Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisnyul_78

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szuperválogatott, mert kell, mert illik. Nem volt könnyű, nagyon szubjektív, de vállaljuk. Sajnos van olyan poszt (itt nem az írásainkra gondolunk), amit úgy kellett megálmodnunk, így mindenképpen álomcsapatról beszélhetünk. Érzésünk szerint öt helyen támadhatatlan a keret, de…..
... Májer a léc alá bombázott a Bernabeuban, hatot kaptunk az oroszoktól, Szanyó benyomta a tizit a skótoknak, vagy amikor Varga Zolit a szemem előtt elrabolták a drukkerek. A három dologhoz hasonlóan, ezúttal is tőletek reméljük a munka dandárját. Várjuk az élménybeszámolókat,…..
kisnyul_78 2008.02.26 15:54:27
Ott voltam 2005 májusában minden idők legjobb BL döntőjében Isztambulban...
De majdnem nem voltam ott, mert a stadionhoz vezető utakon mintegy 15 km-es közlekedési dugó volt. Sodronykötélidegzetű sportrajongóknak sem javaslom azt az érzést, amikor zsbedben a BL döntőre szóló ejggyel, izgalomtól remegve 3 és fél órával a meccs előtt elindulsz, és ebből az utolsó két órát a lépésben (sem) haaldó buszon ülöd végig, és már látod a stadiont, de nem jön közelebb, sé még mindig nem, és az idő meg telik, és már csak egy óra van a kezdő sípszóig, és már csak 45 perc, és már csak 30, és már csak 15, és a buszt a parkoló legtávolabbi sarkában állítják le, és már hallod, hogy bejöttek a csapatok...
De pont a kezdő sípszóra beértünk, és Maldini gólja után arra gondoltam, hogy 89 perc milan időzúzásért és foci-gyilkosságért fizettem ki a belépőjegy - elég jelentékeny árát. A félidőben meg a nevetve éneklő olaszok között arra, hogy bár utálom a milant, de ezt a meccset megérdemlik, mert szépen játszanak.
A második félidőtől pedig a meccs életem legnagyobb foci-élményévé lett. Biztos már sokan éreztük azt, amikor szinte tapintható az egyik csapaból áradó energia, és a közönség biztatása. De amilyen intenzitással ez az atatürk stadionban a liverpooli játékosokról, és a szurkolóikról sugárzott, különösen Gerrard szépítő gólja után, hát én ilyennel még soha nem találkoztam. A hosszabbításban 3 alkalommal ment ki a mentőautó az olasz szurkolók szektorába. A 11-es rúgásoknál pedig, ha megtehettem volna, akkor azonnal és on-line fogadtam volna a liverpoolra, a milan játékosok mozgásán látszott, hogy azt sem értik, hogy mi történt velük, és hol is vannak pontosan. Két sorral előttem egy kb. 60 éves hölgy milan sálban shevchenko kihagyott 11ese után 5 percig üvöltve szidte az eget és zokogott, az angolok pedig még a kupa átvétele után 1 órával is az üres stadionban álltak és énekeltek. Másnap pedig Isztanbul tele volt már megint, vagy ami valószínűbb, még mindig részeg angollal.