Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Nap, a Hold és a Csillagok

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durván nekiment a pápa a korrupt hivataloknak - erre biztos nem fog szabadalmat kapni... Hamarosan közreadja az Állami Számvevőszék az SZTNH korrupciógyanúja kapcsán indított vizsgálatának jelentését. A konkrét esetről blogunk beszámolt. Egyelőre annyi biztos, hogy az igazságügyi miniszter…..
a Nap, a Hold és a Csillagok 2016.05.07 12:15:44
@röf: Mármint neked most konkrétan az gondod, hogy a korrupció ellen prédikál?
Nosztalgia felsőfokon - avagy neked is volt ilyened, még ha nem tudtad a hivatalos nevét. Miket érdemes még tudni a világ egyik legegyszerűbb, ugyanakkor legnépszerűbb játékáról? Az eredeti fém lépegető rugó..
Ma éppen hatvan éve, hogy Detroitban elhunyt a makói születésű Galamb József, így mai írásunkat neki szenteljük. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy sem az Amerikai Egyesült Államok, de az egész világ sem így nézne ki, ha Henry Ford nem kezdte volna el a megfizethető T-modell…..
Az Egységes EU szabadalom árnyoldalai és az igazságügy teendői Talán az igazságügyi tárca elől is eltitkolt PwC hatástanulmány szerint 2020-ra kellene halasztani az EU szabadalom magyar ratifikációját. Egy párhuzamos tanulmány hatására a lengyel kormány már visszalépett.…..
a Nap, a Hold és a Csillagok 2015.11.06 12:23:54
Egy jó domain név kiválasztása és megszerzése bizony nem könnyű feladat. Számos körülmény befolyásolhatja azt, hogy az adott domain milyen helyen szerepel majd a keresőkben, mennyire megjegyezhető a…..