Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata.Köztársaság tér

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tóth Kata egy olyan jószándékú civil, aki régebben szociális munkásként dolgozott, de most is támogatja, segíti a hajléktalanokat. Napok óta próbál segíteni egy 73 éves, kerekes székes hajléktalannak. Az erőfeszítéseinek hála, a férfi nem fagyott meg az utcán. Tóth Kata a hiábavaló küzdelemben…..
Kata.Köztársaság tér 2017.02.01 06:06:17
Én írtam azt a nyílt levelet "kedves" gyűlölködő, ezt a pusztító rendszert imádó kommentelők.
Sajnos a történet nem kamu, és Józsi sem az. Nagyon régóta él szörnyű körülmények között, és nem tudja, hogy mihez lennének jogai. Amíg velem nem találkozott azt hitte, hogy neki még mindig az a 30 ezer ft. rokkant nyugdíj jár, amit kap már nagyon régóta.
Hiszen folyamatosan emelik pár száz, ezer forinttal. Mert ugye tetszenek tudni, az átminősítés sem automatikus, azt is kérni kell. Vajon honnan tudta volna, hogy ez így működik?
Nem gondolom, és remélem mindenki csak viccnek szánta, hogy egy hajléktalant nem illetnek meg azok az ellátások mint egy otthonnal rendelkező embert.
Nem kellene egy ember felett pálcát törni, csak mert nem ismerjük az előzményeket.
Persze a piálás is része a hajléktalanok életének, de azt hiszem, egyikünk sem tenne másképp, ha nincs kiút, ha nem lát semmi reményt arra, hogy normális körülményei legyenek.
BELEÉRZŐ KÉPESSÉG! Ha ez megvan, ha bárki a helyébe képzeli magát ennek az öreg és beteg embernek, aki nem is eléggé iskolázott, aki már eltemette a párját, a gyerekét, a vejét egy fél éven belül, az adjon okos tanácsokat!
De még jobb volna, ha megfogná a kezét, és segítene neki.
Arra kérek minden nagyon okos, és mindent jobban tudó kommentelőt, hogy írjon nekem, hogy mikor találkozzunk, és én szívesen meghallgatom, átbeszélhetjük hogy mikor, hogyan segíthetek jól ennek az embernek.
Ha ilyenre nem képes, akkor legyen már szíves kussban maradni, és nyalni orbán seggét, hátha attól jobb ízű lesz a kalács a szájában.