Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E.M.Miller

302 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
https://jozsamara.blogspot.com/2021/11/marton-eva-bandi-farkas-es-az.html 2018 óta veszek részt Józsa Mara kezdeményezésében. Évről évre születnek a tollamból Bandi farkas kalandjai és kerülnek be az ablakocskákba. Sosem tudjuk,mikor fogunk felbukkanni, így mi is izgatottan várjuk Mara…..
Bár június közepén jelent meg a mesekönyvem és elérhető országosan a Libri boltjaiban, de a folytatása is elkészült. Úgy terveztük Emesével, hogy húsvétra jelenjen meg. Ám, valami olyasmi történt, ami majdnem keresztül húzta a számításainkat, így gyors ütemben írtam a Szövetség folytatását. Ugyanis…..
Nem olyan rég kért Emese tőlünk idézeteket a könyvünkből. nehéz volt a választás. Igyekeztem viccesebb részeket keresni. De rájöttem, jó lett volna, ha a jóslatokból is írok ki részleteket, vagy épp azt a részt, ahol bemutatom a történet főszereplőjét Tim Night-ot. Ezt nemrég pótoltam, el is küldtem…..
Anno, 2016 karácsonyán e történetemmel jelöltek a Láthatatlan Angyal Díjra, aminek nagyon, de nagyon örültem. Hosszadalmas és izgalmas küzdelem folyt akkor az első három helyért. 2017 február 14-én az olvasói szavazatok alapján III. helyezett és közönségdíjazott lettem. Sosem gondoltam arra, hogy…..
Október 18-án a Magyar regényírás napján, fény derül arra, hogy kategórián belül hányadik helyen végeztem a Dugonics András Irodalmi díj szavazatán. A részeredmények alapján a harmadik helyen zártam a sci-f kategórián belül. Ehhez még hozzá számolták a bejuttatások és az e-mail alapú szavazatok…..
Lassan egy hete lesz, hogy újabb versem került ki a Lendület magazin oldalára. Régebben, már aznap, itt a blogon landolt róla az írás, most valahogy, nincs erőm a bejegyzéseket megírni munka után. De a történeteim írásával is így vagyok, pedig decemberre jönne ki az e-könyv, és az utolsó történet…..
Vannak az életben különleges pillanatok, vagy egy mondat,ami örökre megmarad, mindig emlékezni fogsz rá. Pár hete az egyik gondozó kollégám elejtett egy mondatot, amit a kislány mondott neki odahaza. Hát, megdobogtatta az írói szívemet. Marcsi azt monda: " Képzeld Évi, a kislányom mit…..
https://linktr.ee/DAID2021 2016 karácsonya után, de főleg 2017 február 17-e után, miután megnyertem a Láthatatlan Angyal díjt, és közönség díjazott lettem, még álmodni sem mertem arról, hogy egyszer újra díjra fognak jelölni. Mikor posztolok egy- egy csoportban a legújabb blogbejegyzésemet,…..
Lassan, de biztosan készül a Bandi farkas történeteinek második kötete. Eddig két mesével készültem el, a harmadik félig kész. kettőt már el is küldtem Helindának, akinek a fejében már körvonalazódik az illusztrációk és  a borító terve. Mint írta e kötet, ütősebb lesz, mint az első-) Történt egy…..
E hét tele volt számomra meglepetéssel az írás területéről-) Rögtön hétfőn reggel köszöntött rám a Facebookon szokás szerint. Buszon ülve jött velem szembe a Dugonics András Irodalmi díj jelöltjeinek a névsora. Az én nevem is szerepel közöttük, erről hozok külön bejegyzést majd. De még mindig boldog…..
Lassan, de biztosan haladok a második rész megírásával. Ismételten öt mesét fog tartalmazni, Helinda által készült csodás illusztrációkkal és színezőkkel, éppúgy, mint az első kötet esetén. Épp tegnap lettem kész, nehezen az öt meséből az elsővel, ami a kötetben az utolsó mese lesz majd. Bandi…..
https://bdmagazin.hu/dream-baby-blog-e-m-miller-a-szovetseg-i-a-virus/ E hónap végén lesz egy éve annak, hogy itt a Wattpadon futó , s talán a legelső Wattpad történeteim egyik megjelent könyvformában és megvásárolható országosan a Libri boltjaiban és az ismert webshop-ok oldalain. A…..
https://bookline.hu/category/categoryProducts.action?id=hu-book_032_001_normal_001_000&type=top&page=1 Mikor elkezdtem évekkel ezelőtt a történeteimet írni, volt egy álmom. Még pedig az, hogy kikerüljön a könyvem a boltok polcaira. Ami mára valóra vált. A Szövetség és a mesekönyvem…..
