Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Róbert001

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan nem vagyunk kókányblog, de emellet az igen igényes átalakítás mellett nem mehetünk el. De mi is a hiba? Akinek megvan, jöhet a szörnyűlködés kommentben. D.boy, hálám és M3 tükröm üldözzön örökké! ..
A hétvége nagy eseménye számomra a felvételi volt. Csütörtök este összekapartam minden tulajdonságom, ami előnyömre válhat, ha megosztom a felvételiztetőkkel. Az okleveleim, képeim is összekapartam, amit esetleg még felhasználhatok. Péntek reggel nyugodtan, de türelmetlenül…..
Tisztelet!A mai reggelem még borzasztóbb volt, mint a tegnapi, pedig most sokkal többet aludtam. Ennyit a korán lefekvésről...Miután sikerült valamennyire észhez térni, elkezdtem készülni, és mehettünk a suliba. Az első óra Töri, amit egyébként szeretek, de a mai téma kicsit…..
Tisztelet! Ez az első, próbajellegű blogom, szal nem kell kiröhögni, nem vagyok tapasztalt e téren.Mivel egész éjszaka két órát aludtam, elég kellemetlen volt az ébredésem. Fél kilencre, a fáradtságom átütött hiperaktivitásba, ezért mind két irodalomórámon be se birtam…..