Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Zippo

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az én házam az én váram! S ha kell meg is védem másoktól! Puskám is van, s jól fenéken durrantom azt, aki az engedélyem nélkül akar bejönni! Nyugodtan alszom. De mi van akkor, ha már ott is áll előttem a másik. Az ujj remegni kezd a ravaszon. Tényleg lőni fogsz? Le fogsz lőni…..
Gyerekként azt hisszük, hogy minden lehetséges. Azt hisszük sérthetetlenek vagyunk. A világban a jó uralkodik és mindig győz a gonosz felett. Raines ebben a részben két fiúval kerül kapcsolatba. Egy élővel – Jack, Charlie fia – és egy halott emlékképével – Jimmy…..
Alvás. Milyen természetes folyamat is a többségnek. De vannak, akiket a gondolataik nem hagynak nyugodtan pihenni. Mert az emberben mindig ott motoszkál a gondolat, hogy mi lett volna, ha … És ilyenkor marad az ébrenlét, amit vagy az ágyban töltesz a plafont bámulva, vagy a…..
Minden rendőrségen van egy érdekes fickó, a bűnügyi rajzoló, aki tulajdonképp nem is rendőr, és végül is nem is tudni, hogy miért épp ott kötött ki ahol van. De a munkája, az nagyon hasznos. Pláne, ha valaki állandóan hullákat képzel maga mellé, és velük társalog. Mert a…..
Hát nem jött be Neumeyer professzor ötlete, mert mindenki szabadlábon van, aki az életére törhet, s ő csellel vagy dutyiba, vagy a mosolygóba juttatott. Igen, mert Axelrod megszökött és Roy B. sem sokáig volt rácsok mögött. Egy jó ügyvéddel mindent el lehet intézni.…..
Raines nyomozó gyermekkorában arról álmodozott, hogy híres író lesz, aki a ’40-es és ’50-es években játszódó, füstös krimiket ír meggyilkolt filmproducerekről, vagy halott filmcsillagokról. De mivel nem volt tehetsége az íráshoz, ehelyett nyomozó lett, és olyan…..
Hát lássuk csak. Hősünk az előző rész folyamán sikeresen begyűjtött magának három „jóakarót”, miközben azon igyekezett, hogy önmagának bebizonyítsa, a sorsa megváltoztatható. Ám Mandy Murphie halála ráébresztette önön apróságára a nagy világegyetemmel…..
Inkább nézzünk előre mint hátra, úgy sincs már sok időnk. Különös képek úsznak el a szemünk előtt. Dr. Ben, amint a halálos golyót vizsgálja. Brad és Chantal, amint egymást és a jövőből jött táskát ölelik. A helyi újság főszerkesztője gyanakvóan tekint ránk.…..
Akkor mi is történt eddig? Gyász, halál, szerelem, szeretet, üzenet a jövőből, őrült tudós, kételkedő nyomozó. Titkok, meglepetések, bűnök, titkok, kérdések, titkok, gyanúsítottak, titkok, titkok, titkok. „De mégis, ki akarna engem megölni?!” – kérdi J.T.…..
Ez az 5 részes mini-sorozat egy fizikaprofesszorról szól – J.T. Neumeyer – aki információt kap a jövőből a saját haláláról. Kérdés, hogy meg tudja-e akadályozni ezt, vagy épp a vesztébe rohan. Kapkodó képek, egy férfi menekül valami elől egy bárban. Az óra négyet…..