Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FLP

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy ertelmes bejegyzes ami nem tartalmaz jelenleg kepet     Már képet is tartalamz      f     sh g h ghgfhkslh fjdjjfdkjskfésjksfjkgkfdjsgék..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Eddig még nem látott képekkel! Fantasztikusan szép fotókat kaptam a minap a millennium körüli Budapestről egy orosz ismerősöm jóvoltából. Az ottani történelmi blogokon bukkantak fel a képek. ..
Kedves Résztvevők! Jogászként mondom ennek a mintegy 2 milliós tömegnek, hogy messze nem csak a magánnyugdíjpénztári tagdíjakról van szó. Arról van szó, hogy eljutottunk egy olyan állapotba, amikor egyetlen politikai erő rendelkezik akkora hatalommal, hogy lényegében bármit meg…..
FLP 2011.01.21 11:57:15
Magyarországon gond az irdatlan magas adó és a magas tb, az állampolgárnak jelenleg ez a teher elviselhetetlen. Megoldást találtak a magánnyugdíj pénztári rendszerrel, amely az állami nyugdíj járulék egy részét lehetett befizetni. (Fidesz hozzá szólás a parlamentben , ez egy fajta lenyúlás az MSZP közeli pénzembereknek az állami kasszából/ csak érdekesség képen jegyzem meg)
A magánnyugdíj pénztárral az a gond, ha az tönkre megy (ezzel senki soha nem számol) akkor a befizetések elvesztek, az állam ilyenkor garanciát vállal -e nem tudom.

----------------------------------------

Az állam nem megoldást talál a problémákra, hanem a köz érdekében kellene olyan szabályozást hoznia mely a köz érdekeit képviseli. Illetve beavatkoznia a piaci folyamatokba amennyiben azok nem az állampolgárok érdekeit képviselik.

----------------------------------------
Az elmúlt 20 évben nem születtek stratégiai döntések, nem születtek tervek arra vonatkozóan, hogy Magyarországnak mint gazdasági egységnek mivel kellene foglalkoznia. Nincs semmilyen szabályozás.

Piaci folyamatokba való beavatkozás a kapitalista rendszerben Magyarországon az 1900 években. Mesterséges versenyhelyzet teremtése. Mindig elmondjuk, hogy Magyarországon nem volt kapitalizmus, volt csak vad kapitalizmus nem volt. Az 1900 években kiépült a közért akkor Rt. formában az állam alapította élelmiszer bolt hálózat. Azért mert a Budapesti élelmiszer árak elszálltak. Mesterséges versenyhelyzetet teremtettek és vigyáztak hogy a cég profitábilis legyen csak a profit mértékét alacsonyabb mértékűnek választották.
---------------------------------------

Azért írom ezeket mert lehetne okosabb megoldásokat kitalálni, illetve olyan megoldást kitalálni a nyugdíj rendszeren belül, amely biztosítja azt hogy az egyének a befizetéseiket garantáltan megkapják. Nem tartottam sosem normális dolognak, hogy valaki az utolsó éveinek fizetése alapján kapjon nyugdíjat. Nem pedig az egész élete munkája alapján.

----------------------------------------
A nyugdíj rendszerben azért azt is látni kell hogy az egyén felelőssége nő,saját megtakarítások kellenek. Viszont fontos lenne az állam illetve jogrendszer kiszámíthatósága hosszú távon. Nem 4 évente minden változik. Nagyon hosszú távon rendkívül sok minden beleszól egy egy megtakarításba,a nemzetközi és a hazai helyzet. De alakítani nekünk illetve az általunk megbízott embereknek kell.
Az európai bronzkor egyik legjellemzőbb régészeti jelenségét azok a változatos összetételű, sokszor kiemelkedő minőségű tárgyakat magukba foglaló bronzkincsek alkotják, amelyeket egykori elrejtőik föld alá, sziklahasadékok üregeibe, mocsarak mélyére, folyók és tavak…..
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..