Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajar 2016.03.02 19:05:49
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: kispajtás, te olyan mélységesen tudatlan vagy, hogy az valami egészen elképesztő. az első magyar olimpiai bajnok történetesen zsidó volt, és utána is lett még egy pár (Elek Ilona, Petschauer Attila, Székely Éva stb....).szar lehet olyan kisebbségi komplexussal élni, mint ami neked van.....
Ajar 2016.03.02 19:48:44
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Szálasi, Jaross, Imrédy,Baky László, Endre László, stb, stb.
ha nem lennél ekkora türhő, mondanám, hogy mondj egy zsidó származású magyart, akit szégyellni kell, és én mondok rá kettőt, akikre büszkék lehetünk...csak az a baj, ez feltéelezné részedről legalább a nyolc általánost.
nem mellesleg,magyar sporttörténetből akkor is hatalmasat égtél, ha százszor leírod ide, hogy Kunbéla.
egyszóval, szánalmas,tanulatlan, sikertelenségtől frusztrált kis senki vagy,de legalább hiszel benne, hogy ez a zsidók miatt van:))))))gyerünk, írd le még párszor hogy rohadt zsidók, könnyebb lesz:))))
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
Ajar 2015.08.06 18:35:52
@butschq: Na ja. Nem mellesleg közben nyugodtabban lehet lopni.A problémák közt meg tudni kéne priorizálni, a kivándorlás pl. jelenleg jóval nagyobb probléma, mint a bevándorlás. Vagy az egésszégügy helyzete. Vagy hogy mi lesz a most aktív korúak nyugdíjával.sb.stb. Ha ezek megoldásába csak a fele annyi energiát fektetnének, mint a hülye óriásplakátok szövegeinek kitalálásba........
Ajar 2015.08.06 18:36:55
@storker: simán csak nem dugták meg vagy húsz éve, legalábbis a képéről ítélve....
Ajar 2015.08.06 18:42:27
@rest of boys: ki a fasz mondta, hogy be kell őket fogadni magánlakásokba?Emberhez méltó körülmények között az átmeneti elhelyezésükről kell gondoskodni és pl. nem ellopni az erre adott eu-s pénzeket. Ha már egyszer a merjünk nagyok lenni a szlogen, (lásd olimpia) akkor elvárható lenne, hogy menekültügyre legalább annyi pénz jusson, mint mondjuk a kibaszott stadionokra.