Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ambrusicsné Pándi Eszter

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sokaknak még hosszú évekig kell raboskodniuk a hitelbörtönben Erre az esztendőre lényegében megszűntek létezni a devizahitelek és – sussz-passz – forinthitelekké változtak.  A devizahiteleket a forintosítás során az akkori piaci árfolyamon, a svájci frank hiteleket…..
Ambrusicsné Pándi Eszter 2015.08.04 18:25:19
Sajnálom akik nevetnek,kárörvendöek amijèrt Svájci frankot vettük akor igènybe.
Akor azt fojt a viucsabbólis......ki gondolta ...öszintèn hogy válságlesz !!!! Nekünkis roszulhoztákki a megmaradt összeget.Mi ötèsfèlmiliot vettünkfel,,,,ès 18milliólet a vège!!!!! Nemflancból döntöttünk a felvètelhez. Volt egy gyönyörü lakásunk,amit mi ,,a mi munkánkból vettük,törlesztettük kèt gyermek mellet.Nemkaptunk anyukától,nagyszülötöl mèg egy kenyère valotse. A bününk csak anyi,,,,hogy a sok hajtástól tönkrement az egèsègem. A 4.emelleten laktunk,,lift nemvolt,,,Lebènultam!!!!! Ez a bününk,,hogy a fèrjem vette a bátorságot ,,ès szerető fèrj maradt.
Miatam adtukel a lakást ès vettünk egy kicsi családi házat,,ès amenyit tudtunk csináltunk rajta !!!!!!!
Ezèrt kèrem azokat az embereket,,,akik most itèlkeznek feletünk, hogy sok ember sorsárol nemtudnak,,,de itèlkeznek!!!! Most mègjobban örülhetnek""Nemtudjuk fizetni amit kihozot a bank most!!!!
Elkel adnunk,,, Benne van a lakásunk,,az edig kifizettet pènz(ami már közel 7milliot kifizetünk,,,de mèg visszavan 7ès fèl,,17èvre hoszabitva!!!). 34èv munkája !!!! Anyi pènzünk nem marad hogy egy lakást vegyünk,,miután kifizetjük az OTP. Hát ezt ssjnáják az emberektől ??!! Nemtudják miez, mijen èrzès,,ès hogy egyáltalán èrdemes e tovább èlni!!!!! Mert nemtudják sokan hogyan tovább....Kèrdem èn,,HOGYAN TOVÁB??!!!