Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tengerjaro

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Royal Caribbean Cruise Line 25 hajóval rendelkezik, ezek közül is a legnagyobb (a világon is jelenleg) az Allure of the Seas. A fémtest 362 méter hosszú és 5,492 utast szállít. Az utasok rendelkezésére 16 szint áll. De hiába ez a sok ember mivel a hajón 7 különböző…..
Lefoglaltad az utazást? Nagy izgalommal várod, hogy beszállj a hajóra? Biztos vagyok benne, hogy mégis számtalan kérdés kavarog a fejedben arról, hogy mi is vár majd Rád. Az alábbi jótanácsokat mindenképpen érdemes elolvasnod. TENGERIBETEGSÉG Ne félj attól, hogy…..
Tengerjáró hajókon dolgozni a mai napig jó karrierlehetőségnek számít hiszen a tapasztalatok mellett a pénztárcánk is vastagodhat. Sok fiatal számára vonzó tehát a hajós világ de vajon mindenkinek sikerül? Sajnos sok a téves információ a neten, így előfordul, hogy valaki…..
Island Band 2-6 tagú zenekarok különféle felállásban de a steel drum mindenképpen része a felállásnak. Az ilyen típusú zenekarok repertoárját nagy részben reggae alkotja de játszaniuk kell calypso és egyéb island típusú zenét és pop számokat is. Többnyire a decken…..
tengerjaro 2015.09.01 22:51:01
Legyél nyitott! Ne hantázz! Amikor egy munkát meg szeretnénk kapni, tehát el szeretnénk adni magunkat, hajlamosak vagyunk olyan képet festeni magunkról ami nem teljesen fedi a valóságot. Gondoljunk csak a társkereső oldalakra. Ha nem a valóságot mutatjuk hamar zátonyra…..
Minden hajótársaságnak egyedi a szórakoztató részlege, a zenészek összetétele. Vannak olyan óceánjárók, ahol több mint 40 zenész van és vannak olyan kisebb hajók is ahol összesen 10. Ezért lehetetlen egy teljes listát írni a betölthető összes zenész pozícióról, de egy…..
Egy tengerjáró hajón lévő szobákat kabinnak nevezzük, gyakorlatilag nagyon hasonlít egy szállodai szobára de jellemzően sokkal kisebb. Természetesen mindenki szeretné a számára…..
A hajós utazás az egyik legnépszerűbb módja, hogy a legrövidebb idő alatt a legtöbb helyre eljuss. Egy hét alatt akár 4-5 országba is eljuthatsz. Érdemes azonban körültekintően választani a…..
Sok modern tengerjáró hajó egyszerűen mozgó, kikapcsolódásra szolgáló üdülőhely kaszinókkal, mozikkal, úszómedencékkel, edzőtermekkel, előadótermekkel és még…..
A turisták állandóan új időtöltési és pénzköltési módokat keresnek. A tengerjárón hajókázás (egykor a vagyonosok kiváltsága) egy másfajta utazási…..