Ma három éve pontosan annak, hogy a Wattpadon nagyon nagy meglepetés ért. Többszőri nekifutással olvastam újra és újra az üzenet tartalmát, mire végre felfogtam, hogy mi is történt A Szövetség I. A vírus című írásommal. Arra is emlékszem, hogy péntek volt és nagyon meleg, alig vártam, hogy hazaérjek…..
Az erdő nagy volt. Senki sem tudta megmondani az ott élők közül, hogy mióta áll a falu közvetlen szomszédságában. Az erdő hozzátartozott a faluhoz, éppúgy, a különös fáival, recsegésével- ropogásaival és a fák leveleinek susogásával, mint a kíváncsiskodó túristák és az állítólagos szellemvadászok.…..
Első King könyvemet 20 évvel ezelőtt olvastam. Érettségire készülve, lazításként, két tétel tanulása közben olvastam ez pedig nem más volt, mint; Cujo. Itthon, a könyvespolcon találtam rá. Félve kezdtem el olvasni, és nem ok nélkül. Lehet nem 19 évesen kellett volna elolvasnom a legelső King…..
Régebben már hallottam e dologról. Hagyj el egy könyvet, szándékosan egy padon, az iskolában, a buszon, munkahelyen. Én nem az a típus vagyok, aki csak úgy, megszabaduljon egy könyvtől, pláne nem egy olyan könyvtől, ami a kedvencem. De akkor sem, ha a nem ragadta el a tetszésemet. Úgy veszítsd el a…..
  1 hónapja , hogy megjelent a mesekönyvem.  Eltelt 1 hónap alatt, az alábbi helyeken bukkant fel és lehet megrendelni, megvásárolni. Országosan a Libri mind az 55 boltjának polcain is megtalálható-) Mesekönyvemet itt lehet beszerezni:   Kiadó:…..
https://lenduletmagazin.hu/igy-szuletett-meg-a-bandi-farkas-tortenetei-interju-e-m-millerrel/ A lendület magazin, ahol 2018-ban vendég és tavaszán szerkesztő voltam, most e évben többször voltam ismételten vendégszerkesztő, újabb interjút készített velem. Júniusban megjelent mesekönyvemről…..
https://bdmagazin.hu/tiz-eve-hunyt-el-peter-falk/ Újabb írásom került ki a BD magazin oldalára. arról írtam, hogy nemrég volt tíz éve annak, hogy Peter Falk, mindenki kedvenc hadnagya itt hagyott minket. Igyekeztem összeszedni olyan dolgokat, amikről nem is tudtunk/tudtam. Volt ilyen.…..
Mindig vannak olyan pillanatok az életembe, amik egy kis időre elfeledik a problémáimat és a fájdalmaimat. Amióta megjelent a Szövetség, és nemrég a mesekönyv, mindig fent bóklászok a Libri oldalán. A szövetség a jövő hónap végén lesz 1 éve,hogy megjelent. Nagyon ritkán, de fel- felbukkant a Libri…..
https://foxbooks.hu/2021/06/24/nyari-konyvmerites-3-resz-nagyovis-valogatas/ Sokszor elszórakozok a Google-. Rákeresek az írói nevemre, vagy valamelyik történetemre, és néha , igazán meglepő dolgok kerülnek a szemem elé. Mint például a héten e blogoldal,aminek nagyon, de nagyon örültem. …..
https://bdmagazin.hu/dream-baby-blog-e-m-miller-bandi-farkas-tortenetei/ Tegnap nagyon meglepődtem, mikor megláttam a blogbejegyzést a kiadó magazinjának fb oldalán. Merő véletlenül kattintottam rá, hisz, csak az tudom, hogy az új bloggerüknél a tavaly nyár végén megjelent könyvem: A…..
https://www.bookdreams.hu/emmiller-bandi-farkas-tortenetei Január óta tartó hosszú folyamat, a héten meghozta a várva várt gyümölcsét-.) Szerdán megjelent a Bandi farkas történetei című mesekönyvem-.) Bár, azzal a bejegyzéssel kellett volna kezdenem, hogy múlt héten pénteken délután,…..
https://www.libri.hu/konyv/a-szovetseg-i.html Kis időnek kellett eltelnie ahhoz , hogy  a tavaly nyár végén megjelent könyvem a Szövetség I. A vírus ,kikerült országosan a Libri boltjaiban a múlt hét folyamán. Még tavaly novemberben beszéltem meg a kiadóval, hogy szeretném a könyvemet…..