Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arkgergo

84 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Van 25 másodperced, hogy írj nekem. Ebből már 15 letelt, és ha nem ér ide 10 másodperc múlva, amiből már 8 letelt, LÓGSZ 100 PUSZIVAL!Azt akarom, hogy enyém légy, mint Róbert Gidáé Micimackó, de te ne félj semmitől, mint Malacka, mert én vigyázok rád, mint a bátor…..
 Botom földig lekonyul,Nem vagyok már mai nyúl.Káposztám javát megettem,Locsoljon más helyettem!Pálinkás jó reggelt kívánok e háznak,Főképp a dolgos szülők jól nevelt lányának!Elmondom én gyorsan jövetelem célját:Megöntözöm most a környék legszebb lányát.Kívánok…..
 Én alapvetően sosem kerestem egyebet, mint a szerelmet. Talán mert sosem éreztem, hogy igazán szeretnek. Mindennek, amit addig csináltam, egyetlen célja volt: hogy szeressenek.Mindenünk megvolt, csak az az egy nem, amire a legjobban vágytunk: nem született gyermekünk. Így hát…..
   Újra itt a hétvége,a Kazaiak tettre készre.Jöhet ide Encs, Tállya Gyula az ifit elküldi a picsába.Sportemberek vagyunk a meccs előtti napon jól bebaszunkBal hátul Metykó, ki csinálja a feszkót.Középen Szergely, ő akit felrúg nem kell fel.Előtte Kócsi rá egy…..
Szolnok 5000 dynasztija! JAh!Ref.:Néha süttetnénk a hasunk mint az amcsik a beach-en de nekünk csak ez jutott sörrel a kézben, néha próbáljuk elhinni,hogy problémánk nincsen , de amíg lehet az életet élvezem.Rá Tenni még,élni még,szívni még,fújni rá,Tenni még,élni…..
Két szobor áll a parkban. Egyszer csak leszáll hozzájuk a jó tündér és azt mondja nekik:- Itt áltok már 100 éve, fél órára mozoghattok egy kicsit.A két szobor megmozdul és kézenfogva berohannak a legközelebbi bokorba, ahol aztán hatalmas nyögdécselés hallatszik, hullanak a…..
A halállal barátkozni kell annak, ki készül találkozni vele. Előbb csak ritkán gondol rá, azután egyre sűrűbben. Először csak úgy félve kerülgeti, később hozzászokik, mind gyakrabban foglalkozik vele: ez már barátkozás. Végül rájön, hogy nem is olyan rossz. Hozzátartozik…..
 - Az  ételnek 7-15 másodpercre van szüksége ahhoz hogy a szájból a gyomorba érjen. - Egyetlen hajszál képes akár 3 kg-ot is tartani. - Egy férfi pénisze háromszor akkora mint a hüvelykujja. - Az emberi csípőcsont stabilabb mint a beton. - A nők szíve…..
Mikor Te sirsz Én is sirok, mikor Te nevetsz Én is nevetek, mikor Te kiugrassz az ablakon Én még mindig nevetek...:)) Ha teljesen mindegy, akkor válaszd azt amelyik jobban mindegy! Nem akarásnak nyögés a vége-de ez a szexre nem vonatkozik. Ne vedd túl komolyan az életet, mert nem fogod…..
Aki szeret, az nincs többé egyedül, mert az, akit szeret mindig jelen van. Aki szeret, az már nem akar többé a saját élete középpontja lenni. Engedi, hogy életének más legyen a középpontja és ezt nyereségnek és boldogságnak érzi. Feladja önmagát. Olyan lesz, mint egy nyitott…..
  - Azt mondtam ne mozdulj, különben meghalsz! - Én meg azt mondom már meghaltam,és mozdulok... 1: indulnom kell,hogy merre még nem tudom de egy már biztos, hogy teljesen más úton mint eddig,sok a kereszteződés előttem, de immár választhatok,mert úgy érzem fejlődtem.…..
Valamikor régen az emberek azt hitték, hogy ha valaki meghal, egy holló viszi át a lelkét a holtak birodalmába. De ha az emberrel még életében valami borzalmas dolog történt, megeshet, hogy a kínzó bánat miatt a lelke a túlvilágon sem talál nyugalmat. És néha, nagyon ritkán, a…..
Hát igen az emebr NÉHA szokta így is érezni magát...Voltam már én is a legjobb valakinek és fordítvaAztán meg az ajtót basztuk egymásra úgy ordítvaMintha egy pillanat alatt felégett volna a világPedig ez csak bennünk történt, de ami megmart igazi láng.Talán még tudnék hinni a…..
 A bűntudat olyan, mint a viszkető kiütés: sosem múlik el egészen, mert arra készteti az embert, hogy foglalkozzon vele...
Csak bámultam a képet, Olyan kurva nagy ez a végtelen. Mért vagyok az egyetlen a földön, Aki veled együtt lenni képtelen? Mert néha hányok úgy hiányzol, Más nők csak seggek, mellek és tarajfejek. Jó lenne együtt nevetni újra, Hogy köpik egymást szembe a mintaemberek. Csak…..
Itt van a nyár szabadjára lehet engedni mindent és néhány új dolgot is ki tudok próbálni tehát a következő képen lehet látni mit is próbáltam ki vagyis még mindig próbálok...
A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl…..