Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fodor Dani

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megújult az ECOLIFE magazin! Jó hírünk van Kedves Olvasóink számára, ugyanis mostantól havonta jelentkezünk friss és érdekes tartalmakkal. ECOLIFE - A tudatos jövő magazinja...
Annak dacára, hogy az egészségügy szerkezetének átalakítása nélkül a korábbi óriási számok aligha teljesülhetnek a szerződésszámot tekintve, a hazai biztosítók a korábbi éveknél optimistábbak, amikor az egészségbiztosítási piac fejlődésével kapcsolatban kérdezzük őket. [ SZERZŐ: Nagy László Nándor…..
2015. november 23-án a Bridgestone Corporation bejelentette, hogy sikeresen kifejlesztett és legyártott egy olyan gumiabroncsot, amely természetes gumi összetevőit 100%-ban guayule-ből, egy száraz területeken honos sivatagi cserjéből nyerte. Ez az innováció nagy előrelépést jelent a Bridgestone azon…..
Életem eddigi legnagyobb üzleti kihívását elfogadva barátokra találni – igazi ajándék. Ezt meséljük el barátainkkal az iCC Klub-ban, a Magnet Közösségi házban 2016. 01. 19-én 13 és 17 óra között az első nyilvános összejövetelünkön, ahol zöld vállalatokról, fenntarthatóságról, emberi értékekről lesz…..
Kedves Olvasóink! Karácsonyra időzített decemberi magazinunk színes ötletcsomag mellékletét itt is megosztjuk mindazon kedves Olvasóinkkal, akik az ünnepi időszakot hozzánk hasonlóan családi együttléttel, kulturális eseménnyel és prémium termékekkel szeretnék szebbé…..
Handpresso – minőség és hordozhatóság A kávé szerelmesei mind tudják: nem létezhet olyan körülmény, amikor a napi egyszeri vagy többszöri kávézási rituálé valamiért meghiúsul. Ha mégis, az a nap számukra már nem olyan, amilyennek lennie kell!    Többek közt…..
Szilas Rita a kezdetekkor az államigazgatás területén szerezte meg első diplomáját, majd elvégezte a jogi egyetemet. Az egyetemi évekkel párhuzamosan a Budapesti Divatiskola kurzusait is rendszeresen látogatta, végül a hobbiból főfoglalkozás lett. Szilas Rita divattervező…..