni az ország pénzét ofsór számlákra, te is tudod ezt. "

De a liberális oligarcháknak legalább van annyi eszük, hogy nem akarják megállítani Büsszelt!
Miért nem gondoltak arra, hogy az állítólagos csőcselékben öngyilkos robbantók is lehetnek?   Valamit nagyon, de nagyon nem értek. Jó, jó. Én is láttam az Euronews január 5-ei, keddi, késő esti riportjában a német lányt, aki öntudatának teljes komolyságával nyilatkozta, hogy egyéni…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2017.04.30 18:01:58
@Krisz11: A kerítés ellen elég egy drótvágó!:-D
Két olyan problémát generált az Orbán-rezsim mostanában, amelyek miatt szóba került az ország kizárása az Európai Unióból, és a Fidesz kizárása az Európai Néppártból. A CEU kvázi felszántása és a menekültek (kvóta szerinti) be nem fogadása, ill. az utóbbihoz tartozó "Állítsuk meg Brüsszelt"…..
A mai HVG-ben megjelent közvélemény-kutatás szerint a kormányváltást akaró ellenzéki szavazók csak fele tartja alkalmasnak Botka Lászlót arra, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje legyen. Ennél 2014-ben Bajnai és Mesterházy is jobban állt. Mégsem lett kormányváltás. Sőt kétharmada lett a…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2017.03.23 17:44:52
@Ballib cenzúrázók réme 25: Gyurcsány miatt viszont aggódhattok!
A miniszterelnök megint túl van egy beszéden, amelynek legemlékezetesebb momentuma az volt, hogy a jelen lévők nem hallottak belőle semmit a végül a törvénytelenül tiltó rendőrséget elmeszelő bírósági határozatnak köszönhetően mégis ott lévő kifütyülők miatt (akik Orbánon kívül csak Tarlóst…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2017.03.20 21:52:38
@$pi$: Sok tízezer munkanélküli boldog lenne, ha valaki végre kizsigerelné!
Ez a nácik sorsa. Lehet vizslát simogatni, lehet új tetkót varratni, mégsem fognak soha választást nyerni. Vona Gábor mindenről beszélt az évértékelőn - Török Gábor nevű barátja nyomban meg is dicsérte - de a Jobbiknak sosem lesz 2,5 millió szavazója, sőt az elmúlt egy évben vesztettek minimum 300…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2017.01.29 13:01:29
"Fél lábbal" Európában: Ukrajnában nyíltan követelték a Zsidók elűzését az országból 04 Jan 2017 18:04 24536 Ukrajna már régóta próbálja bizonyítani, hogy ő "Európa". Csak minden mutató szerint le van maradva tőle. Hol gazdaságilag képtelen utólérni, hol a politikában bukik meg.  Se…..
Sztyepán Bandera története:Hogy csináltak egy senkiből ikont 2017 jan. o2. 19:01 02 1353 Az új év első napja Ukrajnában nemzeti jellegű ünneppé vált.   Minden év január 1.-én az ukrán nacionalisták, még ki sem józanodva a szilveszteri buli után, fáklyásmeneteket, nagy ivászatokat…..
Ha a posztod szövegében szeretnél elhelyezni egy linket, (akár külső oldalra, akár az egyik blogbejegyzésedre mutatót) a következőket kell tenned: Jelöld ki a szöveget: Majd miután kijelölted, kattints a "Link beszúrás" gombra: A felugró ablakban pedig írd be a megfelelő…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.12.26 09:57:54
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.12.28 00:31:40
2016 november 20.20:13 A kínai befektetők a korrupt hivatalnokok agyonlövését javasolják Kievnek A kinai Népköztársaság potenciális ukrajnai befektetőit  zavarja a háború, a hivatalnokok fiatalsága és a korrupció. Ez utóbbi  ellen a kínaiak a saját módszerüket- az agyonlövést - javasolják.  És…..
A történelemben néha elég egyetlen ember, aki kiáll, mellén keresztbe fonja karjait és nemet mond. Portré egy államférfiról, aki nemcsak a saját országát akarja megvédeni a brüsszeli EU-elit eszement terveitől – így kezdődik a Freie Zeiten nevű német oldalon az az Orbán Viktort…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.12.10 13:39:13
@Wertra: Azért annak a "magyarok tömegeit hurcolta gulágra", volt egy kis előzménye!:-(
Lehet, hogy a Lipóti pékség is felszállt a Donald Trump megválasztásával elstartolt gyűlöletvonatra? Mi sem igazán értjük, miért zavarja a pékeket a melegházasság. Egy ma készült fotó azonban azt igazolja, hogy valamiért szeretnék kivenni a részüket a homoszexuálisok jogkorlátozásáért folyó…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.11.21 11:11:07
@maxval bircaman BircaHang szerkesztőség:" Mi elve nem is akarunk fejlődést."

Sőt! Lehetőleg inkább visszafejlődést!:-(((
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.11.21 14:26:31
@a BircaHang Média szerk.: Mondjuk vissza Horthyig?
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.11.21 21:55:06
Bárhogy is történt, a lehető legjobb döntés volt a Magyar Liberális Párt kiseprűzése a demokratikus ellenzéki pártok tárgyalásáról. Az elmúlt évek bebizonyították: Fodor Gábor nem valódi ellenzéki, múltja, jelene, és jövője is inkább a Fideszhez köti. Már a névhasználat is kellemetlen. Ma a DK,…..
Akik látják, hogy a rothadt alma elkezd más almákat is megrohasztani, és ezt hagyják, azok, bizony, felelősek. És ez akkor is igaz, ha az Európai Unió eszköztelennek mutatja magát a rohadt alma kosárból kivételéhez. Kidobhatná a magyar választópolgárok többsége is, ehhez azonban néhány feltétel…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.09.13 15:44:29
@ulpius66: Ezzel szemben Orbán kapott egy egyáltalán nem képletes sallert Junckertől!
A LMP, saját szervezetéből kirúgott egykori vezetője újabb lépést tett arra, hogy pártját az egyszázalékos tartományba szállítsa le. Aki fel tud háborodni Budaházy Terrorista György ítéletén az nagyobb gazemberségekre is képes. A Schiffer család régi kommunista múltja nem indokolna ekkora…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.09.01 11:47:23
Azzal, hogy Szél Bernadett beült Kósa Lajos és Harrach Péter közé Tusványoson, néhány kérdés eldőlt. Az LMP társelnöke Orbánnal ért egyet menekültek és népszavazás ügyében, ráadásul sorosozott egy jóízűt. Az egykori ökoizé tizenkilencre kért lapot. Vagy kizúgnak a Parlamentből 2018-ban, vagy…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.07.23 21:03:08
@Trompf: Rövidebben: Orbán mindig azt mondja, amit a nép hallani akar!
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.07.23 23:11:31
@A megvalósult amerikai ólom..: Meg veszíteni! Amikor mégse sikerül kitalálni a nép óhaját!
Érdekes, még manapság is bátor mondatra vállalkozott egy Valkó Gábor nevű blogger a Klubrádióban. Azt bírta mondani, hogy az Orbán feletti győzelem érdekében a balliberális oldalnak rehabilitálni kell Gyurcsány Ferencet. Nem kell hozzá nagy töprengés, hogy igazat az adjunk az úrnak. Legalább "tiszta…..
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.07.19 20:42:21
@dukeekud: Hány halálesetről tudsz?
szamtanmertanfizikapeterbacsitanitja 2016.07.19 20:48:03
@Komodoi: Gyurcsány hazug!!! Akkor mért hiszed el neki, hogy hazudtak?